Van///65

merhaba kızlar bende vanlıyım yeni gördüm topiği inşallah birgün tanışmakta nasip olur

hemserilerim burada toplanmıss ben eksik kalmısım bende vanlıyım

canım ben gevaşlıyım sen neredensin

bizimde köken gürpınar ama ben orayı hiç görmedim bizimkiler yıllar önce van mekeze göçmüşler sonrada izmir 30yıldır da ordalar tabi ben evlenince istanbula geldim ama her yıl gideriz vana.sen vandamı yaşıyorsun

yok canım ben mersinde yasıyorum şimdilik...benm babamda yıllar önce ayrılmıs vandan iş için ama halamlar amcamlar yani sülalee orda hala babamların köyü baya güzeldi hatırladıgım kadarıyla baya oldu gitmeyeli çünkü

bizimde sülalenin yarısı vanda .canım memleketimiz gerçekten cok guzel inş deprem sonrası eski haline dönmüştür (

bizimde sülalenin yarısı vanda .canım memleketimiz gerçekten cok guzel inş deprem sonrası eski haline dönmüştür (

dönmesi çok zaman alıcak gibi nazar degdi dioruz bizim ortak görüşümüz bu((
hamilesin masallah
canın erik çekiyo galiba

dönmesi çok zaman alıcak gibi nazar degdi dioruz bizim ortak görüşümüz bu((
hamilesin masallah
canın erik çekiyo galiba

aynen canım çünkü gerçekten çok güzel olmuştu van nazara geldi memleketimiz ( bu arada evet hamileyim erik istediğim çok belli oluyo dimi :)) yaz gelsede tuzlayıp tuzlayıp yesekkk yaa :))

aynen canım çünkü gerçekten çok güzel olmuştu van nazara geldi memleketimiz ( bu arada evet hamileyim erik istediğim çok belli oluyo dimi :)) yaz gelsede tuzlayıp tuzlayıp yesekkk yaa :))

saglıkla kucagına alırsın inşallah
yaza gerek yok bir aya kadar yersin hatta sen en iyisi olmmış olsada bi tane bul ye

saglıkla kucagına alırsın inşallah
yaza gerek yok bir aya kadar yersin hatta sen en iyisi olmmış olsada bi tane bul ye

amin cnm darısı isteyenlere , bir kaç yere sipariş verdim gelicek inş dört gözle bekliyorum valla .bu arada sen evlimisin cnm

amin cnm darısı isteyenlere , bir kaç yere sipariş verdim gelicek inş dört gözle bekliyorum valla .bu arada sen evlimisin cnm

nişanlıyım canım:))))
nişanlıklıkta bir nevi gebelik gibi :))))))))))))))))))))))
dogurucam bende inşallah bir iki aya kadar

canım ben özalplıyım.ama van merkezde yaşıyorum.15 yıldır vanın merkezindeyiz.şu an konteyner kentte kalıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…