- 20 Aralık 2012
- 1.791
- 1.094
- Konu Sahibi kirmizi oje
Vallahi çocuğun öldü sandım başlıktan üzülme canım bu da geçer.ilerde hatırlar allah beni bir bilet parası ile ucuz kurtarmış dersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesin hamilesinKızlar Merhaba,
Sizle bişi paylaşmak istiyorum çok canım sıkkın. Henüz ikinci defa görüştüğüm erkek arkadaşım beni sahilde yürürken ellerimi boynuna sardı, bırak dedim sonra sarıldım başımı omzuna yasladım. sonra birden beni havaya kaldırdı kucağına aldı ve kendi cinsel organı bana değdi( hissettim acaba bişi olur mu. içim içimi yiyor..
Kızlar sorum saçma olabilir ama istemediğim bişi yaptığı için kendimi berbat hissediyorum. kızıyorum. neden izin verdin diye ama bir anlık oldu. işe bile gitmedim. kafama çok taktım bu olayı...
ay nesi haklı ya, bi otel araştırmak b kadar zor mu ? bi taraf vizeydi biletti maddi manevi yırtınacak, öbür taraftan ses seda yok, karşılıklı olması gerekir bazı şeylerinAdam hakli
Kiz surekli cocugu darliyomus bagirip cagiriyomus o gunde siteden otel bakarken defalarca azarlamis cocugun da canina doymus saygisizliklari. daha ne yapacakti?ay nesi haklı ya, bi otel araştırmak b kadar zor mu ? bi taraf vizeydi biletti maddi manevi yırtınacak, öbür taraftan ses seda yok, karşılıklı olması gerekir bazı şeylerin
azıcık konuya ilgi alaka gösterseymiş de kız da carlamasaymış benceKiz surekli cocugu darliyomus bagirip cagiriyomus o gunde siteden otel bakarken defalarca azarlamis cocugun da canina doymus saygisizliklari. daha ne yapacakti?
Kiz suclu oldugunu hissediyor agliyor cocuga yalvariyor demek ki cok agir seyler soylemisazıcık konuya ilgi alaka gösterseymiş de kız da carlamasaymış bence
azıcık konuya ilgi alaka gösterseymiş de kız da carlamasaymış bence