- 30 Aralık 2009
- 10.450
- 33
krishazellll adet oldunmu canımmmmmmmm?
olmadım de!
kaydirigubbakcemile2
Oldum canim yaaa(( Bu sabah oldum
umitlenmemeye calismistim ama umitlenmisim uzuldum cok(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
krishazellll adet oldunmu canımmmmmmmm?
olmadım de!
kaydirigubbakcemile2
ne güzel yazmışsın canım bende senin gibi düşünüyorum rabbime güveniyorum vardır bir bildiği diye düşünüyorum en ümitsiz olduğum anda ve inançlı biri olduğum içinde şükrediyorum yoksa insan neye sığınır bunca derde nasıl dayanır bilemiyorum.ben inanıyorumki her şerde bir hayır vardır bilmediğimiz.tabi şimdi yağmur arkadaşımızın durumu bizden farklı kaybettiği yavrusunun acısı var birde çektikleri gerçekten zor ama tevekkülden başka yapacak birşey yok.Hak şerleri hayreyler
Zannetme ki ğayreyler
Arif anı seyreyler
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...
Umutsuzluğa kapılmak yok mevlam için çok kolaydır her iş,o ol der ve oluverir..
Rabbim kulunu ihmal etmez imtihan eder...
hayatım çok zor bir dönemdesin istersen uzman birinden destek al yani kolay şeyler yaşamadın çok zor günler geçirdin.kendini yanlız hissetmen çok normal.eşlerimiz malesef bizim kadar duygusal yaklaşmıyorlar olaya o yüzden girdiğimiz bunalımında farkında değiller hatta bazen sinir bile oluyorlar durumumuza malesef klava:ama bana sorarsan bir süre çocuk düşünme önce kendi sağlığın yerine gelsin bunun için birşeyler yap hayatım.rabbim umarım el fettah ismi hürmetine tüm sıkıntılarını gidersin amiinn.:Saruboceq:Saol bebişim leptopun sarjı bitti o sıradada ağlıyordum kalkıp fişini takmadım.Bu sabah ta kötü uyandı ama sanki şimdi daha iyiyim her beni gören çok kilo wermişsin diyor aynalara baktığımda kendimi tanıyamıyorum sanki yaşlı çökmüş bir kadın war karşımda.Arkadaşlarım hep gözlerinin içi parlıyor derdi şimdi sanki sönükler boş boş bakıyorlar .Durup oturuyorum sadece oturuyorum ama hiç bişy düşünmüyorum olabilirmi
böyle insan hiç birsey düşünmeden sabit bir noktaya bakıp yarım sat sonra ben ne yapıyorum diye silkelenip kalkabilirmi.Ben öyleyim bana ne düşündüğümü soruyorlar ama düşünmüyorumki.Acaba bu beynimin benikorumakiçin yaptığı bir eylemmi çünki diğer şekil ağlamya başlıyorum mesala bugün benim lohusalığımın 40 günü,bizde kırk uçurma diye bir tabir wardır ortada bir bebk olmadığı için hiçbir yere gitmekistemeedim ewdeyim olnlrıdüşünüpgene hüzünlendim.We beni cidden anlayan kimse yk tek başınayım ,gitmek çok uzaklara gitmek istiyorum ama gidecek yerim yokki dünya ,aldığım nefes beni boğuyor.
Ölen bebeğimebile kızmaya başladım onun yüzünden bu hale geldim diye ,ondan önce mutluydum oysaki.İkimizin parçasıydı ama sadece ben dert ediyorum,oda zoruma gidiyor.Bebeğim öldü ama iiçimde onunla beraber pek çok şeyde öldü.Bütün bu olanları silbaştan tekrar yaşayamam (sanki olduda)ne olur anlayın beni çewremde kimse destek olmuyor hsta olmaktan korkuyorum.Niyetim moralinizi bozmak değil ama şu an kendimi çok zayıf we kırılgan hissediyorum.AFFEDİN NE OLUR ,bir delinin saçmalıkları farzedin ama birazda olsun hissedin.
canım çoook sevindim senin adına:teytey:değerleriniz çok güzel artık zamanını bekliyor bebiş.sendede sorun yok zatenyerimsenibenyani tüplere falan baktırmışsın umarım en kısa zamanda hamile kalacaksın :Saruboceq:ama sen yinede doktorunu iyi araştır canım tecrübe çok önemli biliyorsun bazen hiç olmadık bir şey bile sebeb olabiliyor hamile kalmamana.umarım allah karşına iyi bir doktor çıkarır canım:1hug:evet canım adetden hemen sonra bakıyolar parasıda güzel ben uyutdular ben öle istedim cünkü kardeşimde baktırmıştı cok sancılı oluyo dedi ben uyudum hic bişey hissetmedim ama uyandıgımda cok agrım vardı sanki adet oluyomuş gibiydim . canım biz gene bugün doktordaydık eşimin sonuclar gene iii cıkıtı morfoloji %50 den % 75 cıkmış ama gene test istiyo vallaha bu doktor cıldırtcak beni gene vericez şuan bana taktı bu sonuclarla hamile kalmalısın diiooo iiide biz daha yeni ameliyat olduk öle hemen olmazki hemen kendi arkadaşı olan doktora yönlendirmek istedi adam prof. ama ben gitmicem bende gecen hafta özel doktora gittim zaten onda devam edicem doktorlarda işini biliyo kendi arkadşı ya hemen oraya git kesin cözüm diiooo delimiyim ben parayısokakdanmı buluyom zaten gene özelle gidiyorum allahın dediyi olur benm eşim yeni kendine geliyo bakarsın en fazla 6 aya hamile kalırım bu doktorumda yardımcı olursa dahada cabuk olur böle işte canım parayı verirsen sana bakan cok olur
malesef canım insan her ay ümitleniyor.inan ben 1 ay ilişkiye girmesem yine ümitle beklerim yani o derece:roflol:belki üstüne görmüşümdür diye.ne yapalım hayatım yaa böyle böyle geçecek işte aylar veee en sonunda o çift çizgiyi göreceğiz:lepi:ahtım var kanda öğrensem bile eve gelip yine idrar testi yapıp o çift çizgiyi görücemkaydirigubbakcemile3Oldum canim yaaa(( Bu sabah oldum
Biz öncelikle acıbadem hastanesıne gıttık Dr Bülent soyupak.Eşime hemen amelıyat dedı sayımız cok düşük 1.5 mılyon ve ıkı tarafta ılerlemişti.Bulent beyde bıze 2.500 cıvarı bır rakam soyledı ve mıkrocerrahı ıle amelıyat yapmıyorum ben dedi.Ayrıca Adana da mıkro ıle amelıyat yapan doktor yok ıstersenız arastırın yapıyorum dıyen yalan soyluyordur dedi.Kayınvalıdem baska bırının tavsıyesı uzerıne bızı mersın devlet hastanesınde Dr. Selahattin Çayan a goturdu.Ssk masrafların bır kısmını karsıladıgı ıcın yaklasık 1.000 tl gıbı bır rakam odedık ve bır gecede hastanede ozel odada kaldık.Gercekten tavsıye ederım.Suan ıcın sperm testı ıstemedı 3 aydan once herhangı bır duzelme beklenmez en ıyı sonuc 3 ay sonra dedı.Ama gecen gunlerde esım aynı doktora kontrole gıttı ve kan tahlılı yaptırdı.Testesteron degerlerının cok ıyı oldugunu ve ılac yazmayı dusunurken hıcbısey yazmadıgını soyledı.Bence ıyı bır arastırın Adana da olması deıl onemlı olan mıkro ıle olması bence.
Saol bebişim leptopun sarjı bitti o sıradada ağlıyordum kalkıp fişini takmadım.Bu sabah ta kötü uyandı ama sanki şimdi daha iyiyim her beni gören çok kilo wermişsin diyor aynalara baktığımda kendimi tanıyamıyorum sanki yaşlı çökmüş bir kadın war karşımda.Arkadaşlarım hep gözlerinin içi parlıyor derdi şimdi sanki sönükler boş boş bakıyorlar .Durup oturuyorum sadece oturuyorum ama hiç bişy düşünmüyorum olabilirmi
böyle insan hiç birsey düşünmeden sabit bir noktaya bakıp yarım sat sonra ben ne yapıyorum diye silkelenip kalkabilirmi.Ben öyleyim bana ne düşündüğümü soruyorlar ama düşünmüyorumki.Acaba bu beynimin benikorumakiçin yaptığı bir eylemmi çünki diğer şekil ağlamya başlıyorum mesala bugün benim lohusalığımın 40 günü,bizde kırk uçurma diye bir tabir wardır ortada bir bebk olmadığı için hiçbir yere gitmekistemeedim ewdeyim olnlrıdüşünüpgene hüzünlendim.We beni cidden anlayan kimse yk tek başınayım ,gitmek çok uzaklara gitmek istiyorum ama gidecek yerim yokki dünya ,aldığım nefes beni boğuyor.
Ölen bebeğimebile kızmaya başladım onun yüzünden bu hale geldim diye ,ondan önce mutluydum oysaki.İkimizin parçasıydı ama sadece ben dert ediyorum,oda zoruma gidiyor.Bebeğim öldü ama iiçimde onunla beraber pek çok şeyde öldü.Bütün bu olanları silbaştan tekrar yaşayamam (sanki olduda)ne olur anlayın beni çewremde kimse destek olmuyor hsta olmaktan korkuyorum.Niyetim moralinizi bozmak değil ama şu an kendimi çok zayıf we kırılgan hissediyorum.AFFEDİN NE OLUR ,bir delinin saçmalıkları farzedin ama birazda olsun hissedin.
canım bizim ameliyattan önce ml de 45 milyondu ameliyattan 6 ay sonra 12 milyona düştü cok ilginç ki :S ama hareketsiz %70 ti su an hareketsiz %20 gibi bu ay tekrar tahlil yaptırcaz bakalım sonuc ne olcak hayırlısı olsun...Bu arada biz 140 lira ödemiştik ama 1 yıl oldu..Hakkınaızda hayırlısı olsun inş.
canım tesekkürler olmazsa senin dediğin yere bir gidelim dr görüşelim eşim mayıs yada haziranda olmayı düşünüyor
inş sende güzel sonuçlar alırsın ALLAHIN izniylede en kısa zamanda hamile kalırsın canım..:CüvCüv:
umitlenmemeyeiçi calismistim ama umitlenmisim uzuldum cok(
ne güzel yazmışsın canım bende senin gibi düşünüyorum rabbime güveniyorum vardır bir bildiği diye düşünüyorum en ümitsiz olduğum anda ve inançlı biri olduğum içinde şükrediyorum yoksa insan neye sığınır bunca derde nasıl dayanır bilemiyorum.ben inanıyorumki her şerde bir hayır vardır bilmediğimiz.tabi şimdi yağmur arkadaşımızın durumu bizden farklı kaybettiği yavrusunun acısı var birde çektikleri gerçekten zor ama tevekkülden başka yapacak birşey yok.
hayatım çok zor bir dönemdesin istersen uzman birinden destek al yani kolay şeyler yaşamadın çok zor günler geçirdin.kendini yanlız hissetmen çok normal.eşlerimiz malesef bizim kadar duygusal yaklaşmıyorlar olaya o yüzden girdiğimiz bunalımında farkında değiller hatta bazen sinir bile oluyorlar durumumuza malesef klava:ama bana sorarsan bir süre çocuk düşünme önce kendi sağlığın yerine gelsin bunun için birşeyler yap hayatım.rabbim umarım el fettah ismi hürmetine tüm sıkıntılarını gidersin amiinn.:Saruboceq:
Teşekkür ederim canımarakdaşım sizde olmasanız kafayı yiyeceğim hepten.Terapist gibi geliyorsunuz walla tek farkı tek kuruş ödememem:jeyyar:Allah hepinizden razı olsun iyi dileklerim sizinlecanım yasadıklarına çok üzüldüm
gerçekten çok zor olmalı kolay degil biz bile bebgimiz olmadıgı için neler yaşıyoruz
nasıl üzülüp günlerce aglıyoruz seni çok iyi anlıyorum benim bebegim olmadı
ama senin üzüntülerini inan bende yasadım su an bile kendimi zor tutuyorum İNŞAALLAH en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın
bu günlerde geçecek toparlamya çalış kendini üzme canım kendini oyalayacak bişeyler yap ne biliyim mesela günlük yaz yada el işi hobilerle falan ugraş yıpratma kendini sabırlı ol bu sabrın mükafatını ahirette alacaksın inş.ALLAHA emanet ol canım...
:1hug:canım arkadaşım allahım hepimiz için duysun sesini inşallah.hayatım kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş ya o hesap senin kalbinde güzel olmasa bizdeki kalbi farkedemezdinopuyorumnanaktanbizimki tam anlamıyla hiç bir çıkar güdülmeyen bir kader arkadaşlığı.olumunekankayizsmileYa canım arkadaşım ne kadar büyük bir kalbin war tşk ederim beni arkalayan birilrinin olması gözlerimi yaşarttı .Ey RABBİM sen bu kuluna hak ettiği gibi muamele et gönlündekini de ennnnnnnnnn kısa zamanda nasip et yanındada cümlemize(bu dua sana canım )Hepiniz pırlanta gibi kızlarsınız biliyormusunuz rabbimiz en sewdiği kullarının dualarını hep ertelermiş o kulu Onunla daha çok konuşsun diye kıymetini bilelim bu her kula nasip olmaz.
Bizim şer bildiğimizde hayır ,hayır bildiğimizdede şer wardır...
iyi aksamlar arkadaslar eşim cuma günü ameliyat oldu sol taraftan cok ilerlemiş dedi doktor kesik bayagı var 10 cm kadar sizinki nasıl kesik ne kadar bide 2 gündür belim ağrıyo diyo normalmi ameliyat sonrası sizde yaşadınızmı bunları bilgi verirmisiniz teşekkürler