Var mı böyle bir acı

Kesinlikle gitmeni istemediği orda haltlar karıştırdığı için kavga çıkartmış. Dediğin kadar üzülse geliyorum dediğinde havalara uçardı ilk günden yapardı her şeyi. Kendini üzüp özür dilemişsin bir de.

sevgilini daha önce gördünmü hic canli kanli?
seninle niyeti ciddi degil sanki..

Başlığı görünce neler hayal ettim. Ömrün boyunca tek acın bu olsun. Acı görmemiş arkadaş!!!

Anlayamıyorum, sizce bu affedilemeyecek bir şey mi?
Yahu sen oraya misafir gidiyorsun.
biletini almissin, vizen icin ugrasiyorsun.
Onun sana otel ayarlamasi gerekir ev sahibi olarak.
Ne terbiyesizlik ya? Bir de daha once konu acmistin istemeye tek gelecek diye.
Sen iyice ipleri eline vermissin.
Benim esim de yabanci, ailesi 11 saatlik ucak yolculugu yapti, cunku bunu sart kostum. Ailem ailesiyle tanismadan asla vermeyiz dediler.
Ayrica esim ne zaman trye gelse otelini ben ayarladim.
O ne bilsin hangi muhit uygun hangisi daha ekonomik?
Benim ailem gidip ziyaret etmeme izin vermedi, verselerdi eminim esim otel ayarlamayi birak ev tutardi sevincinden.
Bu adam seni sevmiyor.
Ha bu kadar yazdim bak oncesinde hersey boyle iyi gittigi halde yabanciyla evlilik badli basina zor bir olay.
Hic uzulme yoluna bak.
Anandan babandan ayrilma bosuna.

Beni gerçekten anlayabildiğinizi düşünüyorum.. Ben daha önce onun ülkesine 2 kere gittim, ve bazı yerleri çok berbat.. Gittiğim otellere gitmem mesela yine.. Hem onun muhitine yakın olsun hem havalimanına geçişim zor olmasın istedim.. Bileti aldıktan sonra ben ona sinirle davrandım evet ama onun bana "umrumda değili karışmıyorum otel işine kendin ayarla" demesi ne kadar doğru? O böyle bir aşamada bana bunu dese ben o lafı yutar, otelini ayarlardım.. Kaldı ki kendisi her zaman "eşim" olarak benden sorumlu olduğunu söylüyor.. Nasıl etti o zaman bu lafı? İnsan bunu der mi?.. Lafım ağır oldu kabul ediyorum, ona da dedim defalarca özür diledim ağladım.. Ama çok onurum kırıldı, babamdan aylarca izin almak için uğraşıp izin verdiğinde bu hale düşmem yıktı beni..

O turkiyeye kac kez geldi?

Başıma bir iş gelmeyecekse ben adamı haklı buldum. Sürekli bağıran, gerginliğini stresini senden çıkartan birini kim yanında ister ki. Heves kalmamış adamda doğal olarak diye düşünüyorum

Eski konularımda da bazı sorunlarımız yazmıştım.. Bunalıma girmemin sebebi onun sorunları, istemeye tek gelecek olması, benim aileme bunu nasıl kabul ettiririm diye didinmem, sürekli ailem, arkadaşlarım, çevrem vs onun arasında mekik dokumam.. Ve kendisi de o yüzden beni alttan aldı çünkü bu sorunların beni yorduğunu üzdüğünü, ama onu çok sevdiğim için pes etmediğimin farkındaydı.. Şimdi böyle sürekli ona çemkiren bir kız profili çizmek istemiyorum, o artık sorun çıkardıkca ben daha tahammülsüz oldum mesele bu..

Sen başka bir ülkeden yanına gideceksin kısıtlı zamanda zor imkanlarla beyfendi otel bilmiyorum yok tanıdık yer yok bilmem ne.... Sence bunlar bir mazaret değilmi.Çok istekli olsa bütün çevresine sorar soruşturur heyecanla gelmen için gün sayardı.Canını acıtma kafanı dağıt hepimiz yaşadık butarz şeylerr dünyanın sonu değil önüne bak.Hayatta herşey bir tecrübe canım...

Konu başlığıı okuyunca çok kötü bir şey sandım...

Tamam da sizde o an dışında sürekli azarlamışsınız , o bir kopma noktasıdır. "Sen nasıl bir insansın" sözü yani... Kimse çocuk gibi zarlanmayı istemez... Siz onun için bilet almak vs. gibi fedakarlıklarda bulunmuşsunuz ama oda sizin azarlamalarınıza tahammül göstermiş. Çoğu kişide yapmaz bunu... Hele ki erkekler... Ben mesela hiç gelemem böyle şeylere.. Verdiğiniz tepkiler, karşınızda ki çocuk gibi azarlamalar gelmenizi çok istese bile hevesini kaçırmşsınızdır.

Eski konuları okumamıştım. O zaman geri alıyorum lafımı. Baya baya nankörmüş adam

Bende bir yakınınızı kaybettiniz sandım (Allah korusun) konu başlığını görünce. O sebeple bir saattir açmıyordum konuyu.

Tepkinize takilanlar olmus ama...

Ortada yanina gitmek icin verdiginiz maddi manevi bir caba var.

Baska bir ulkeye gitmek kolay is degil, bu zahmet var.

islemler bitmis, bir gitmeniz kalmis oyle olmasa azarlamaniza bozulmus istememis gitmenizi deriz.

Ama olgun bir insan kendisi icin o kadar yolu tepecek biri soz konusuysa...

Kufur bile etse o yola girilmis madem der, o oteli ayarlar, yapacaksa veda konusmasini orada yapar.

Bu olayi anlattiginizda sizi en hatali bulan ve size kizan kisi bile...

Boyle her seyi ayarlayip gitmesine ceyrek kala su durumu yasasa yani sizin yerinizde olsa...

Sizden beter tepki verir, o nedenle ne sevgiliniz ne de sizi elestirenler suclu hissettirmesin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…