Van///65

zzeyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2006
274
9
46
Canlarim Nerdesiz? Burda Buluşak Bari.
Merak edenler veya özleyenler için aşağıda resimler varrrrrrrr.

Can Yoksa Men Seni Bi Yerden Taniyam Mi?resimler De çok Hoş Gurban Olduğumun Memleketi.dünyada Van Ahirette Iman.seni Seviyem Hemşo

Bu koskoca KK'da bir Vanlı ben miyim yahuuuuu. Allah aşkına biriniz yalancıktan ben Vanlıyım deyiverin.

Merhaba zzeyy,
Benim eşim de Vanlı ama inan ben de en az bir Vanlı gibi oldum..
Çok mutluyum onlarla olmaktan, çok canayakın, mert, adam gibi adamlar anlıyacağın. Van a daq ara sıra gelip gidiyoruz.. Resimler göz alıcı..
Kendini yalnız hissetme diye yazıyorummmm

AAYYYYYYYy, inanamıyorum hayatım nerelerdeydin sen bu güne kadar? Hoş geldin Nanecim. Üstelik bir de gelinimiz olmuşsun. Çok sevindim. Görüşelim sık sık...

Bende Vanliyim Ama En Son 6 Yil Once Gittim Simdi Nasildir Bilmiyorum.keşke Imkanim Olsada Sonn Halini Gorsem Cok Seviyorum Vanii....

İnşallah canım en kısa zamanda kavuşuruz. Valla ben de çok özlüyorum. Çok sevindim seni de bulduğuma. :1hug:

Selam ben Van' lı değilem ama Van ' a yakın bir yer olan Bitlis Ahlat' ta çalışıyor ve ikamet ediyorum. Diyebilirimki bu bölgenin en büyük gelişmiş ili Van.
Biz daha çok hafta sonları filan bazen gezmeye gidiyoruz.

slm ben balıkesırlıyım ama esım vanlı bende artık vanlı sayılırım ıs geregı bıtlısın ahlat ılcesınde oturuyorum hemen hemen her hafta sonu gıdıyoruz vana kayınvaldem orda oturuyor hem gıdıp stres atıyoruz hemde zıyaret ama van gercekten doguda gelısmıs ve gelısmeye cok acık bır yer van ınsanlarıda cok cana yakın kısacası sevıyorum burayı:1yes2: :1yes2: :1yes2:

Ayy çok sevindim kızlar. Ahlatta da benim akrabalarım var. Asıl Tatvanda tabi. Babaannem tatvanlı. Sülalesi orada :)

canım vanlı degılım ama esım ve benım ısınm geregı vanın ılcesınde oturuyorum vanıda ınsanlarınıda cok sevıyorum cok sıcaklar

vanlı arkadaşlarımmm

ben vanlı değilim ama 5 yıl görev gereği vanda yaşadım. ve orayı gerçekten çok sevdim. şimdi gönderseler hiç düşünmeden gene giderim. vanlıların dediği gibi VANIMIZ HOŞTUR. :))

van doğunun parisidir dedikleride çok doğru . bir batı şehrinde yaşanılan herşey ordada yaşanılabilir. ben hep deniz kenarında yaşayan bir insan olarak vanı o yüzden tercih etmiştik ve ordada hep denize giderdik.

yani sonuç olarak vanı da vanlıları da çok severim. her memleketin iyisi de kötüsü de vardır bunu unutmamak lazım.

yukarıdaki resimleri görünce yine gözlerim doldu valla

Vanlı olmadığınız halde vanla ilgili yaptığınız bu güzel yorumlar beni çok sevindirdi. Teşekkür ederim hepinize kızlar :)

mrb vanın ilçesinde esim ve benim isim gereği oturuyoruz vanda oturan arkadaslar varsa tanısmak isterim

canım mrb bende cataktayım ve lojmanda oturuyorum ama lojman soruu pek fazla yok

iyi aksamlar tatlım iyiyim sen nasılsın vanda arkadasım varmı diye bakıyorum

slm kızlar ben vanlı değilim ama 12 sene vanda kaldım en son 3 sene önce gitmiştim kızkardeşim orda okuyor. vanı çok seviyorum cokda özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…