Var mı böyle bir acı

Tamamen katılıyorum içimi okumuşsunuz... Ben konu sahibinde özür dilenecek bi şey görmedim.. Çocuk resmen istemiyor gibi umursamaz davranmış.. Sonuçta konu sahibi bir incelik yapmışsın ve sürpriz yapıyosun az parada değil insan biraz sevinir bişeler yapmaya çalışır oteli bulur hatta sen söylemeden onun halletmesi gerek mahcup olup. Aslaaa özür dileme sakın o senden dilesin asıl

canım bence sen sonuna kadar haklısın.otel ayarlamamız lazım diyorsun bilmiyorum diyor!bu ne rahatlık.sakın yanlış anlama canım ama yabancı olmasından dolayı kültür farklılıkları var ve böyle durumlarda patlak veriyor.yabancılar bu konularda rahat.trip naz niyaz anlamazlar o kadar.suan eminim için yanıyor ama bence herşeyde var bi hayır.keşke özür dilemeseydin.hatalı olan sen değilsin

Amin tabi ki kolay degil boyle bi yola girmek hele ki bizim ulkemizde... ama bazen duygularla degil mantikla hareket etmek lazim. Umarim fedakarliklarina deger ama tersi bi durum soz konusu olursa inan sen daha cok uzulursun. Konuyu actigin icin yorum yaziyorum yoksa kimsenin tercihlerini elestirmeye hakkimiz yok. Fakat erkeklere genelde degmiyo kadinin verdikleri hep bosa gidiyo cevremizden gorduklerimiz kadariyla. Bu anlattiklarindan yola cikarak senin biraz fazla yük aldigini gozlemledim yipranmis olman cok normal sinirli olman da normal. Ama o ne kadar yiprandi o ne kadar ne verdi sana? Bunlari tartarak bi karar vermeni tavsiye ederim sana belki de bu bi isarettir sana verilen. Duygudan ziyade mantikla karar ver bence. Evlenince insan sinirli de olabiliyo ters zamanlarin da olabiliyo herseyi gormek var bu hayatta. Allah korusun ama pişman olup donersen ailen biz sana dedik diycekler bunlari da dusunmelisin cunku bu adam bana pek guven vermedi cnm malesef...
umarim mutlu olabilecegin hayirli bi karar verirsin

varmı bi gelişme?

Karşınızdaki insanı neden azarlayacağınız bir şamar oğlanı görüyorsunuz siz kızlar.Hem onlarsız yapamıyor ölüyor bitiyorsunuz,hem de elinizde tutmak için en ufak bir çaba sarfetmiyorsunuz.
Sen neden hep kendi açından kendi bakışınla yorumluyorsun olayları.Yok istediğim tepkiyi vermedi.Acil görüşmemiz lazım dedim,neden dedi.Ne diyecekti.Acil diyorsun.
Bir de gideceğin yer başka bir şehir değil,başka bir ülke.Bu tip kararlar ortak alınması gereken kararlar.Herkesin herzamanı uygun olmayabilir.Sevgili olmanız,her zaman senin oraya gideceğin ve onun da hali hazırda bekleyecek anlamına gelmez.İşi olabilir,hazırlıklı olmayabilir,parasal açıdan seni ağırlamak ister durumu olmayabilir.Sıkıntısı olabilir.Anlayışlı olmak yerine kendi kafana estiği gibi davranıyorsun.Ve bağırıyorsun.Kimsenin kimseye bağırma hakkı yok.O da sabretmiş,alttan almış ama herkesin dekendine göre moralinin kaldıramayacağı anlar vardır.Bir de yabancı diyorsun.Aynı kültürden de değil.Zamana bırakıp bekleyeceksin.

Sevgiline surekli bagirarak onu kirmissin
oda biriktirmus sana patlamis
hareketlerinle sogutmussun
ayrica sevgilin otel ayarlamamasinin sebebi belkide onun yaninda kalmani istedi buda ihtimal.sen otel falan deyince bozuldu.
yabancilar malum rahat bu konularda..

Bence sen haklısın hiç arayıp özür dileme yani o arasın seni sen onca masraf onca özveride bulunup işlerini haletmişsin alt tarafı sana bi otel ayarlayacak nedemek internet sitesinin adresini sana atmak kendi işini kendin hallet der gibi

Arkadaşım yaşadığın kötü bir şey kabul ediyorum ama bunu çok büyük bir acı olarak değerlendirmek sence de biraz abartı değil mi? Hayatın insanlara sunduğu gerçek acıların yanında bence bu olayın lafı bile olmaz. Ben sizden çok sevgilinizi hatalı buldum ve ilişkinizde yerine oturmayan bir şeyler olduğunu düşündüm. Böyle bir durumda ona kavuşmak için imkanlarını sonuna kadar zorlayan siz olmuşsunuz kendisine ise sadece bir otel ayarlamak kalmış. Eğer sevgiliniz gerçekten sizin gelmenizi isteseydi bence en uygun oteli ayarlardı. Tamam sizin de üslubunuz çok doğru olmamış ama ben bunu sadece heyecanınıza bağlıyorum. En azından o an kavga etmiş olsanız bile birkaç saat sonra olayın tatlıya bağlanmış olması gerekirdi.

Ben olsam o vizeyi de bileti de yakmaz , atlar uçağa oraya gider , çatır çutur gezer , inadına da bissürü resim çekilir onun göreceği yerlere atardım . Sen nasıl bir insansın bir hakaret değil , bir küfür hiç değil. Sadece bir soru. Sen ne çeşit birşeysin , sen ne ayaksın minvalinde bir soru. Buna alınıyorsa bence sadece bahane arıyordur. Yazık olmuş kaçırdığın o tatile..

Kızlar Merhaba,

Sizle bişi paylaşmak istiyorum çok canım sıkkın. Henüz ikinci defa görüştüğüm erkek arkadaşım beni sahilde yürürken ellerimi boynuna sardı, bırak dedim sonra sarıldım başımı omzuna yasladım. sonra birden beni havaya kaldırdı kucağına aldı ve kendi cinsel organı bana değdi( hissettim acaba bişi olur mu. içim içimi yiyor..

Kızlar sorum saçma olabilir ama istemediğim bişi yaptığı için kendimi berbat hissediyorum. kızıyorum. neden izin verdin diye ama bir anlık oldu. işe bile gitmedim. kafama çok taktım bu olayı...

tamamen bahane yaratmış ayrılmak için..sen artık arama bence artık önüne bak..

Bence suç onda sen onun için gelirken onunda heyecanlanıp elinden geleni sonuna kadar yapması gerekirdi.Eğer sizi seviyorsa kendi kendine affetmenin bir yolunu bulacak ve sizi arayacaktır zaten.Onu geçtim sizi daha çok özleyecektir eğer sizi seviyorsa.Rezil olmanıza vs üzülmeyin en büyük rezillik bile 1 hafta sonra tazeliğini yitirir.Bence artık ağlamayı acı çekmeyi durdurun çünkü siz sadece söylediğiniz bir cümle için suçlu değilsiniz.Ben olsam kendimi çok değersiz hissederdim onun tepkisi karşısında.Eğer yerinizde duramıyorsanız aramak yerine ona uzun bir mesaj yazın.Dediğim gibi sizi seviyorsa affedecektir.Ki sizde çok kötü bir şey söylememişsiniz ki ne kadar çok bağırsanız bile sizi öylece bırakmamalıydı.Bilet almış bir şekilde sonunda sizi göreceği için katlanmalıydı.Onunda üzülmesi gerekir bence sizi öyle bıraktığı için.Lütfen dayanın ayrılığınızın birkaç günü böyle ağlayacaksınız ama gün geçtikçe bu acıya alışacaksınız.Onun sizi arayacağını düşünüyorum ve mesaj atmanızı tavsiye ediyorum.

üzgünüm ama bu çocuğun sevgisini sorgulayın isterseniz..
bende yazdıklarınızdan gelmenizi istememiş gibi geldi..
belki orda sorunları vardır para sıkıntısı vs..
ama isteseydi diyeceği tek söz ben ayarlarım oteli sen yeterki gel olurdu
bilmiyorum demek kibarca gelmeni istemiyorum gibi olmuş sanki
ben böyle hissettim bilmiyorum
ayrıca arayıp özür falan dilemeyin bence.. sadece onun sevgisini sorgulayın

Bişey olur mu derken?

Kendinize yeni bir konu açın....

Kızma konusunda haklısınız. Ama gitme konusunda ona birden geliyorum demedim. Kendisi beni çağırdı bir ay önce ve ben henüz izin alamamamıştım. Sonra biletimi ayarlayabileceğim bir tarih ayarladım, ben bu tarihte uygunum gelmemi istiyor musun sana uygun mu dedim. Evet dedi. İstemiyosan ya da müsait değilse ya da nasıl istersen ona göre almam emin misin alayım mı dedim, al canım bekliyorum seni dedi bana. Aldıktan sonra aldım dediğimde istediğim tepkiyi vermedi..

size değer vermeyene sizde bu kadar değer vermeyin
gelmenizi istemediğini belli etmiş zaten

kusura bakma da sen vize çıkarmak onu 3 gün görmek için yırtınıyoken o poposunu kaldırıp bi otel bulamıyosa zaten seni senin sandığın kadar sevmiyomuş, inceld
ği yerden kopmuş, ayrı ülkelerde ilişki yürütmek zaten zor, anlaşılan abi fırsat bu fırsat deyip koşarak uzamış, azıcık sevgisi olan adam bu kadar öküze bağlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…