Hak şerleri hayreyler
Zannetme ki ğayreyler
Arif anı seyreyler
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Umutsuzluğa kapılmak yok mevlam için çok kolaydır her iş,o ol der ve oluverir..
Rabbim kulunu ihmal etmez imtihan eder...
Canım ağzına sağlık ben biraz şu aralar gelgitliyim,biraz önce öyle yazrım sonra farklı diyorum ya kendi iç hesaplaşmam, kendimle problemim zaman ne çare değilki bana şifa olur inşallah
kızlarr slm listeden bir hamilemiz yokmu yaaaaa(((
evet canım malesef doktorlar okadar ilgisizki kendimiz bilgilenip öyle gitmemiz gerekiyor malesefklava:eski doktorum tüplerime bile bakmadan apar topar aşılama yaptı sonradan öğrendimki tüplere bakılmadan aşılama yapmak doğru değilmiş.sonuçta maddi manevi sıkıntıya giriyosun tüpler tıkalıysa hepsi boşa.ama tabi doktorlar aldığı paraya bakıyo malesef.şimdi ben doktora gitmiyorum gerçi ama önümüzdeki ay tüplere baktırmam lazım aslında geç bile kaldım.bu ay apıcaktımdan adet bitimi gitmek gerekiyormuş kaçırdım malesef.hayırlısıyla önümüzdeki aya inşallah.hem o sırada doktorda araştırırım.şu bebiş tüplere baktırmadan bir gelse çektirmese annesine bu sıkıntıyı ne güzel olur kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:inşallah canım.varmı bir belirti falan şüphelendiğin merak ettim şimdi.yarında muhakkak uğra haber ver kırmızılar geldimi diyeyerimseniben.ya canım sölemişsindir kesin ama morfoloji kaçtı sizin:uhm:
hala regl olmadim ben cok heyecanliyim
morfolojimiz 0 canim yaa(
hala regl olmadim ben cok heyecanliyim
morfolojimiz 0 canim yaa(
ay ne güzel inşallah hamilesindir kac gün gecti canım
dun olmam lazimdi 1 gun gecti sayiliyor degil mi?
gunumde olurum ben hic sasmaz aslinda
pressed le denedik bu ay
pressed ne canım benim onun hakkında hiçbi bilgim yokta
zaten hayatta en kötü şey insanın kendini çaresiz hissetmesi.
fakat yaradan yarattığından haberdardır o yüzden O'na esma ül hüsnalarla,onun güzel isimleriyle dua etmek gerek ben bundan sonra Allahın isimlerinin anlamlarını kavrayıp öyle dua edicem duanın kabulü için bu tavsiye ediliyor,hayırlısı...
preseed iliski oncesi kullanilan ve spermi koruyan bir jel.
Bakalim bende ilk defa bu ay denedim hayirlisi
umitlenmek istem iyorum hic belki de siradan bir gecikmedir daha dun bir bugun iki:)))
dogru sölüyosun bak senin bildiklerini ben bilmiyorum eski doktorum da aynısını yapmıştı adetimin 3 gün cagırmıştı beni gittigimde hormonlarıma bakıldıgını biliyorum başka bişey bilmiyorum sonucları aldı kendine göre işaretledi bi daki aya gene bakalım dedi ama bakmadı bide şöle bişey var okadar gidiyorum bi dahaki gitdigimde beni tanımıyo böleydi ama şimdiki doktorum öle degil kanamanın ilk günü mutlaka beni arıyosun dedi adetini 3 günü görüşücez dedi bana bilmiyorum artık ilk günü neden arcam ama öle istedi bakalım şimdi bunu denicem senin anlıcagın yeni yeni ögreniyorum saolsun 1 senedir doktorum hic bişey anlatmadı bana
preseed iliski oncesi kullanilan ve spermi koruyan bir jel.
Bakalim bende ilk defa bu ay denedim hayirlisi
umitlenmek istem iyorum hic belki de siradan bir gecikmedir daha dun bir bugun iki:)))
pressed le denedik bu ay
tanımayan doktor ksk bostanlıdamı
pressed le denedik bu ay