hayatım sayı biraz düşük ama kürlerle artabilecek durumda.hareket ve morfolojide düşük malesef.ama canını sakın sıkma sayı ve hareket artırıla biliyor kürlerle ilaçlarla.sizin kullandığınız birşeyler varmı pekiarkadaşlar eşimin sonuçlarını yorumlarsanız beni çok memnun edersiniz.
sperm sayısı:14 800 000/mm3
tüm ejaktülatta:37 000 000/mm3
hareketsiz: %50
yerinde hareketli:%25
yavaş doğrusal olmayan hareketli:%20
ileri doğru hızlı hareketli:%5
normal morfoloji:%2
baş anomalisi:%98
orta parça anomalisi:%10
kuyruk anomalisi:%13
teratospermi indeksi:1.21
arkadaşlar eşimin sonuçlarını yorumlarsanız beni çok memnun edersiniz.
sperm sayısı:14 800 000/mm3
tüm ejaktülatta:37 000 000/mm3
hareketsiz: %50
yerinde hareketli:%25
yavaş doğrusal olmayan hareketli:%20
ileri doğru hızlı hareketli:%5
normal morfoloji:%2
baş anomalisi:%98
orta parça anomalisi:%10
kuyruk anomalisi:%13
teratospermi indeksi:1.21
merhaba bebişim canımın ıçı hareketlikik falan ıyıde morfolojin biraz düşük bildiğim kadarıyla normali%4 olmalı ama imkansız değil bu değerlerle kalan arkadaşlar wae.Birde eşin de warikoselmi war yok sa anormal spermleri vücut nedensizmi üretiyor
hayatım sayı biraz düşük ama kürlerle artabilecek durumda.hareket ve morfolojide düşük malesef.ama canını sakın sıkma sayı ve hareket artırıla biliyor kürlerle ilaçlarla.sizin kullandığınız birşeyler varmı peki
yağmurcum nasılsın arkadaşıma.s.
hiç bilmiyorum canım ben pko luyum doktorum 6 ay deneyin bu arada sperm tesini yaptırısınız demişti. biz 3 aydır korunmayıbbıraktık bu testide sonuçlarını bugün akdım.çokta üzüldüm.şimdi doktor araştıryourm bir ürolog.kafam çok karışık
ilaç kullansın canım daha rahat olur.doktora söylerseniz o ilaç yazar zaten ama ilaç ilaç istediğinizi belirtirseniz daha iyi olur yoksa pek yazmıyorlar düzelmez diye düşünüyorlar çoğu ama burada yazılanları okumuşsundur sende ilaçla kürle değerleri düzelen çok kişi var.biraz uğraşmanız gerekecek ama biliyosun sonunda zafer varsa çekilen çile kutsaldıryerimsenibenyok canım..ürolog bulucaz bakalım..zaten eşim işinde dolayı belli günler geliyor sürekli kür yapamayız..haylrısı
niye hayatım bu karamsarlık.eşin ameliyattan vazmı geçti.hayatım çok sıkıntılar atlattınız biraz kendinize gelin bir süre dediğin gibi bebek fikrinden uzaklaş en hayırlısı bu.tabi fazlada uzatmayın süreyiyerimsenibenkendiniz için birşeyler yapın kafanızı dağıtın eşin izin alabiliyorsa alsın keyif yapın biraz.bu kadar sıkıntıyı kaldırmak kolay değil sizin için taş olsa çatlar yani.biz sadece bebek olmuyor diye yanarken sen birde kaybettiğin yavruna yandın ardından toparlanmaya çalışırken yine aynı kısır döngüye girdin bunaldın tabi.takma arkadaşım hiç eşin eğer ameliyat olmuyorsada sakın aranızda bunu sorun haline getirme:teselli::1hug:saol tatlişim iyiyim demeyi çok isterdim ama değilim.Bu sıralar çok sıkıntım war herşeyden waz geçtim doğmamoş bebeğimden bile gaiba artık istemiyorumda bu siteyede saadece sizin güzel hawadislerinizi almak için gireceğim benim artık bebğim bu saatten sonra olmaz (Allahın kermeti olurşa karışmam)tedawi yaptırmıcaz hal we durum onu gösteriyor hayırlısı olsun:sinifsinif:
ilaç kullansın canım daha rahat olur.doktora söylerseniz o ilaç yazar zaten ama ilaç ilaç istediğinizi belirtirseniz daha iyi olur yoksa pek yazmıyorlar düzelmez diye düşünüyorlar çoğu ama burada yazılanları okumuşsundur sende ilaçla kürle değerleri düzelen çok kişi var.biraz uğraşmanız gerekecek ama biliyosun sonunda zafer varsa çekilen çile kutsaldıryerimseniben
canım hakkınızda hayırlısı.rabbim daha fazla yormaz umarım bu yolda:Saruboceq:canım ben hep pko lyum eşiminkinş bugün aldığmuz testte öğrendik...çok üzüldüm ilk gün die galiba..hayırlısı olsun ama galiba aşılama dener artk doktor
canım peki ne kadar fiyat ödediniz
eşinin sperm sayısı kaç senin hiç artış düzelme olmadımı sizde..eyvahedigeldismile
yağmurcum birşeyler yazıyordun sonra çıktın hayatım.merak ettim seni.lütfen kendini üzme yarın güne güzel başla kendin için yaşa artık bebek için değil hayatım.seni öpüyorum.iyi geceler canım:1hug:
Ameliyat sonrası düşüş duymuştum ilk aylara mahsus am a sonra yükseliyormuş inşallah rabbim muradını gözünde koymaz aAllah herkesin ecrini arttırsınkaydirigubbakcemile5canım bizim ameliyattan önce ml de 45 milyondu ameliyattan 6 ay sonra 12 milyona düştü cok ilginç ki :S ama hareketsiz %70 ti su an hareketsiz %20 gibi bu ay tekrar tahlil yaptırcaz bakalım sonuc ne olcak hayırlısı olsun...Bu arada biz 140 lira ödemiştik ama 1 yıl oldu..Hakkınaızda hayırlısı olsun inş.