Diyetin Sultanları 😎

Günaydın hanımlar :KK36:
bende bol yemeli bir hafta sonu geçirdim. :olamaz:cumartesi sabahı çarşambadan 500 gr eksideydim:KK8: ama şuan 1,5 kilo fazlayım:mad: nasıl bir ödemdir yahuuuuuuu.:mad: nasıl vericez şimdi çarşambaya kadaaaarrrrrr:KK67:
sakin kal diyetisyenimden detoks istedim atarsa yaparız iki gün :halay:

Infinite Soul Infinite Soul prensesss016 prensesss016 ben sabah yeşil detoks öğlen ve akşam o çorbayı yapacağım bugün yarın, öğleni atlayacağım bugün çorba akşam sadece IMG_1525.png IMG_1526.jpeg IMG_1527.jpeg

Infinite Soul Infinite Soul prensesss016 prensesss016 ben sabah yeşil detoks öğlen ve akşam o çorbayı yapacağım bugün yarın, öğleni atlayacağım bugün çorba akşam sadeceEki Görüntüle 3524958 Eki Görüntüle 3524959 Eki Görüntüle 3524960
tamamdır canım teşekkür ederim tarifler için. bugün işteyim yapamam actıvıa yoğurt granola muz yapıp yiyeceğim. birde ara öğün yaparım saat 5 gibi bidaha yemek yemem. ama yarın sabah detoks suyunu yapayım. arındırıcı suyuda yapıp gün boyu tüketeyim. 2 gün tek öğün yapacağım hafif bir şekilde.gazamız mübarek olsun :KK70:
2 gün var daha verirsin hafta sonları böyle oluyor maalesef.
inşallah hanımım yaaa :KK19:

tamamdır canım teşekkür ederim tarifler için. bugün işteyim yapamam actıvıa yoğurt granola muz yapıp yiyeceğim. birde ara öğün yaparım saat 5 gibi bidaha yemek yemem. ama yarın sabah detoks suyunu yapayım. arındırıcı suyuda yapıp gün boyu tüketeyim. 2 gün tek öğün yapacağım hafif bir şekilde.gazamız mübarek olsun :KK70:

inşallah hanımım yaaa :KK19:
Merak etme gider nasılsa.

iyi olmana sevindim çok geçmiş olsun. Türkiye işide yattı sanırım ? olsun sağlık olsun lafı tam bu günler için söylenmiş olsa gerek:KK51:canın sağolsun sen iyi olda gelirsin nasıl olsa.
Biraz öyle oldu ay napayım kabullendim artık, bi deben gidicektim kızım kalıcaktı. O da içime sinmedi böyle daha iyi oldu belki de

2,5 lt suyum bitmek üzere
az önce actıvıa yoğurt içine 2 kaşık gulütensiz granola koydum. 1 adet muz doğradım ve 1 tk şekersiz fıstık ezmesi koydum yedim. çok doyurucu oluyor.
şimdide hindistan cevizli türk kahvemi içiyorum.
akşamda 1 saat eliptik yapmak hedefim

X