- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.962
- Konu Sahibi kirmizi oje
Ailen yurtdışına erkek arkadaşına kalmaya gitmene izin verdi yani. Bence bunu da atlatırlar. Unutulur zamanla.
Erkek arkadaşıma kalmaya gitmiyorum. Otel dedim farkettiyseniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailen yurtdışına erkek arkadaşına kalmaya gitmene izin verdi yani. Bence bunu da atlatırlar. Unutulur zamanla.
Sonuç olarak atlatirlar. Umarım sen de atlatirsin.Erkek arkadaşıma kalmaya gitmiyorum. Otel dedim farkettiyseniz.
Yahu sen oraya misafir gidiyorsun.Anlayamıyorum, sizce bu affedilemeyecek bir şey mi?
Yahu sen oraya misafir gidiyorsun.
biletini almissin, vizen icin ugrasiyorsun.
Onun sana otel ayarlamasi gerekir ev sahibi olarak.
Ne terbiyesizlik ya? Bir de daha once konu acmistin istemeye tek gelecek diye.
Sen iyice ipleri eline vermissin.
Benim esim de yabanci, ailesi 11 saatlik ucak yolculugu yapti, cunku bunu sart kostum. Ailem ailesiyle tanismadan asla vermeyiz dediler.
Ayrica esim ne zaman trye gelse otelini ben ayarladim.
O ne bilsin hangi muhit uygun hangisi daha ekonomik?
Benim ailem gidip ziyaret etmeme izin vermedi, verselerdi eminim esim otel ayarlamayi birak ev tutardi sevincinden.
Bu adam seni sevmiyor.
Ha bu kadar yazdim bak oncesinde hersey boyle iyi gittigi halde yabanciyla evlilik badli basina zor bir olay.
Hic uzulme yoluna bak.
Anandan babandan ayrilma bosuna.
Başıma bir iş gelmeyecekse ben adamı haklı buldum. Sürekli bağıran, gerginliğini stresini senden çıkartan birini kim yanında ister ki. Heves kalmamış adamda doğal olarak diye düşünüyorum
O turkiyeye kac kez geldi?Beni gerçekten anlayabildiğinizi düşünüyorum.. Ben daha önce onun ülkesine 2 kere gittim, ve bazı yerleri çok berbat.. Gittiğim otellere gitmem mesela yine.. Hem onun muhitine yakın olsun hem havalimanına geçişim zor olmasın istedim.. Bileti aldıktan sonra ben ona sinirle davrandım evet ama onun bana "umrumda değili karışmıyorum otel işine kendin ayarla" demesi ne kadar doğru? O böyle bir aşamada bana bunu dese ben o lafı yutar, otelini ayarlardım.. Kaldı ki kendisi her zaman "eşim" olarak benden sorumlu olduğunu söylüyor.. Nasıl etti o zaman bu lafı? İnsan bunu der mi?.. Lafım ağır oldu kabul ediyorum, ona da dedim defalarca özür diledim ağladım.. Ama çok onurum kırıldı, babamdan aylarca izin almak için uğraşıp izin verdiğinde bu hale düşmem yıktı beni..
Başıma bir iş gelmeyecekse ben adamı haklı buldum. Sürekli bağıran, gerginliğini stresini senden çıkartan birini kim yanında ister ki. Heves kalmamış adamda doğal olarak diye düşünüyorum
O turkiyeye kac kez geldi?
Ne?Hiç gel(e)medi.
Eski konuları okumamıştım. O zaman geri alıyorum lafımı. Baya baya nankörmüş adamEski konularımda da bazı sorunlarımız yazmıştım.. Bunalıma girmemin sebebi onun sorunları, istemeye tek gelecek olması, benim aileme bunu nasıl kabul ettiririm diye didinmem, sürekli ailem, arkadaşlarım, çevrem vs onun arasında mekik dokumam.. Ve kendisi de o yüzden beni alttan aldı çünkü bu sorunların beni yorduğunu üzdüğünü, ama onu çok sevdiğim için pes etmediğimin farkındaydı.. Şimdi böyle sürekli ona çemkiren bir kız profili çizmek istemiyorum, o artık sorun çıkardıkca ben daha tahammülsüz oldum mesele bu..