Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........

Canım ağzına sağlık ben biraz şu aralar gelgitliyim,biraz önce öyle yazrım sonra farklı diyorum ya kendi iç hesaplaşmam, kendimle problemim zaman ne çare değilki bana şifa olur inşallah

Canım ağzına sağlık ben biraz şu aralar gelgitliyim,biraz önce öyle yazrım sonra farklı diyorum ya kendi iç hesaplaşmam, kendimle problemim zaman ne çare değilki bana şifa olur inşallah

zaten hayatta en kötü şey insanın kendini çaresiz hissetmesi.
fakat yaradan yarattığından haberdardır o yüzden O'na esma ül hüsnalarla,onun güzel isimleriyle dua etmek gerek ben bundan sonra Allahın isimlerinin anlamlarını kavrayıp öyle dua edicem duanın kabulü için bu tavsiye ediliyor,hayırlısı...

evet canım adetden hemen sonra bakıyolar parasıda güzel ben uyutdular ben öle istedim cünkü kardeşimde baktırmıştı cok sancılı oluyo dedi ben uyudum hic bişey hissetmedim ama uyandıgımda cok agrım vardı sanki adet oluyomuş gibiydim . canım biz gene bugün doktordaydık eşimin sonuclar gene iii cıkıtı morfoloji %50 den % 75 cıkmış ama gene test istiyo vallaha bu doktor cıldırtcak beni gene vericez şuan bana taktı bu sonuclarla hamile kalmalısın diiooo iiide biz daha yeni ameliyat olduk öle hemen olmazki hemen kendi arkadaşı olan doktora yönlendirmek istedi adam prof. ama ben gitmicem bende gecen hafta özel doktora gittim zaten onda devam edicem doktorlarda işini biliyo kendi arkadşı ya hemen oraya git kesin cözüm diiooo delimiyim ben parayısokakdanmı buluyom zaten gene özelle gidiyorum allahın dediyi olur benm eşim yeni kendine geliyo bakarsın en fazla 6 aya hamile kalırım bu doktorumda yardımcı olursa dahada cabuk olur böle işte canım parayı verirsen sana bakan cok olur

hala regl olmadim ben cok heyecanliyim
morfolojimiz 0 canim yaa(

hala regl olmadim ben cok heyecanliyim
morfolojimiz 0 canim yaa(

canım inşallah hamilesindir bizede hayırlı haberlerini verirsin böyle şeyler duymaya cok ihtiyacımız var gercekten bende 2 hafta önce hastalandım ama normalden cok az 3 gün ve normalden az adetim bitincede kasıklarım asırı agrıdı hatta dahada agrıyo kadın doguma gittim dün yumurtalıklar normal dedi genel cerraha gönderdi o da ulturasyon istedi bugün gittim hiç biseyin yok dedi neden böyleyim bilmiyorum bi fikriniz varmı acaba

pressed ne canım benim onun hakkında hiçbi bilgim yokta

preseed iliski oncesi kullanilan ve spermi koruyan bir jel.
Bakalim bende ilk defa bu ay denedim hayirlisi
umitlenmek istem iyorum hic belki de siradan bir gecikmedir daha dun bir bugun iki:)))

İnşallah bebişim bende hissetmem,ben 99 ismide anlamlarıyla ezberlemiştim(unutmadıysam) ama alimler Allah lafzıyla duanın en kabülü olduğunda birleşmişlrdir ama genede diğe isimlerinide ihmal etmemek lazım

umitlenmek istem iyorum hic belki de siradan bir gecikmedir daha dun bir bugun iki:)))

KIIIIIIIIIIIIIZ bir günün mü geçti,ne mutluluk ama belirsizlik ykmu o çok kötü teste çıkar ama.Ben ikizlerde kan testi gününe 3 gün wardı idrarda yaptım hemde akşamdı tık diye çıktı ilk denememdede kimyasal gebelikti 1 gün önce yaptım oda çıktı .O yüzden diyorum yani. Yorgunluk bitkinlik warmı warsa hamilesindir kesin, Rabbimmmm innnnnnnnnşaaaalllaaaaahhhhhhh:sm_cool::Saruboceq:Bu karakteri de sewmiyorum ne bu canım biz müslümanmıyız hıristiyanmı dua ediş şekli dikkatinizi çekmedimi hiç töwbw töwbe

tanımayan doktor ksk bostanlıdamı

canım inşallah hamilesindir:Saruboceq: dediğin jel işe yaramıştır inşallah dediğin jeli nerden teğmin ettin acaba sizde faydası olduysa bizde deneyelim buna ihtiyacımız var

dun olmam lazimdi 1 gun gecti sayiliyor degil mi?
gunumde olurum ben hic sasmaz aslinda
pressed le denedik bu ay

olabilir ama genelde 4 ve 5 gün gecikmeler oluyo mesela ben gecen ay öyleydim normalde 21 günde bir hastalanırım ama üstünden tam 28 gün gecti sonra hastalandım belli olmaz genede sen saymaya devam et bakalım 10 gün gecsin evde test ya yada kandan baktır 5 gün sonra cünkü kanda kesin sonuc alıyosun 1 günlük hamileysen bile cıkıyo canım umarım allah gönlüne göre verir hadi senden haıyrlı haberler bekliyoruz icimizi rahatlat

dun olmam lazimdi 1 gun gecti sayiliyor degil mi?
gunumde olurum ben hic sasmaz aslinda
pressed le denedik bu ay

Canım inşallah hamilesindir.Bende geçen ay preseed kullandım.2gün gecikme akabinde yıkım tabi..
Rabbim preseedı inşallah sana vesile kılar

krishazellll adet oldunmu canımmmmmmmm?
olmadım de!
kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…