var yemez aile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
illa nişanlanmam erkek mi bulmam gerekli ben kendisine de böyle söylüyorum bir tane hatıraydı istediğim öyle bilezik falan değildi. atanınca ondan uzakta bileğimde duracak kararmayacak yıllarca saklayacağım bir künyeydi. gelin kıza takmasına bir lafım yok. takacak tabi.gidip kıza düşünmeden alıp bana gelince böyle yapması beni üzdü
Yani siz de evlenseniz takar. Evlilik durumunda adet gereği takılan şeyi ısrarla en masraflı zamanda istemeniz bana biraz şımarıkça geldi.
Düğün dernek dönemi zaten masraflar oluyor. Bir evlendirsin zaman geçsin size de alır. Zamanlamanız kötü. Biraz anlayışlı olun.

"Anneme çok düşkünüm mesafe koyamam, ataninca annemin mutfak dolaplarını yaptiricam, bana harçlık verdiler yarısını anneme verdim" e siz zaten ben bi tavuğum gel beni yol diyosunuz herkese. Sizin gibi insanlar hiç bi zaman kıymete binmez ki, nasılsa hem kötü muamele ediyoruz hem de dibimizden ayrilmiyo derler dozunu arttirdikca arttırırlar. Tamam anneniz sorunlu orası kesin, ama bu davranışlara çocuk gibi mızırdanmaktan başka bişey yapmayan da sizsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X