- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
benim esimde varikozel ameliyat oldu...1 ay sonra hamile kalmistim..[
Çift taraflımıydı acaba?Sperm sayınız amelıyattan once ne kadar dı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim esimde varikozel ameliyat oldu...1 ay sonra hamile kalmistim..[
Günydın tatlişlerim bugün hawa istanbulda günlük güneşlik.
Kızlar dün mısır çarşısındaydım orda bir aktara girdim adam bana arı sütü (balın içine)polen,gıgseng,çakşır tozu,keçi boynuzu tozu.marmelatı, hatırladıklarım bunlar karıştırdı werdi,banada hediye civan perçemi wedi(kolay hamile kalmayı sağlıyormuş)işte ben 100 mil hazırlattım bir ay gidiyormuş onu yiyo sabah akşam aç karnına ,keçi boynuzu kürü yapın dahada iyi olur dedi 15 ,20 gün içinde sayı yükselmeye başlarmış öyle dedi .hayırlısı olsun ameliyata kadr biraz yükselse amenna.
Yeni bir topik açılmış okudunuzmu 2 ml dan 72 milyana diye olbilirmi kızlar bu kadar yükselebilirmi yorumlarınız ı bekliyorum gün ışıklarım sizi görmedim sesinizi bile duymadım hatta adınızı bile bilmiyorum ama olsun sizleri ççççççoooooook sewiyorum.
sadece sag tarafindan ameliyat olmustu....sperm sayisini falan hic hatirlamiyorum doktorun söylediklerini....6 sene önceydi..sadece doktor .esimin sperm testini yaptiktan sonra ..bu sekilde hamile kalmaniz imkansiz demisti..benim esimde varikozel ameliyat oldu...1 ay sonra hamile kalmistim..[
Bugun doktora gittim kontrole yumurta sayim artmis:) fena degildi yani
hormon tessti de yaptik fsh im da 6 ya dusmus:) simdilik hersey yolunda dr tup bebek yapalim hemen diye israr etti ama kabul etmedik.
bakalim varikosel ameliyatinin sonucunu beklicez belkide hersey duzelecek .
mrb ark ..eşinin sperm tahlil sonucları 0 gelipte yani azospermi olan...varikosel ameliyatından sonra hiç düzelen kimse varmı acaba..
mrb ark ..eşinin sperm tahlil sonucları 0 gelipte yani azospermi olan...varikosel ameliyatından sonra hiç düzelen kimse varmı acaba..
merhaba mehtap;eşim azosperm ekim 2009 da öğrendik aralık 2009 da çift taraflı varikoselden ameliyat oldu henüz test vermedi ama yakın zaman da vericek inşallah sperm çıkışı olur. doktorlar net birşey söylemediler ameliyatın faydası olup olmayacağı konusunda şansımızı denemek istedik eşimin hormonları falan da normal testislerde problem yok çok şükür inşallah çıkış olur eşinde mi ameliyat olacak?
canım bizde okadar karasız kaldıkkı..amleiyat olsun mu olmasınm bılmıyoruz..bizde kartoyotip analızının sonuclarını beklıyoruz..ama varikosel olursa nasıl beklerım 6 ay felan bılmıyorum bukonuda sabretmek okdar zorkı..bazı doktorlar olmayın anlamı yok diyor bazıları olun dıyor ...((
Ya kızlar neden yoksunuz bari bir mesaj bırakın özledim sizi
yagmurcum senın eşinde en azından 3 yada 4 tane varmış benım eşimin iki sonucundada 0 cıktı..cok üzüldük..ama birde varikosel cıktı..ama doktorlar azospermının olma sebebını varıkosel acıklamaz dediler..hormon tahlıllerı normal..y delesyon testı normal ama..bizde sasırdık..birde varıkoselden sonra bleyecız eger birsey cıkmassa tese olcak derken ben beklerken biterim diye düşünüyorum..en azından 3 ..4 tane olsaydı bir umut derdim en azından vücüt üretiyor diye..bizim korkumuz ya hiç üretmiyorsa ..aman anlayacagın ??? bitmek bilmiyor
bizim bir akrabamizda azosperm di varikosel ameliyati oldu ve ameliyat sonrasi normal yoldan cocuklari oldu:)) hemde ikiz:)
Doktorunuz kim dr u iyi secin cok onemli
Selam
Benim eşim çift taraflı oldu amelıyat kesıgı 10 ar santım dedıgın gıbı sagda da solda da var.Ama bel agrısından hıc sıkayet etmedı.Yumurtalıkları cok hassastı oda gectı gıbı Allah a sukur.
yagmurcum senın eşinde en azından 3 yada 4 tane varmış benım eşimin iki sonucundada 0 cıktı..cok üzüldük..ama birde varikosel cıktı..ama doktorlar azospermının olma sebebını varıkosel acıklamaz dediler..hormon tahlıllerı normal..y delesyon testı normal ama..bizde sasırdık..birde varıkoselden sonra bleyecız eger birsey cıkmassa tese olcak derken ben beklerken biterim diye düşünüyorum..en azından 3 ..4 tane olsaydı bir umut derdim en azından vücüt üretiyor diye..bizim korkumuz ya hiç üretmiyorsa ..aman anlayacagın ??? bitmek bilmiyor