Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bundan sonra beklememiz gerekecek cunki esim 9 gun once varikosel ameliyati oldu .
degerlerin duzelmesi zaman alirmis
(

Oldum canim yaaa(( Bu sabah oldum
umitlenmemeye calismistim ama umitlenmisim uzuldum cok(

Seni çok iyi anlıyorum canım bende preseed kullandığımda 2 gün gecikme yaşadım ki benim çoookk nadir yaşadığım birşeydir.Bende çok üzüldüm ağla ağlaa..neyseki eşimin spermiogram yaptırmasına vesile oldu.Bizde o işe yaradı yani en azından artık sorunumuzu biliyoruz.Üzülme canım eşin ameliyatta olmuş..Değerleri en kısa zamanda yükselir inşallah .Allah doğal yoldna nasip eder başka kapılara bırakmaz İNŞALLAHHHHHHHHHHH :Saruboceq:

ne güzel yazmışsın canım bende senin gibi düşünüyorum rabbime güveniyorum vardır bir bildiği diye düşünüyorum en ümitsiz olduğum anda ve inançlı biri olduğum içinde şükrediyorum yoksa insan neye sığınır bunca derde nasıl dayanır bilemiyorum.ben inanıyorumki her şerde bir hayır vardır bilmediğimiz.tabi şimdi yağmur arkadaşımızın durumu bizden farklı kaybettiği yavrusunun acısı var birde çektikleri gerçekten zor ama tevekkülden başka yapacak birşey yok.

hayatım çok zor bir dönemdesin istersen uzman birinden destek al yani kolay şeyler yaşamadın çok zor günler geçirdin.kendini yanlız hissetmen çok normal.eşlerimiz malesef bizim kadar duygusal yaklaşmıyorlar olaya o yüzden girdiğimiz bunalımında farkında değiller hatta bazen sinir bile oluyorlar durumumuza malesef klava:ama bana sorarsan bir süre çocuk düşünme önce kendi sağlığın yerine gelsin bunun için birşeyler yap hayatım.rabbim umarım el fettah ismi hürmetine tüm sıkıntılarını gidersin amiinn.:Saruboceq:

canım çoook sevindim senin adına:teytey:değerleriniz çok güzel artık zamanını bekliyor bebiş.sendede sorun yok zatenyerimsenibenyani tüplere falan baktırmışsın umarım en kısa zamanda hamile kalacaksın :Saruboceq:ama sen yinede doktorunu iyi araştır canım tecrübe çok önemli biliyorsun bazen hiç olmadık bir şey bile sebeb olabiliyor hamile kalmamana.umarım allah karşına iyi bir doktor çıkarır canım:1hug:

Oldum canim yaaa(( Bu sabah oldum
umitlenmemeye calismistim ama umitlenmisim uzuldum cok(
malesef canım insan her ay ümitleniyor.inan ben 1 ay ilişkiye girmesem yine ümitle beklerim yani o derece:roflol:belki üstüne görmüşümdür diye.ne yapalım hayatım yaa böyle böyle geçecek işte aylar veee en sonunda o çift çizgiyi göreceğiz:lepi:ahtım var kanda öğrensem bile eve gelip yine idrar testi yapıp o çift çizgiyi görücemkaydirigubbakcemile3

canım tesekkürler olmazsa senin dediğin yere bir gidelim dr görüşelim eşim mayıs yada haziranda olmayı düşünüyor
inş sende güzel sonuçlar alırsın ALLAHIN izniylede en kısa zamanda hamile kalırsın canım..:CüvCüv:

canım yasadıklarına çok üzüldüm
gerçekten çok zor olmalı kolay degil biz bile bebgimiz olmadıgı için neler yaşıyoruz
nasıl üzülüp günlerce aglıyoruz seni çok iyi anlıyorum benim bebegim olmadı
ama senin üzüntülerini inan bende yasadım su an bile kendimi zor tutuyorum İNŞAALLAH en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın
bu günlerde geçecek toparlamya çalış kendini üzme canım kendini oyalayacak bişeyler yap ne biliyim mesela günlük yaz yada el işi hobilerle falan ugraş yıpratma kendini sabırlı ol bu sabrın mükafatını ahirette alacaksın inş.ALLAHA emanet ol canım...

canım bazıların ameliyattan sonra düşüyormuş ama sonradan artanlar oluyor inş. sizinkide artar
fiyat uygunmuş ama bakalım bizimde mayıs ayı bir gelsin
nerde olacagına o zaman karar verecegiz..

Teşekkur ederim canım.Hayırlısıyla inşallah en yakın zamanda Allah hepimize nasip eder bu duyguyu:)):ecrin_bebek:

Arkadaşlar benim eşim 16 Mart'ta ameliyat oldu. Toplam 360 TL dedi doktor. Eşimin öğretmen olmasından dolayı sigorta bir kısmını karşıladı bizden sadece 200 TL çıktı. Siz milyarlardan bahsediyorsunuz. Bana çok pahalı geldi. Çok da güzel bir özel hastanede oldu ameliyat. K.Maraş'ın Elbistan ilçesinde.

Ya canım arkadaşım ne kadar büyük bir kalbin war tşk ederim beni arkalayan birilrinin olması gözlerimi yaşarttı .Ey RABBİM sen bu kuluna hak ettiği gibi muamele et gönlündekini de ennnnnnnnnn kısa zamanda nasip et yanındada cümlemize(bu dua sana canım )Hepiniz pırlanta gibi kızlarsınız biliyormusunuz rabbimiz en sewdiği kullarının dualarını hep ertelermiş o kulu Onunla daha çok konuşsun diye kıymetini bilelim bu her kula nasip olmaz.

Bizim şer bildiğimizde hayır ,hayır bildiğimizdede şer wardır...

el -Fettah iyilik kapılarını açan,kullarına rahmet kapılarını açan we müşkülleri çözzüp kolaylaştıran .Amin arkadaşım el _Mücip dilek we dualara karşılık weren;Kendine niyaz edip yalwaranlara isteklerini weren ,merhameti bol Allahım herzaman yarattıklarının yanındadır.İstanulda bir yerde senin için atan bir kalpwar haberin olsunopuyorumnanaktan:lepi:

m

Teşekkür ederim canımarakdaşım sizde olmasanız kafayı yiyeceğim hepten.Terapist gibi geliyorsunuz walla tek farkı tek kuruş ödememem:jeyyar:Allah hepinizden razı olsun iyi dileklerim sizinle

iyi aksamlar arkadaslar eşim cuma günü ameliyat oldu sol taraftan cok ilerlemiş dedi doktor kesik bayagı var 10 cm kadar sizinki nasıl kesik ne kadar bide 2 gündür belim ağrıyo diyo normalmi ameliyat sonrası sizde yaşadınızmı bunları bilgi verirmisiniz teşekkürler

:1hug:canım arkadaşım allahım hepimiz için duysun sesini inşallah.hayatım kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş ya o hesap senin kalbinde güzel olmasa bizdeki kalbi farkedemezdinopuyorumnanaktanbizimki tam anlamıyla hiç bir çıkar güdülmeyen bir kader arkadaşlığı.olumunekankayizsmile

Bebişim norml benim eşimim çift taraflıydı wardı dikişlerio kadar belağrısı olmadı inşallah normaldir hemen ameliyata bağlamayın sürekli sırt üstü yatmaktanda olailir canım ameliyat öncesi değerler kaçtı ameliyatı kim yaptı yazarsan seinirim by

sagol canım kayseri mehmet bayram yaptı degerler 10 milyom çıktı 1 milyonu hareketli tüp bebek merkezinde hiç ameliyat olma dediler direk tüp bebek yapalım dediler biz yinede olduk hayırlısı bakalım tekrar tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…