- 3 Mart 2010
- 4.610
- 5
Canım yazını okurken içim cız etti başınıza da gelmedik kalmamış.Genede buna da şükür kocanon canı içinde birbirinize desteksiniz.merhaba arkadaslar , ben almanyada yasiorum, buraya geleli 3 sene olcak 8. ayda evlendim evlenelide cocuk istedik ve olmadi ben dr uma git gel vs sonra dr umu degistirdim ve prolaktin yüksekligi cikti mr a girdim beyinde adenom cikti cok kücükte olsa neyse sonra ilaca basladim sonra dr um bizi bi klinige gönderdi ayrica tüp bebk merkezide diyebilirim cünkü hastanenin icinde bi yer ,neyse iste beni iyice kontrol etti bisey cikamdi tüplere felan bakildi prolaktin disinda hersey iyidi sonra bide esin gittin dedi dr esimin gittigi gün dr a testisinin sis oldugu ögrenildi ve ultrasyona alinmasi gerektiig sölendi ve alindiginda ortaya tek testisinin alinmasi gerektigi ortaya cikti kanser nedeniyle ,ve hemen 1 hafta icinde ameliyat oldu tek testisni aldilar esimin ameliyat olmadan öncede esimin spermlerini alip dondurdular tabi cokta iyi degildi spermler hasta oldugu iicn ama biz spermmin var olduguna cok sevindik cok sükürr,herneyse simdi esim ameliyat olali2 ay olcak ve ameliyattan sonra hastalik tekrarlamamasi icin kemoterapi ilaci aldi bi kereye mahsuz, simdi iyi 6 ay sonra tekrar verecek sperm kalitesine bakilacak inslh düzelir ve bende yazdan sonra tüp bebk yaptirmayi düsünüorum, BENIM GIBI OLAN ARKADASLAR VARMI VE HAMILE KALAN VARMI TÜPLE YADA NORMAL YOLLA??
merhaba arkadaslar , ben almanyada yasiorum, buraya geleli 3 sene olcak 8. ayda evlendim evlenelide cocuk istedik ve olmadi ben dr uma git gel vs sonra dr umu degistirdim ve prolaktin yüksekligi cikti mr a girdim beyinde adenom cikti cok kücükte olsa neyse sonra ilaca basladim sonra dr um bizi bi klinige gönderdi ayrica tüp bebk merkezide diyebilirim cünkü hastanenin icinde bi yer ,neyse iste beni iyice kontrol etti bisey cikamdi tüplere felan bakildi prolaktin disinda hersey iyidi sonra bide esin gittin dedi dr esimin gittigi gün dr a testisinin sis oldugu ögrenildi ve ultrasyona alinmasi gerektiig sölendi ve alindiginda ortaya tek testisinin alinmasi gerektigi ortaya cikti kanser nedeniyle ,ve hemen 1 hafta icinde ameliyat oldu tek testisni aldilar esimin ameliyat olmadan öncede esimin spermlerini alip dondurdular tabi cokta iyi degildi spermler hasta oldugu iicn ama biz spermmin var olduguna cok sevindik cok sükürr,herneyse simdi esim ameliyat olali2 ay olcak ve ameliyattan sonra hastalik tekrarlamamasi icin kemoterapi ilaci aldi bi kereye mahsuz, simdi iyi 6 ay sonra tekrar verecek sperm kalitesine bakilacak inslh düzelir ve bende yazdan sonra tüp bebk yaptirmayi düsünüorum, BENIM GIBI OLAN ARKADASLAR VARMI VE HAMILE KALAN VARMI TÜPLE YADA NORMAL YOLLA??[/QUO
geçmiş olsun canım üzülme çok şükür eşin düzelmişya herşeyin başı moral istemesini bildikten sonra Rabbim neden vermesin bu konu hakında pek bi bilgim yok ama sperm varmış hiç korkma Allah ın izniyle tüp bebek yöntemi tutar inşallah iyi haberlerini dört gözle bekliyoruz
Bebeişim niye öyle düşünüyorsun kim bilir belkide göbişinde küük b,r canlı war,senin kanınla beslenen.Eğer yarında omazsan kesin git test yaptır kafamın tasını attırma bak ona göre.Hayırlı haberlerini dört gözle bekliyorum ...Sewgilerrrrr
merhaba arkadaslar , ben almanyada yasiorum, buraya geleli 3 sene olcak 8. ayda evlendim evlenelide cocuk istedik ve olmadi ben dr uma git gel vs sonra dr umu degistirdim ve prolaktin yüksekligi cikti mr a girdim beyinde adenom cikti cok kücükte olsa neyse sonra ilaca basladim sonra dr um bizi bi klinige gönderdi ayrica tüp bebk merkezide diyebilirim cünkü hastanenin icinde bi yer ,neyse iste beni iyice kontrol etti bisey cikamdi tüplere felan bakildi prolaktin disinda hersey iyidi sonra bide esin gittin dedi dr esimin gittigi gün dr a testisinin sis oldugu ögrenildi ve ultrasyona alinmasi gerektiig sölendi ve alindiginda ortaya tek testisinin alinmasi gerektigi ortaya cikti kanser nedeniyle ,ve hemen 1 hafta icinde ameliyat oldu tek testisni aldilar esimin ameliyat olmadan öncede esimin spermlerini alip dondurdular tabi cokta iyi degildi spermler hasta oldugu iicn ama biz spermmin var olduguna cok sevindik cok sükürr,herneyse simdi esim ameliyat olali2 ay olcak ve ameliyattan sonra hastalik tekrarlamamasi icin kemoterapi ilaci aldi bi kereye mahsuz, simdi iyi 6 ay sonra tekrar verecek sperm kalitesine bakilacak inslh düzelir ve bende yazdan sonra tüp bebk yaptirmayi düsünüorum, BENIM GIBI OLAN ARKADASLAR VARMI VE HAMILE KALAN VARMI TÜPLE YADA NORMAL YOLLA??
çok geçmiş olsun canım. Benim ablamın eşi de testis tümörü nedeniyle ameliyat oldu hemde metaztazik ca idi yani beline sıçramıştı işte ameliyattan sonra 6 ay kemoterapi aldı ve kemoterapi bittikten 5 ay sonra bebek istediler ve ilk denemede oldu inşallah seninde en kısa zamanda olur canım.
merhaba arkadaslar , ben almanyada yasiorum, buraya geleli 3 sene olcak 8. ayda evlendim evlenelide cocuk istedik ve olmadi ben dr uma git gel vs sonra dr umu degistirdim ve prolaktin yüksekligi cikti mr a girdim beyinde adenom cikti cok kücükte olsa neyse sonra ilaca basladim sonra dr um bizi bi klinige gönderdi ayrica tüp bebk merkezide diyebilirim cünkü hastanenin icinde bi yer ,neyse iste beni iyice kontrol etti bisey cikamdi tüplere felan bakildi prolaktin disinda hersey iyidi sonra bide esin gittin dedi dr esimin gittigi gün dr a testisinin sis oldugu ögrenildi ve ultrasyona alinmasi gerektiig sölendi ve alindiginda ortaya tek testisinin alinmasi gerektigi ortaya cikti kanser nedeniyle ,ve hemen 1 hafta icinde ameliyat oldu tek testisni aldilar esimin ameliyat olmadan öncede esimin spermlerini alip dondurdular tabi cokta iyi degildi spermler hasta oldugu iicn ama biz spermmin var olduguna cok sevindik cok sükürr,herneyse simdi esim ameliyat olali2 ay olcak ve ameliyattan sonra hastalik tekrarlamamasi icin kemoterapi ilaci aldi bi kereye mahsuz, simdi iyi 6 ay sonra tekrar verecek sperm kalitesine bakilacak inslh düzelir ve bende yazdan sonra tüp bebk yaptirmayi düsünüorum, BENIM GIBI OLAN ARKADASLAR VARMI VE HAMILE KALAN VARMI TÜPLE YADA NORMAL YOLLA??
herkeze merhabalar arkadaşlara.s.uzun zamandır giremiyorum siteye baya yoğun geçiyo evdede kalamadım bir süre hep biryerlerdeydim.malesef bu ayda umutlu bekleyişin sonu kırmızıları görerek son buldu malesef:çok üzgünüm:galiba tüplere baktırmak artık kaçışı olmayan bir yol oldu.hiç istemiyorum aslında hangi hastaneye hangi doktora gideceğime bile karar veremedim dahaoffff valla bilmiyorum dua edinde bu sürecide hayırlısıyla atlatayım sorun çıkmadan.belki bu çekeceğim son sıkıntı oluryerimsenibenhepinizi çok öpüyorum.allaha emanet olun.opuyorumnanaktan:1hug:
AYYY CANIM BENIM BENI ÖYLEE FERAHLATTINIKI DEMEK SIZINDE BASINIZA GELDI YANI ABLANIN INSLH BIZIMKIDE ILK DENEMEDE TUTAR INLSHH ALLH HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSINN CANLARIM KIZLAR SIZLERDEN ALLH RAZI OLSUNN CVPLARINIZ ICIN INSLHH AMINN . canim ablan ne zaman basina geldi bu olay ve tüp bebekmi yaptirdi inslh ebbgine uzun ömürler esinede allh saglik sihhat versin allhatan bizimkisi tam testis zarini yirtacakken yani sicrayacakken erken teshis edildi cok sükür bebk istegiimiz olmasaydi hic farkedilmeye bilirdi alhhtan her serde bi hayir var derler yaa aynenn cok dogru bu sözzz bizimkid eöle oldu isteee. inslhh sizinkilerde tez zamanda düzelir ve bebikler gelirr topigimizeezemuszemus:ecrin_bebek:
canim esin hangi ilaci kullandi peki?merhaba kızlar ameliyata gerek kalmadı çok mutluyum
eşimin sperm sonuçları çok iyi çıktı...zemuszemus
biz 15 gün önce ürolojiye gitmiştik eşimde çift taraflı varikosel ve iltihab vardı
eşimin spermleri çok düşük olmadıgından ilk önce dr iltihabı için ilaç yazdı bu iltihab çok önemliymiş meninin % 95 ini teşkil ederek spermi sulandırıyormuş ve döllenmeyi kolaylaştırıyormuş.
dr ilk önce spermi etkileyen bu iltihabı yok etmemiz lazım dedi.
ve 15 günlük ilaç tedavisi sonucunda çok şükür eşimin sonuçları çok iyi çıktı
iltihabı geçmiş ve sperm testi sonucumuzada dr süper dedi hepsinde artış olmuş
en kısa zamanda müjdeli haberinizi bekliyorum dedi.
ameliyatın ise A sını bile söylemedi İNŞAALLAH RABBİM melegimi en kısa zamanda gönderir bize
umutlarım tükenmişti artık bu haber beni çok mutlu etti.sırnaşık şey
dua edin kızlar inş. müjdeli haberi en kısa zamanda sizlerle paylaşırım...delikafadulden
slm kızlar uzun zamandır giremiyorum moralim cok bozuk kardeşim tüp bebek yapmıştı 5 ayındaydı şuan hastanede yatıyo dogum yapıcak cünkü rahim normal dogum gibi acık şuan her an dogum yapa bilir öle kötüyüm ki 5 aylık ve cok saglıklı bebekler doktorun hatası yüzünden olan bişey ne yazıcagımı bile şaşırdım kendimemi üzileyim kardeşimemi bilemedim ne yapıcagımı
Bebeişim niye öyle düşünüyorsun kim bilir belkide göbişinde küük b,r canlı war,senin kanınla beslenen.Eğer yarında omazsan kesin git test yaptır kafamın tasını attırma bak ona göre.Hayırlı haberlerini dört gözle bekliyorum ...Sewgilerrrrr
canim esin hangi ilaci kullandi peki?
Canım valla seninle aynı kaderi paylaşan arkadaşlar var mı bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun dıyorum oncelıkle.Esıne de cok gecmıs olsun.Benım bır kız arkadasım var canım senın gıbı onunda prolaktını cok yuksek cıktı beynındekı hıpofız beyınde buyume tespıt ettıler.Bır ılac kullandı ıkı ay once ve suan hamıle.Yanı senın sorunun buyuk degıl emın ol en yakın zamanda hamıle kalırsın sende ınsallah.
kızlar hamileyimmm...