• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mi hamilelik gunlerini ozleyen?

Allegra

Rüya'm gerçek oldu :)
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
758
14
96
İzmir
Selam kizlar!

Var mi benim gibi hamilelik gunlerini ozleyen? Bebegi kucagindayken sonsuz mutluluklar duyan, onu opup koklarken kendinden gecen, anne olmanin sevincini en icten halleriyle yasayan ama bir yandan da hamilelik gunlerine ozlem duyanlar var mi aranizda?

Var mi bebeginin tekmelerini icinde hissettigi, gittigi her yere karninda bebegini beraberinde tasidigi, hamile kiyafetleri icinde kocaman karnini oksadigi, ultrasonda bebegini gorecegi doktor randevularini iple cektigi gunleri ozleyen? :CüvCüv:

O zaman bebegim sadece benimdi sanki ama simdi o herkesin bebegi... Hamileyken tuttugum gunlugu okudum bugun, ne guzel bir yolculukmus hamilelik, heyecan dolu sevinc dolu cosku dolu... Tamam, yine hersey cok guzel, belki daha da guzel, ama hamileligime ait buldugum her kucuk anida gozlerim doluyor, duygulaniyorum...

Var mi benim gibi hisseden yoksa bende mi var bir tuhaflik?

Galiba bebeğine kardeş istiyorsun :)))

Yok canim alakasi yok :)) Ikinci cocugu hic dusunmuyorum ben. Kimbilir belki de bu yuzden, bir daha hamilelik gunlerini yasamayacagim icin ozluyorumdur, ya da dogum sonrasi duygu karmasasidir bilemiyorum...

ben çok sorunlu 2 hamilelik geçirdim.ilk bebeğimi erken doğum nedeni ile kaybettim.ikinci bebeğimde hep yatmak zorunda kaldım.ama yinede düşününce karnımdaki hareketleri,gün geçtikçe karnımda büyümesi..güzeldiboshayallersmile

evet guzeldi,en azindan bolca uyuyabiliyorum,istedigim yere bebegimi kime birakacagim dusuncesi olmadan karnimda tasiyordum :D

güzeldi tabii
herkes tarafından el üstünde tutulmak
ayy aman sakın yorulma sen geç dinlen
istediğim heran uyabilmek kaydirigubbakcemile3
sonra bebeişimin hareketleri :asigim:
sabah uyanınca onu okşadığımda bana tekmeylen karşılık vermesi :asigim:
güzel şeydi bunlar
bende zaman zaman özlüyorum ama yinede ikinciyi düşünmüyorum

hamilelik dünyanın en güzel duygularından dönemlerinden biri kesinlikle..

4 tane doğursam yine doyamam sanırım :))

0 kadar güzeldiki. şu andaki tat bambaşka tabi..

karnındayken onu bırakma korkum yoktu şimdi ise iki ayrı bireyiz ve ayrılmamız gerekiyor istemesemde onu bırakıp işe gitmem gerekiyor.

hamileyken işe giderken bana eşilk ediyordu sabhları tekmeleri uyandırıyordu

aynı duygulara sahibim ben de, bebeğimi canımdan çok seviyorum ama hamilelik günlerini de özlüyorum, çok özel oluyor insan o zaman yaaa. biraz büyüsün 2.yi düşünüyorum inşallah, hamile olmayı seviyorum....

ay ben de çokkkkk özlüyorum..senın bı de daha çok yeni olmuş doğum yapalı.benım 14 ay bıtıcek hala özluyorum.allahın kadınlara en güzel armağanı bence.inşallah 2.de nasip eder bana.

ben hamileliğimi doya doya yaşayamadım.. tam karnımın büyüdüğü, hamile olduğumun dışardan anlaşılacağı dönemde rahatsızlandım.. erken doğum riski dedi doktor.. 3 ay yattım bende.. su içiodum, yatıodum.. yani lavaboya giderken bile çok dikkatli olmam gerekiyodu.. off çok zor günlerdi.. şimdi kollarımda... daha bi güzel sanki zemuszemus

ben de özlüyorum. doğumun hemen sonrası çok garip hissetmiştim kendimi. yanımdaydı ama değişik bir ayrılık psikolojisi yaşamıştım. şimdi 8 aylık çok şükür. zaman zaman hamileliği özlüyorum evet :)

benim kızım 16 aylık oldu artık ben hiç hamilelik günlerimi özlemiyorum o zaman sadece tekmeyle bana cevap veren bebeğim şimdi anne diyor bana gülücükler atıyor gelip boynuma sarılıyor o zaman içeride nasıl olduğunu sürekli düşünürdüm şimdi ise karşımda ve ben onun için hamileliğimdeki kadar endişelenmiyorum

Ben varim eyni senin gibi dusunen...
su anda bebisime kardes istemesemde çok ozledim o gunleri..oglusum kucagimda opup kokluyorum sariliyorum istedigim her an kokusunu icime cekiyorum bu beni coookkkk mutlu ediyor ama hamilelik gunlerimide ozluyorum acikcasi....
soyle 4 yasina bir gelsin Rabbim bir tane daha nasip ederse yapmak isitoyrum ama su an cok zor asla olmaz...

Ohh bee yalnız değilmişim demek :))
Birkaç kişiye bahsetmiştim de bu hislerimi bana tuhaf tuhaf bakmışlardı, ama onlar henüz anne olmayan arkadaşlarımdı.

Kesinlikle el üstünde tutulma kısmı çok hoştu... Ama asıl her an her yerde birlikte olmak daha hoştu. Bir buçuk ay sonra işe başlayacağım şimdiden tasası sardı... Eskiden ikimiz birdik, benimle birlikte o da gelirdi işe, tekmelerdi konuşurdum onunla hep bi iletişim içindeydik karnımın içinde olsa da. Şimdi ondan ayrı geçecek her 24 saatin 12 saati :(

Buarada benim de son dönemleri çok zor geçmişti hamileliğimin, 28. haftadan itibaren erken doğum riski vardı 35. haftada da doğdu zaten. Son 1 hafta hastanede falan yattım zor günlerdi ama güzel kısımları kalmış nedense aklımda. Belki biraz da erken bitti diye daha bi özlüyorum hamileliği...

2.yi düşünen arkadaşlara ne mutlu, aslında ben de isterim ama cesaret edemem heralde annem bir torun bakarım 2.yi yapacaksan kendin bakarsın diyo, e çalıştığım için o da mümkün deil birini ananeye birini bakıcıya baktırmak da adil olmaz hani, o yüzden görüp göreceğim hamilelik serüveni bu kadardı benim :)

Ben varim eyni senin gibi dusunen...
su anda bebisime kardes istemesemde çok ozledim o gunleri..oglusum kucagimda opup kokluyorum sariliyorum istedigim her an kokusunu icime cekiyorum bu beni coookkkk mutlu ediyor ama hamilelik gunlerimide ozluyorum acikcasi....
soyle 4 yasina bir gelsin Rabbim bir tane daha nasip ederse yapmak isitoyrum ama su an cok zor asla olmaz...

senin oğluşun ne kadarlık canım?

Back