Van///65

selam vanli arkadaslarim bende vanliyim....hollandaya evlendim geldim van merkezde oturuyoruz merkezden kimse yokmu ......ozledim oralari cok guzel van yaa vanli arkadaslar yanliz degilsiniz

slm vanlı arkadaşlarım nerelerdesiniz bende merkezde oturuyorum nazi sohbete gelinde sohbet edelim ya
hoşçakalın

slm arkadaşlar vayy be buradada vanlı hemşerilerim varmış herkese selam sevgi :KK70: bende aslen trabzonluyum ama vanda doğdum ve hala burada yaşıyorum eğer burada ikamet eden varsa tanışmayı çok isterim

daha önce de yazmıştım ama silinmiş benimde nişanlım vanlı artık bizden azıcık vanlıyız tabi güzel oralar insanları nasıl çok merak ediyorum da

vanda oturan arkadaşlar hiç birinizin sesi çıkmıyo taşındınızmı yoksa :):) hadi gelin tanışalım bende vanda oturuyorum ıtır buse arkadaşım allah mesut etsin evlende gel tanışalım burada

Canlarim Nerdesiz? Burda Buluşak Bari.
Merak edenler veya özleyenler için aşağıda resimler varrrrrrrr.

sevgili Zeyy sanırım zonguldakta yaşıyorsun ve Van.lısın...
bizde Zonguldaklıyız ve kızkardeşim Van.da yaşıyor eşinin görevi nedeniyle ordalar kızkardeşimin anaokulu var Van/edremitte...
sevgiler

van çok güzel bir şehir mutlaka van ve çevresi görülmeli

Son düzenleme:
ohh yaa burda vanlı hemşerilerimin olmasına çok sevindim :) vanlıyım ve vanda yaşıyorum burdaki bütün vanlı arkadaşlarım ve vana gelin gelcek taze gelinlerimizle tanışmak isterim lütfen gün yer ve saat belirleyelim :) cvplarınızı bekliyorum sizi çok sevdim çok sıcak bi ortam burası

:içelim::içelim::içelim::içelim:
ohh yaa burda vanlı hemşerilerimin olmasına çok sevindim :) vanlıyım ve vanda yaşıyorum burdaki bütün vanlı arkadaşlarım ve vana gelin gelcek taze gelinlerimizle tanışmak isterim lütfen gün yer ve saat belirleyelim :) cvplarınızı bekliyorum sizi çok sevdim çok sıcak bi ortam burası

kızlar benımde e.arkadasım vanlı vanlı olcam yanı yakında coks evıyorum onu hayat tarzımız bırbırne cok zıt olsad hıcbırsey ondan daha onemlı degıl dye düşünyorum bana bıraz tuyo verın neler yapmalyım sızce eeeeee vana gelın olcam nede olsa :) gercı ıst. yasayacagız ama olsun beklıyorum tavsıyelerınızı

slm arkadaşlar
benim 3 yılım geçti vanda
gerçekten güzel bir şehir.Oraya gitmeden önce çok önyargılı idim ama şimdi değilim.
insanları çok iyi ve misafirperver.

arkadşlar hepinize merhaba
ben adanalıyım ama vanda öğretmenim
vana yeni geldim
anlayacağınız burada biraz yabancıyım yeni yeni tanıyorum vanı
sizlere bir sorum olacaktı
van da hangi hastahanede (özel-devlet)
diyetisyen var ve hangisi daha iyi bu konuda bana bilgi verebilrseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

saol Nurinisa canım çok memnun olurum vallahi pek bilmiyorum çünkü
cumhuriyetteyim canım sen hangi okuldansın
vanlı mısın benm gibi tayinci gruptan mısın

saol Nurinisa canım çok memnun olurum vallahi pek bilmiyorum çünkü
cumhuriyetteyim canım sen hangi okuldansın
vanlı mısın benm gibi tayinci gruptan mısın

ben de ikinisan daym branş ne benim din kültürü gelirsen görüşürüz ya da gelirsem.canım sana tavsiyem bol bol su iç ben 7-8 kilo verdm suylaa.s

X