Van///65

slm arkadaşlar ben vanlı değilim ama iş nedeniyle1,5 yıl orda kaldım çok güzel bir şehir şimdi zonguldaktayım ve inanın vanı çok özlüyorum her yerini her köşesini...senağlamasenağlamasenağlama çok güzel bir şehir...

selam arkadaşlar bende van geliniyim önce 4 yıl üniversite sonrada evlilik derken vanda 8 yıl kaldım şu anda vanda değiliz ama vanı çok özlüyoruz
gölünü, insanlarını, herşeyini özlüyoruz
vandakiler vanı doya doya yaşayın,
görüşmek üzere selamlar

vanlı arkadaşlar nerelerdesiniz
hiç sesiniz çıkmıyor, soğuklardan mı nedir
hu hu sesimi duyan var mı

bende varım arkadaşlar.vanlıyım ve vanda yaşıyorum.

merhaba arkaşlar nasılsınız bende vanlıların geliniyim altı yıldır her sene vana gideriz çok güzel bir şehir döndüğümüz zaman da rüyalarıma giriyo çok özlüyorum vanı köylerini her yeri gezdim süper bir şehir anlat anlat bitmez görmeyenler en kısa zamanda gidip görsünler vanımızı

merhaba ben adanalıyım ama işimiz gereği van da bulunuyoruz.Evlenip buraya geldim.Daha 6 aydır burdayım.Adanadan ilk çıkışımdı ama sağolsun insanları bana çok yardımcı oldular.

merhaba arkadaşlar bizim de tayinimiz van gürpınara çıktı...orda bulunan arkadaşlar bana bilgi verirlerse sevinirim...evi götürebilir miyiz oraya...

merhaba arkadaşlar bizim de tayinimiz van gürpınara çıktı...orda bulunan arkadaşlar bana bilgi verirlerse sevinirim...evi götürebilir miyiz oraya...

nazcım gürpınar çok güzel ama küçük bir yer.kiralık ev bulamayabılırsınız hemen.kıraya verılen evler genellıkle orda yasayanların başka bir yere taşınmasıyla boşalan müstakil evler oluyor.taşınmadan önce gidip araştırın derim.esnafa falan sorarsanız bilirler ve yardımcı olurlar mutlaka. ev bulamazsanız da van gürpınar arası 20 km kadar. arabayla 20-25 dk sürüyor. vanda oturup orda çalışanlar çok. vanda çok güzel ve uygun fiyata evler bulabılırsınız. merak ettiğin bir şey varsa sorarsın

kızlar bizim tayinimiz çıktı vana.nasıl bi yerdir merkezi.kiralık ev bulmak kolaymı.

hayırlı olsun. gayet güzel bi şehir van. gidince hak vereceksiniz. imkanları doğudaki birçok ile göre daha fazla. kiralık ev bulmak da zor olmaz. öyle emlakçı falan derdi yok tabi orda her şey sahibinden:) van kazan siz kepçe arayıp bulursunuz. evler çok güzel ve uygun. merkezde ev bulmak oldukça kolay merak etmeyin.

teşekkür ederim cancancan....dur bakalım araştırıyoruz şimdiden...duyduğuma göre belediye evleri varmış...onlara bakcaklar orda ki tanıdıklarımız hayırlısı olsun ne diyim...

slm hemşerilerim,bende Van'lıyım ve Van'lı olmaktan da gurur duyan biriyim...opuyorumnanaktan
inşl daha çok Van'lı görmek isterim kk'da ..
ama her nereli olursa olsun bütün insanları ayrım yapmadan sevelim..
sevmek güzel şeyy opuyorumnanaktan

aaaaaaaaaaa neden kimsecikler yazmamış hepiniz tanıştınızmı yoksaa kızlar bi ara buluşalımmı bu soğuk günlerde sıcak bi mekanda kahve yudumlayıp dertleşsek olurmu :)

hanımlar selam. sorum vardı size. van kahvaltılarında yazıyor hep yoğurt kaymağı. internette gördüm bende. bana yapılışı lazım. hangi hayvan sütünden daha iyi yapılır. nasıl yapılır, saklama koşulları, kaç gün dayanır vs. umarım yardımcı olursunuz. şimdiden teşekkürler

slm bende vanlıyım ve vanda yaşıyorum.evim iskelede.konu epeydir açılmış ama ben daha yeni gördüm.bebişi büyütelim derken dünyadan bi haber yaşamışız.tanışmak isteyen olursa beklerim.

Ben 3 sene vanda kaldım çocukluk dönemimde şuan vanndan pek bişey hatırlamıyorum ama kaleyi up uzun gölü okulumu ptt yi oturduğumuz evi van gölü buz tuttuğunda abilerimle üstünden kaymayıı iç unutmadım hele ki yazlari kalenin etrafındaki ağaçlık ve yeşilliklerde piknik oralarda küçük küçük şelaleler... vandan sonra afyona gittim 6 yıldır ve halen afyondayım ve burda olmaktan nefret ediorum hem insanları hem şehrin fiizksel güzelliği yok.. tavsiye etmem afyonu.ölsemde kurtulsam burdn diorm sinir yer

slm arkadaşlar bende vanlıyım şanlıyım ... vanımız çok güzeldir herşeyi ile meşhurdur bekleriz hekesi kapımız sonuna kadar açıktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…