Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allegracım doğurdun demek hayırlı olsun sağlıkla büyütürsün inşallah bebeğini....
maalesef ben ikinci bebeğimi de kaybettim 26 haftalıkken kalbi durdu otopsi falanda yapıldı ama
gene bi sebep yok 1 haziranda doğum yaptım bebeğim eğer yaşasaydı şu günlerde doğması
gerekiyordu hakkımızda hayırlısı tekrar tebrikler canım.....Allah yardımcın olsun
problemlı ve zor bi hamileliğe rağmen bazen özlemiyor değilim :asigim:
Demek Ipek 6 aylik oldu :) Gecen sene bu zamanlar ikimiz de hamileydik hatirliyorum seni canim. Ben bebegimi kaybetmistim sonrasinda ama simdi yavrum benimle... Simdiki hamileligim de son donemlerinde problemliydi benim. Ama yasanan tum zorluklara ragmen insan nedense olumlu yanlarini hatirliyor nedense hep degil mi :1rolleyes:
Selam kizlar!
Var mi benim gibi hamilelik gunlerini ozleyen? Bebegi kucagindayken sonsuz mutluluklar duyan, onu opup koklarken kendinden gecen, anne olmanin sevincini en icten halleriyle yasayan ama bir yandan da hamilelik gunlerine ozlem duyanlar var mi aranizda?
Var mi bebeginin tekmelerini icinde hissettigi, gittigi her yere karninda bebegini beraberinde tasidigi, hamile kiyafetleri icinde kocaman karnini oksadigi, ultrasonda bebegini gorecegi doktor randevularini iple cektigi gunleri ozleyen? :CüvCüv:
O zaman bebegim sadece benimdi sanki ama simdi o herkesin bebegi... Hamileyken tuttugum gunlugu okudum bugun, ne guzel bir yolculukmus hamilelik, heyecan dolu sevinc dolu cosku dolu... Tamam, yine hersey cok guzel, belki daha da guzel, ama hamileligime ait buldugum her kucuk anida gozlerim doluyor, duygulaniyorum...
Var mi benim gibi hisseden yoksa bende mi var bir tuhaflik?
masallah kestanecimm isteyerekmi kaldınn
okadarözlemişimki oğlum 9 aylık ben 10 haftalık hamileyim :)))))))))))))
BEN BEN!!!!
Aynen beni anlatmışsın.. Karnımdayken sadece benim bebeğimdi, şimdi herkesin oldu diyosun ya sonuna kadar katılıyorum...
Ben anne karnındayken anne ve bebek arasında çok çok farklı, özel bi bağ olduğuna inanıyorum. Benim hamileliğimin her günü çok değerli, eşsiz ve güzeldi.. Şimdi de güzel ama hamileliğimin heyecanı bambaşkaydı..
Geceleri onun tekmeleriyle uyanmayı, başı nerde, poposu nerde diye karnımı elimle yoklamayı, ona hıçkırık tuttuğunda hıçkırıklarını saymayı, her gün karnım büyümüş mü diye yoklamayı o kadar özledim ki...