Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Benim esimde gecen hafta Deniz beyde ameliyat oldu . 1 derece ve iki tarafliydi . tavsiye ederiz memnun kaldik.

hormon testide olabilir canım ayrıca çatlatma iğnesi çatlamadığı için değil gününü tam olarak tuttura bilmek için de yapılıyor canım.ben klomen kullanıp çatlatma iğnesi yaptırdım ama dr um bukadar hormon almışken aşılama yapalım dedi aşılama yaptık o ay ama olmadı bana göre zamanı doğru ayarlamadı dr um.zaten o yüzdende birdaha ona gitmedim.aşılama olacak diye ilişkiyede girememiştik klomen ve iğne boşa gitti anlıycan.dr çok önemli hayatım iyice araştır onlar anlamıyorlar beklemek ne kadar zor oyalıyorlar bizi.içine iyice sinsin dr un önce.a.s.

Kaan Bey bu konuda Turkiyede tek ! Kesinlikle o ne derse onu yapacagiz .
Sizin durum nasil simdi?

Antioksidanlari bizde aliyoruz. Sayi problemimizi cozdu sira morfolojide.
hayatım eşim dr un verdiği ilaçları kullanıyor işte bakalım 3 ay kullanıcak sonra test yaptırıcaz.hormon testi yaptırıp göndericez kaan beye ama eşim henüz fırsatını bulamadıklava:antioksidan olarak ne kullanıyorsunuz canım.biz şu an sadece mone ve evicap400 kullanıyoruz:uhm:

Canim multivitaminde kullansin esin gunde 1 tane.
sabah ari sutu polen ve bal karisimi ve icine 1 cay kasigi corek otu karistir ac karnina ve hemen 1 bardak suyla yutsun kana cabuk karisiyormus ozaman.
aksamda 1 ay keciboynuzu kuru 1 ayda havuc suyu kuru yapin.

mone nin icinde ginseng var oda cok faydali ama yeterli degil . multivitamin sart.

krishazel cim hadi hayırlısı kırmızılar gelmemiş.inşallah güzel haber verirsin canım.eğer hamile kalırsan bende alıcam o preseed denen jeldenyerimseniben

evde megamen var ama içmiyor eşim onu onu dr vermedi ya ben almıştım önemsemiyor sanırım.ama yarından itibaren başlıyım içirmeye.havuç kürü yapamıyoruz canım biz eşim sigara içiyor bırakmıyorda malesef sadece azalttı okadar.anlıycan ben morfoloji harici birde eşimle uğraşıyorumklava:

Ah hamile kalirsam benimkini sana gonderirim canim:)
:roflol::roflol:inşallah canım.varmı bir belirti falan şüphelendiğin merak ettim şimdi.yarında muhakkak uğra haber ver kırmızılar geldimi diyeyerimseniben.ya canım sölemişsindir kesin ama morfoloji kaçtı sizin:uhm:

Ah hamile kalirsam benimkini sana gonderirim canim:)

inşallah kalırsın canım bizde ne eder yapar buluruz şu mereti:))))))) beceremedim ya almayı verdiğin sitedeki adresten dahası vaktimde olmadı iş yerinden açamadım orayı evede gidemiyorum eşim geceleri yok 3 haftadır anneme gidiyorum.. eve gittiğimde zaman bulup yine deneyeceğim... sen kalırsan bakalım bi umut olur buda.....

merhaba test sonucunu yorumlayabilir misiniz?
sonuç normali
c. diyeti 3 gün 3-5
renk beyaz beyaz
viskozite akışkan akışkan
likefaksiyon 60 dk <60
volüm 3 mL >2 mL
pH 7.5 7.2-8
bakteri ...... .......
lökosit 1x10 üzeri 6/mL <1x10 üzeri 6/mL
eritrosit ...... ......
sperm hareketi
I-hareketli(a+b) &#37;40 >%50
a) hızlı ileri doğru %25 >%25
b) yavaş ileri doğru %15
c) yerinde %10
II-hareketsiz %50
sperm yapısı
I normal %60 >%15
II patolojik sperm %40 <%70
a) baş anomali %25
b) gövde-kuyruk anomali %15
sperm sayısı 34 milyon >20 milyon
who ve kruger kriterlerine göre değerlendirilmiş.
ayrıca eşim sabah 9 da test vermiş öğleden sonra 2 de sonucu vermişler.yani testi biraz geç yapmışlar. eşim 14 aralıkta varikosel ameliyatı oldu.

mega men i mutlaka ver
mone yi deniz bey verdi degilmi?

ameliyat oncesi sonuclarinida yazarsan daha iyi olur
bu sonuclar fena degil

dogru sölüyosun bak senin bildiklerini ben bilmiyorum eski doktorum da aynısını yapmıştı adetimin 3 gün cagırmıştı beni gittigimde hormonlarıma bakıldıgını biliyorum başka bişey bilmiyorum sonucları aldı kendine göre işaretledi bi daki aya gene bakalım dedi ama bakmadı bide şöle bişey var okadar gidiyorum bi dahaki gitdigimde beni tanımıyo böleydi ama şimdiki doktorum öle degil kanamanın ilk günü mutlaka beni arıyosun dedi adetini 3 günü görüşücez dedi bana bilmiyorum artık ilk günü neden arcam ama öle istedi bakalım şimdi bunu denicem senin anlıcagın yeni yeni ögreniyorum saolsun 1 senedir doktorum hic bişey anlatmadı bana

evet canım malesef doktorlar okadar ilgisizki kendimiz bilgilenip öyle gitmemiz gerekiyor malesefklava:eski doktorum tüplerime bile bakmadan apar topar aşılama yaptı sonradan öğrendimki tüplere bakılmadan aşılama yapmak doğru değilmiş.sonuçta maddi manevi sıkıntıya giriyosun tüpler tıkalıysa hepsi boşa.ama tabi doktorlar aldığı paraya bakıyo malesef.şimdi ben doktora gitmiyorum gerçi ama önümüzdeki ay tüplere baktırmam lazım aslında geç bile kaldım.bu ay apıcaktımdan adet bitimi gitmek gerekiyormuş kaçırdım malesef.hayırlısıyla önümüzdeki aya inşallah.hem o sırada doktorda araştırırım.şu bebiş tüplere baktırmadan bir gelse çektirmese annesine bu sıkıntıyı ne güzel olurkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar eşimin sonuçlarını yorumlarsanız beni çok memnun edersiniz.

sperm sayısı:14 800 000/mm3
tüm ejaktülatta:37 000 000/mm3

hareketsiz: %50
yerinde hareketli:%25
yavaş doğrusal olmayan hareketli:%20
ileri doğru hızlı hareketli:%5

normal morfoloji:%2
baş anomalisi:%98
orta parça anomalisi:%10
kuyruk anomalisi:%13
teratospermi indeksi:1.21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…