hayatım bence ameliyat olmakla doğru karar vermişsiniz.umarım başarılı bir ameliyat olmuştur ve faydasını görürsünüz.varikosel ilerleyen birşey canım bu gün olmasa ilerde olması gerekebilirdi çünkü ilerledikçe ağrıda yapıyormuş.allah yardımcınız olsuna.s.sagol canım kayseri mehmet bayram yaptı degerler 10 milyom çıktı 1 milyonu hareketli tüp bebek merkezinde hiç ameliyat olma dediler direk tüp bebek yapalım dediler biz yinede olduk hayırlısı bakalım tekrar tşk ederim
:1hug:canım arkadaşım allahım hepimiz için duysun sesini inşallah.hayatım kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş ya o hesap senin kalbinde güzel olmasa bizdeki kalbi farkedemezdinopuyorumnanaktanbizimki tam anlamıyla hiç bir çıkar güdülmeyen bir kader arkadaşlığı.olumunekankayizsmile
sagol canım kayseri mehmet bayram yaptı degerler 10 milyom çıktı 1 milyonu hareketli tüp bebek merkezinde hiç ameliyat olma dediler direk tüp bebek yapalım dediler biz yinede olduk hayırlısı bakalım tekrar tşk ederim
ah hayatım şu erkekler yokmu gururlarından acılarını bile yaşayamıyorlar.benim eşimde öyle yeri geliyo artık istemiyorum çocuk diyebiliyo bana üzüldüğüm için kızyı kafayı yedin sen diyo falan.ama biliyorum onunda ne kadar çok istediğini çocukları ne çok sevdiğini birazda sebep kendileri olduğundan yüzleşemiyorlar heralde.insan evinde mutlu huzurlu olduktan sonra eşiyle aşamıyacağı dert yok bence.allah kimsenin ağzının tadını yuvasının huzurunu bozmasın amiin.en çokta bunun için dua ediyorum rabbime bu süreç uzadıkça sanki uzaklaşıyoruz eşimle o kendi içinde bir dünya yaratıyo sanki acısını yaşadığı.valla hayatım her yönden sınanıyoruz anlıycan allah kolaylık versin:bbo:Şiir gii konuştun bana ilaç giisin siz warken psikolağa ne hacet.Benim galiba derdim eşimle o bana yaklaşınca moralim tawan yapıyor dün özür diledi oda benimle ağladı oda çok üzgün bebeğinden dolayı ama elden bişey gelmez diyor önümüze bakcaz.Biz biririmizi çok sewiyoruz, sewgimizden dolayı azen hiç denmemesi gereken şeyler söyleniyor ama pişmanlıktan dolayı geri dönüş zor oluyor.Bugn çok mutluyum rabbim inşallah her günüm öyle olur Rabim sizinde ağzınızın tadını bozmaz.İyiki bu siteye üye olmuşumki bu wesşleyle sizlerle tanıştım ne mutlu banaolumunekankayizsmilealsanaalsanasmile
:roflol::roflol:gülmeyin diyorsun canımda tutamadım valla tabi çok çalışmaktan diğerini eskittiniz sıra bunda diminaniknanikbayanssulusmileumarım bu fazla eskimeden gelir bebeğin ve hep seninle kalır canım:1hug:B iliyomusunuz kızlar dün yeni bir yatak aldım yataş viscon .İnşallah yeni bebiş yeni yatakla geliropuyorumnanaktanbende kendimi böyle awutuyorum sakın bana gülmeyin
ah hayatım şu erkekler yokmu gururlarından acılarını bile yaşayamıyorlar.benim eşimde öyle yeri geliyo artık istemiyorum çocuk diyebiliyo bana üzüldüğüm için kızyı kafayı yedin sen diyo falan.ama biliyorum onunda ne kadar çok istediğini çocukları ne çok sevdiğini birazda sebep kendileri olduğundan yüzleşemiyorlar heralde.insan evinde mutlu huzurlu olduktan sonra eşiyle aşamıyacağı dert yok bence.allah kimsenin ağzının tadını yuvasının huzurunu bozmasın amiin.en çokta bunun için dua ediyorum rabbime bu süreç uzadıkça sanki uzaklaşıyoruz eşimle o kendi içinde bir dünya yaratıyo sanki acısını yaşadığı.valla hayatım her yönden sınanıyoruz anlıycan allah kolaylık versin:bbo:
:roflol::roflol:gülmeyin diyorsun canımda tutamadım valla tabi çok çalışmaktan diğerini eskittiniz sıra bunda diminaniknanikbayanssulusmileumarım bu fazla eskimeden gelir bebeğin ve hep seninle kalır canım:1hug:
:)bilmiyorum hayatım inşallah çok seviyordur.muhakkak bunun bir sebebi var ama bunu malesef bu dünyada anlıyamıyacağız sanırımboshayallersmilebiz yinede iyi düşünelim ve tevekkülü elden bırakmıyalım sonra üzülmeyiz sınavdan geçemedik diye öte taraftakaydirigubbakcemile3Bir sınaw bitmeden öteki geliyor Rabbim bizi ne kadar çok sewiyor böyle ,ne kadar sanşlıyız ama farkında değiliz dimi
valla cnım ne yalan söylim bir hamile kalim uzun süre sex düşünmüyorum yanikaydirigubbakcemileartık görev gibi mesai yapıyoruz valla tadı tuzu kalmadı.yok işte ilişkiden sonra hemen kalkma yok şu pozisyon daha iyi tat tuz yok yani anlıycan.eşime demiyorum ama 1 sene yanıma uğramasın:roflol:gül gül sırtım ağrıyodu çalışmalardan ,şimdihiç değilse iraz daha rahat edceğiz inşallah eşimin belinede iyi gelir yatak uğurumuz olr
aynen canım benimkide koltukta horluyo şu an.ya bunların hepsimi aynı yaaa.pesss diyorum yaniiEşim yanımda horlamaya başladı kaldırayım şunuda yukarı aşk odamıza çıkalım saat 12 yaklaştıya dilimizde müstehcen şeyler söylemeye başladı hepinize ıyı geceler ,dilde ırakmayın uygulamayada geçin:kedi:bayanssulusmile
iyi aksamlar arkadaslar eşim cuma günü ameliyat oldu sol taraftan cok ilerlemiş dedi doktor kesik bayagı var 10 cm kadar sizinki nasıl kesik ne kadar bide 2 gündür belim ağrıyo diyo normalmi ameliyat sonrası sizde yaşadınızmı bunları bilgi verirmisiniz teşekkürler
valla cnım ne yalan söylim bir hamile kalim uzun süre sex düşünmüyorum yanikaydirigubbakcemileartık görev gibi mesai yapıyoruz valla tadı tuzu kalmadı.yok işte ilişkiden sonra hemen kalkma yok şu pozisyon daha iyi tat tuz yok yani anlıycan.eşime demiyorum ama 1 sene yanıma uğramasın:roflol:
demekki kadınlarda hep aynı hayatımkaydirigubbakcemile3ama benim bir arkadaşım vardı bizim gibiydi durumu 2 sene bekledi artık bırakmışlardı takip falan da yapmıyordu zevk için seviştiğim ilk ay oldu diyor:kedi:acaba bizim ondanmı olmuyor kız:roflol:biliyomusun bizimkideöyle diyoki sen bu olaya çalışma görew gözüyle bakıyorsun öyle olmaz diyor ben bu konumda neyimki?diy ben onu sallamıyom he deyip canım deyip sırnaşıyorum yeterki o iş olsun diye .herşey bebiş için bi umut ya olursa diye ya tutunursaeyvahedigeldismile
sende canımopuyorumnanaktanhepinize iyi geceler fıstıklarım Allaha emanet olun
canım çoook sevindim senin adına:teytey:değerleriniz çok güzel artık zamanını bekliyor bebiş.sendede sorun yok zatenyerimsenibenyani tüplere falan baktırmışsın umarım en kısa zamanda hamile kalacaksın :Saruboceq:ama sen yinede doktorunu iyi araştır canım tecrübe çok önemli biliyorsun bazen hiç olmadık bir şey bile sebeb olabiliyor hamile kalmamana.umarım allah karşına iyi bir doktor çıkarır canım:1hug:
Teşekkür ederim canımarakdaşım sizde olmasanız kafayı yiyeceğim hepten.Terapist gibi geliyorsunuz walla tek farkı tek kuruş ödememem:jeyyar:Allah hepinizden razı olsun iyi dileklerim sizinle