hemserilerim burada toplanmıss ben eksik kalmısım bende vanlıyım
memnun oldum hemşerim bende vanlıyım burayı yeni buldum bu zamana kadar nasıl farketmedik( bu arada vanın neresinden cnm
canım ben gevaşlıyım sen neredensin
bizimde köken gürpınar ama ben orayı hiç görmedim bizimkiler yıllar önce van mekeze göçmüşler sonrada izmir 30yıldır da ordalar tabi ben evlenince istanbula geldim ama her yıl gideriz vana.sen vandamı yaşıyorsun
yok canım ben mersinde yasıyorum şimdilik...benm babamda yıllar önce ayrılmıs vandan iş için ama halamlar amcamlar yani sülalee orda hala babamların köyü baya güzeldi hatırladıgım kadarıyla baya oldu gitmeyeli çünkü
bizimde sülalenin yarısı vanda .canım memleketimiz gerçekten cok guzel inş deprem sonrası eski haline dönmüştür(
dönmesi çok zaman alıcak gibi nazar degdi dioruz bizim ortak görüşümüz bu((
hamilesinmasallah
canın erik çekiyo galiba
aynen canım çünkü gerçekten çok güzel olmuştu van nazara geldi memleketimiz( bu arada evet hamileyim erik istediğim çok belli oluyo dimi :)) yaz gelsede tuzlayıp tuzlayıp yesekkk yaa :))
saglıkla kucagına alırsın inşallah
yaza gerek yok bir aya kadar yersin hatta sen en iyisi olmmış olsada bi tane bul ye
amin cnm darısı isteyenlere , bir kaç yere sipariş verdim gelicek inş dört gözle bekliyorum valla .bu arada sen evlimisin cnm
nişanlıyım canım:))))
nişanlıklıkta bir nevi gebelik gibi :))))))))))))))))))))))
dogurucam bende inşallah bir iki aya kadar
ayyy çok güldüm ya hadi bir nefeste inşallahhh
inşallah canım inşallahh :))))))))))))))
sen çalışıyormusun ev hanımımısın
herkese merhabalar.ben de vanlıyım.ve vanda yaşıyorum.depreme inat.