• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mi hamilelik gunlerini ozleyen?

Ayneenn ben de hickirik sayardim hep bi de neresi nerde diye tahmin yurutmeye bayilirdim :)) bi de konusurdum onunla tekmelerini de cevaptan sayardim (boyle boyle mi kuzucum oyleyse 1 tekme vur gibi:)) sen 2.yi dusunuyo musun frambuazcim?

Ah cnm ya şimdi kızım canıma öyle bi okuyo ki sadece hamile olarak kalcaksam 82. bile düşünürüm.. sempatiksalakcinni

özlüyorum çünkü bebeğimi kıskanıyorum.. gebeyken o sadece benimdi, şimdi herkes onunla ilgileniyor, onu seviyor, kucağına alıyor, öpmek istiyor:(

ne güzel anlatmıssın duygularını Allegra. daha 10 günlük anneyim bebeğimin kokusunu duyup ona sarılmak cok guzel tabıkı ama karnımdaki o hareketlerini onu içimde hissedişimi yüzünü merak edişimi ve daha bir cok seyi özlüyor insan...

özlüyorum çünkü bebeğimi kıskanıyorum.. gebeyken o sadece benimdi, şimdi herkes onunla ilgileniyor, onu seviyor, kucağına alıyor, öpmek istiyor:(

Ben de kiskaniyorum iste, o yuzden o cumleyi kullanmistim artik o herkesin bebegi ve ben bunu kiskaniyorum. Hele birileri bebegimi severken annecim falan diyerek seviyorsa daha nir kiskaniyorum.

ne güzel anlatmıssın duygularını Allegra. daha 10 günlük anneyim bebeğimin kokusunu duyup ona sarılmak cok guzel tabıkı ama karnımdaki o hareketlerini onu içimde hissedişimi yüzünü merak edişimi ve daha bir cok seyi özlüyor insan...

Ooo yeni annelerdensin sen de demek, tebrik ederim cnm. Bu ozlem daha uzunca bir sure devam edecek heralde daha tecrubeli annelerin yorumlarindan anladigim kadariyla...

evet evet evet

Selam kizlar!

Var mi benim gibi hamilelik gunlerini ozleyen? Bebegi kucagindayken sonsuz mutluluklar duyan, onu opup koklarken kendinden gecen, anne olmanin sevincini en icten halleriyle yasayan ama bir yandan da hamilelik gunlerine ozlem duyanlar var mi aranizda?

Var mi bebeginin tekmelerini icinde hissettigi, gittigi her yere karninda bebegini beraberinde tasidigi, hamile kiyafetleri icinde kocaman karnini oksadigi, ultrasonda bebegini gorecegi doktor randevularini iple cektigi gunleri ozleyen? :CüvCüv:

O zaman bebegim sadece benimdi sanki ama simdi o herkesin bebegi... Hamileyken tuttugum gunlugu okudum bugun, ne guzel bir yolculukmus hamilelik, heyecan dolu sevinc dolu cosku dolu... Tamam, yine hersey cok guzel, belki daha da guzel, ama hamileligime ait buldugum her kucuk anida gozlerim doluyor, duygulaniyorum...

Var mi benim gibi hisseden yoksa bende mi var bir tuhaflik?

bebğimi yanımda hissetmek çok güzel. ama içimde hissettiğim günleri de çok özlüyorum... boshayallersmile

arkadaşım çok güzel anlatmışsın duygularını benim 16 gün oldu doğum yapalı hamileyken sağlık sorunu yaşadım o yüzden hiç özlemiyorum allahım olmayanlara nasip etsin biz pas dedik :1:

merhaba kızlar.
benim hamileliğim çok güzel ,sağlıklı ve mutlu geçti.
allaha çok şükür her istediğimi aldım yedim.istediğim gibi uyudum (ev hanımıyım)
şuanda oğlum 22 aylık ve çok mutlu bir bebek :)

kızım 9 günlük ben şimdiden özledim hamileliği
hamileyken artık doğsa diye gün sayıyordum
şimdi içimde ki tekmelerini özledim

katılıyorum
daha önce düşünmemiştim ama evet, karnındayken sadece senindi o, şimdi herkes alıp sevebiliyo yani dediğin gibi herkesin, ilk zamanlardaki bu kıskançlık duygusu normaldir çünkü anneyiz biz...
ama o tepikler de aklıma geliyo çok güzeldi.......

ben daha hamileyken, doğurunca (yani hamile olmayınca) çok özlerim hamleliği heralde diye düşünüyordum. Şuandada inanılmaz özlüyorum. pıt pıt içimde dönmesini, bazen sert sert tekmelemesini, karnımın gözle görülür hareketlerini.. ne biliyim çok güzeldi hamilelik, çok özeldi, kızımla başbaşaydık. şimdi 2.5 aylık oldu kızım, anne olmak mükemmel bir şey ama o benim karnımdayken daha farklıydı, bana özeldi.. imkan olsa 5 çocuk isterim. Hem hamilelik dönemi için hemde sonrası için, herşey mükemmel..

Back