Var mı böyle bir acı

Vallahi çocuğun öldü sandım başlıktan üzülme canım bu da geçer.ilerde hatırlar allah beni bir bilet parası ile ucuz kurtarmış dersin

Kızlar Merhaba,

Sizle bişi paylaşmak istiyorum çok canım sıkkın. Henüz ikinci defa görüştüğüm erkek arkadaşım beni sahilde yürürken ellerimi boynuna sardı, bırak dedim sonra sarıldım başımı omzuna yasladım. sonra birden beni havaya kaldırdı kucağına aldı ve kendi cinsel organı bana değdi:KK43:( hissettim acaba bişi olur mu. içim içimi yiyor..

Kızlar sorum saçma olabilir ama istemediğim bişi yaptığı için kendimi berbat hissediyorum. kızıyorum. neden izin verdin diye ama bir anlık oldu. işe bile gitmedim. kafama çok taktım bu olayı...
kesin hamilesin

Adam basbaya gelmeni istememiş.
İnternetten ben de bakarım otele. İstese hemen araştırır bulurdu kendi otel bilmiyor olabilir. Hiç arkadaşı falan da mı yok araştıracak. Olmasına bile gerek yok kendi arkadaslarıyla cıkabildiğine gore otel de bakabilirdi dısarıdan

Ay kusura bakma da salak mı bu sevgilin. Hem gelmeni istememiş hem sucu senin üstüne yıkmış. Simdi de sanki sen sucluymus gibi üzülüyorsun. Kıyamam yaa.. Erkek degil mi her milletini aynı

ay nesi haklı ya, bi otel araştırmak b kadar zor mu ? bi taraf vizeydi biletti maddi manevi yırtınacak, öbür taraftan ses seda yok, karşılıklı olması gerekir bazı şeylerin
Kiz surekli cocugu darliyomus bagirip cagiriyomus o gunde siteden otel bakarken defalarca azarlamis cocugun da canina doymus saygisizliklari. daha ne yapacakti?

azıcık konuya ilgi alaka gösterseymiş de kız da carlamasaymış bence

Bilseydi gösterebilirdi belki, duyduğu "acil konuşmamız lazım."
"Bugün biletimi aldım, rezarvasyon işini de bugün halledeyim ki yarın konsolosluğa evrak teslimi yapabileyim." denmemiş ki? Sonrasında gerginlik, gerginlik, bağırış çağırış zaten, arada bir sakinleştirme çabası da var. Ona da prim vermeyelim, ok.

"Sen nasıl bir insansın?" lafı bence de kabul edilir şey değil, kimse kimseye zorlu gönül ilişkisi de çektirmiyor sonuçta, ya başından beri konu sahibi göğüslediği zorlukları paylaşacaktı karşıdaki daha anlayışlı olsun diye veya ben bu kadar emek sarfediyorum ama karşılığında hiç çaba görmüyorum diye devam etmeyecekti.

Son düzenleme:
Gelmeni isteyen adam zaten seni bu kadar ugrastirmazdi. Fedakarlik yapmaya degmeyecek bi adammis. Bence bu sana ders olsun. Guvenemezdim ben boyle birine.

X