Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de vanlı değilim ama çok gittim.özellikle van çatak'a...ama çok beğendim van'ı.göl kenarında edremitte kahvaltı yapması da ayrı bi güzellik:) orada oturanlar doğal güzellik bakımından çok şanslı bence...
Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum. sevgiyle kalın.a.s.
dayılarım vanda yaşıyorlar ben vanı çok seviyorum sık sık gidiyorum eftelya65 vanlı onunlada orda tanıştım çok ii, çok sevecen, cana yakın biri...ben onu çok sevdim :)