Arkadaşlar benim eşim 16 Mart'ta ameliyat oldu. Toplam 360 TL dedi doktor. Eşimin öğretmen olmasından dolayı sigorta bir kısmını karşıladı bizden sadece 200 TL çıktı. Siz milyarlardan bahsediyorsunuz. Bana çok pahalı geldi. Çok da güzel bir özel hastanede oldu ameliyat. K.Maraş'ın Elbistan ilçesinde.
Şiir gii konuştun bana ilaç giisin siz warken psikolağa ne hacet.Benim galiba derdim eşimle o bana yaklaşınca moralim tawan yapıyor dün özür diledi oda benimle ağladı oda çok üzgün bebeğinden dolayı ama elden bişey gelmez diyor önümüze bakcaz.Biz biririmizi çok sewiyoruz, sewgimizden dolayı azen hiç denmemesi gereken şeyler söyleniyor ama pişmanlıktan dolayı geri dönüş zor oluyor.Bugn çok mutluyum rabbim inşallah her günüm öyle olur Rabim sizinde ağzınızın tadını bozmaz.İyiki bu siteye üye olmuşumki bu wesşleyle sizlerle tanıştım ne mutlu banaolumunekankayizsmilealsanaalsanasmile
evet hayatım bir denk getiremedik.bu akşamda benim misafirim var yemeğe bakalım halim kalırsa girerim bende.umarım kardeşinde sağlıklı bir hamilelik geçirir ve tatlımı tatlıda bir yiğenin olur canım.benimde kardeşimin küçük bebeği var öyle tatlıki görmeden duramıyorumdogru sölüyosun bakalım şimdi bi denicem bunu olmazsa yeni bir doktor bulucam ama tedaviye başlamadan anlıyamam ben ona derdimi anlatdım eski doktorumuda anlatdım oda aynısını yaparsa degiştiririm. bu arada hic görüşemiyoz artık ben cok gec giriyorum siteye baş salıgına gelenler var anneme gidiyorum biliyosun kardeşim hamile oda fazla yardım edemiyo öyle güzel olmuş ki kardeşim cok yakışmış hamilelik 5 aya girecek onu gördükce icim sızlıyo ama olsun biraz yigenlerimi severim özlemim diner sonra allah banada verir icim okadar huzur doluki buara cok tuhaf cok rahatım aslınca evde cenaze var ama bilimiyorumben cok huzur doluyum ya eşimin sonuclarından gözüm bişeygörmüyo ya işte allahın işi cocuk özleminden başka bişey düşünemiyosun ben yarında biraz gec giricem umarım burda olursun yarında eşimin ailesini yemeye alıcam ayda 1 kez toplanıyoz biz inşallah seni görürüm burda öptüm seni cok:1hugpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug::1hug::1hug:
Arkadaslar biz hic yumurta takibi tedavisi yaptirmadik klomen kullanip catlatma ignesi vurulup ondan sonra 3 gun iliski oluyormus . Bunu yaptiran oldumu faydasi olurmu?
Selam
Benim eşim çift taraflı oldu amelıyat kesıgı 10 ar santım dedıgın gıbı sagda da solda da var.Ama bel agrısından hıc sıkayet etmedı.Yumurtalıkları cok hassastı oda gectı gıbı Allah a sukur.
senin eşin ne zaman ameliyat oldu uzun sürdümü iyileşmesi malum eşim öğrenci ve pazartesi dönmesi gerekiyo okuluna
yani % 10 hareketli bizim gittiğimiz ürolok eşimin değerleri böyle olmuş olsaydı normal yoldan hamile kalma şansımın (ameliyat sonrsı düzelme)%60 olduğunu söyledi.HİÇ KORKMA KÜRLEREDE BAŞLA Allahın izniyle değerleriniz tawan yapar .kürleri sakın ma sakın ihmal etme
canım ameliyattan 2-3 gün sonra bişeyi kalmıyo ama 1 hafta dinlenmesi cok iyi olur kendini daha iyi hisseder
senin eşin ne zaman ameliyat oldu uzun sürdümü iyileşmesi malum eşim öğrenci ve pazartesi dönmesi gerekiyo okuluna
tşk ederim canım insallah iyilesir pazartesi gidecek hiç göndermek istemiyorum orda kendine bakamaz diye bide canım sorununu okudum o tür akıntılar bende de oluyo ve doktor idrar yollarında iltahap var dedi geçmiş olsun canım
18 subatta ameliyat oldu 3 gün kadar yatarak dinlendi.Sonrasında agır agır yurudu 1 hafta kadar sonra normal hayatına dondu.Kusura bakma ama meraktan soruyorum eşin ogrencı ise neden cocuk ıcın acele edıyorsunuz okul bitsin bari
saol canım ama sorun orda zaten doktor hiçbişeyin yok diyo iltihap falan dese onada razıyım hiç bi sorun görünmüyo buda kafamı kurcalıyo neden olabilir diye hayırlısı bakalım canım
canım özürdileyerek soruyorum alttan muayene oldunmu çünkü bende 3 senedir varmiş ama alttan muayene olmadıgım için bilinemedi alttan ultrasonla bakınca çıktı ortaya
bu gittiğimde ulturasyonla baktı ama daha önceki şikayetlerimde alttan muayene etmişti ve her kadında olabilecek kadar akıntın var bundan korkma demişti 2.5 senedir evliyim ve 2.5 senedir doktor doktor gezdim ama sonradan sorunun esimde oldugu ortaya cıktı bende hiçbi problem bulamadı doktor iltihap bile ya acıkcası ben üstüne görme diyolar hamile oldugun halde adet görme yani ondan şüpheleniyorum acaba hamilemiyim diye
inşsllah canım allah gönlüne göre versin
evet hayatım bir denk getiremedik.bu akşamda benim misafirim var yemeğe bakalım halim kalırsa girerim bende.umarım kardeşinde sağlıklı bir hamilelik geçirir ve tatlımı tatlıda bir yiğenin olur canım.benimde kardeşimin küçük bebeği var öyle tatlıki görmeden duramıyorumhayatım sendeki bu rahatlamanın nedeni değerlerin güzel olmasıdır sonuçta artık ne yapsakta şu değerleri yükseltsek diye bir kaygı içinde değilsin artık sadece bekliyosun.eşine kürleri ilaçları içirmek için uğraşmıyorsun klava:birde gelen gidenden kendinide dinleyemiyorsundur.yani tam bebek için uygun şartlar değerler güzel stres yok birde ilişkiye girerken bebek kaygısıyla girmezsen kim tutar artık bebişini gelir dünyaya :lepi:rabbim fazla bekletmesin canım.bende çok öptüm.allaha emanet ol hayatımopuyorumnanaktan:1hug: