Var mı böyle bir acı

Sevgilin gibi gözükmüyor maalesef insan sevdiği için bir yere gidecek kılını kıpırdatmayacak . seven insan sevinçten dört dönerdi seninki bahane bulmuş .. senin dediğinde birşey yok bence sadece bahaneye kurban gitmiş .. Fikrimce ondan sana ne köy olur ne kasaba ...

Cocuk size haksiz oldugunuzu zorla manipüle etmis resmen.
Haklisin kardeşim dibine kadar sonuna kadar haklisin.
K.cini kaldirip iki otel bakmaktan aciz, ama laf duymayi kaldiramiyor oyle mi..

Aklıma gelen ilk şey sevgilin evli ve senin yanına gitmeni istemiyor.
yoksa takıldığı söz çok saçma.

Teşekkür ederim.. Yorumunuz ve beni anladığınız için.. Biletim yandı.. Babam beni ağlarken görünce defol git evden dedi.. Ne yapıcam bilmiyorum inanın ki..

Evet bundan daha buyuk acilar var.evin yurdun yikilabilirdi sen can havliyle terlikle hic tanmadgn bi ulkeye gidebilirdin evsiz yurtsuz sokakta.o arada evladini da yitirebilirdin anneni babani kardesini..
cok buyuk acilar var bu dunyada.Allah sana bu derdini unutturacak dert vermesin.

Diğer mesajları okumadım. Adam gideceksin diye heyecanlanmamis bile. Gitmen onu memnun etmemiş bence. Belli ki bir haltlar karıştırıyor. Daha fazla ağlayıp niye üzülüyorsun ki. Bahanesi de hazır.
Haklı tepki vermissin, ne biçim adam kız basınla kalkıp yurt dışı na gidiyorsun aileni zorla ikna ediyorsun. bi yer bilmiyormus beyefendi.

Baştan da belirtmiştim ruh halimin iyi olmadığını. Ama bu da dert mi diyen arkadaşlar olmuş.
Bana göre dert malesef.. Benim için sıkıntılı ve çok zor bir durum.. Okuyup yorum yapanlara çok teşekkür ediyorum..

Bu kadar gergin olmayın. Sevgilinizin yanına 2-3 gün tatile gitmek gibi bir konuyu bu kadar gerginlik/suçlama haline getirirseniz onun da böyle tepki vermesi normal. Vize yetişmemesi ihtimali tabii ki kötü ama unutmayın insanın tavrı kötü zamanda belli olur iyi zamanda herkes iyidir. Ha baktınız hiç tınlamıyor kendi kendinize uğraşıp duruyorsunuz o zaman yine çözüm sizde, uğraşmayacaksınız. Bir de bir insana durup durup akşam acil konuşmamız lazım derseniz kafadan binbir tane gerginlik senaryosu geçmesine neden oluyorsunuz.

türkün türkten baska dostu yoktur derim
bırakın yabancıyı ondna iş cıkmaz

Bu lafla ayrılma olmaz,buyuk ıhtımal sürprizinden hoşlanmamıs ve bahane cıkartarak ayrılmış.

çok sert olmuş. ne zamandır birlikteydiniz?
aldatması gibi bir durum mu var acaba..
ve hangi dilde anlaşıyorsunuz ?

Basligi okuyunca kimbilir ne yasamis diye actim. Okuyunca gördüm ki basligin konun için fazla abartili. Birincisi adam senin yanina gelmiyor sen ne diye kalkip gitmeye kalkisiyorsun ? İkincisi adam sen geleceksin diye can atmiyor bir otel ayarlamaktan aciz bunu görüp neden o saniye vazgecmiyorsun ? Üçüncüsü nasil bir insansin abartilacak bir cümle değil anasina mi kufur ettin babasına mi bu ne gereksiz bir gurur sevgilindeki ? Bence zaten senden uzaklaşmak istiyormuş bahanesi olmuş. Bu fazlasıyla belli. DDorduncusu memlekette adam mi kalmadi birakin su gevurlari yahu, yerli mali yurdum mali herkes onu kullanmalı diyorum sana.

Bence ozur dilemesi gereken kisi sen degilsin o... sen bu kadar caba icindesin o kilini kipirdatmadigi gibi bi de afra tafra. Senin gitmeni istemiyo bence tabi tam tanimadan bisey diyemem ama havalara ucmasi lazimdi senin geleceğini duyunca.
bu tarz seyler okuyunca gerçekten üzülüyorum lutfen kendi degerinizi koruyun lutfen kimse icin tavizler vermeyin birakin onlar ozur dilesin onlar peşinizden kossun. Ask iliskilerinde ogrendigim tek bisey varsa o da budur. Degerinizi kendiniz belirleyin...

Katılıyorum size.. Ben böyle biri değildim, benim de haksız olduğum yerler var ve bunu kabul ediyorum..Önceden daha sabırlıydım, daha neşeli, daha hoşgörülüydüm.. Ama o kadar zor durumlarda kaldım ki, yabancı damat fikrini babama alıştırmam bir senemi aldı benim.. babam altı ay konuşmadı benimle yüzüme bakmadı aynı evde.. Sesimi dahi çıkarmadım, sabrettim.. Ve sonradan kabullenmeye başladı bu fikri.. Bu sorunla uğraşırken ona bunu yansıtmadım bile, hala daha bilmez.. Ben ister istemez yıprandım.. İşe girmesi, gelmesi, ailesi değil tek başına istemeye gelecek olması ve daha nice problem beni hırçınlaştırdı.. Yine de vazgeçmedim ondan, sadece yoruldum.. Son iki ayda, "artık senin desteğine ihtiyacım var.." diyordum ona ve gerçekten de öyleydi.. Herkes bana cephe aldı, sen salak mısınlar, dalga geçmeler..neleri sineye çektim.. Sırf onun için.. Üslubum kötü oldu evet, ama hayat ve şartlar beni sinirli yaptı.. Sakin olmaya çalışıyorum, ona durumu anlatmaya çalışıyorum.. Onun için her şeyi bırakmaya göze aldım.. Sen iste, eşyalarımı toplar gelirim, nerede yaşayacağımız umrumda değil sana güveniyorum dedim.. Ama arada dediğim bazı sivri ve kırıcı sözler onu yıprattı.. İki gün önce gözümün içine bakıp "sakın beni bırakma nolursa olsun ayrılma benden" diyen adam şu an çok kırgın.. Allah yardım etsin bana.. bir anda tepetaklak oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…