Van///65

ben de geldim vanlıyım şanlıyım valla vanda olanları ziyaret edicem kızlar nerdesniz

kızlar mrb bayram nedeniyle ve özlediğim için anneme gitmistim yeni geldim vandayım ve inanın özlemisim

allah bagışlasın maşallahhhhhhhh arda yerim ben seni esma ablacım kesin yanına gelsem yerim ben bu şekeri arda

Canım hemşolarım, bakar ve yorum yazarsanız sevinirim. Kardeşcağızım yapmış. Ben çok duygulandım izlerken. Bakalım siz beğenecek misiniz.

ben de vanlı değilim ama çok gittim.özellikle van çatak'a...ama çok beğendim van'ı.göl kenarında edremitte kahvaltı yapması da ayrı bi güzellik:) orada oturanlar doğal güzellik bakımından çok şanslı bence...

i.gif
y.gif
i.gif
s.gif
e.gif
n.gif
e.gif
l.gif
e.gif
r.gif

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

dayılarım vanda yaşıyorlar ben vanı çok seviyorum sık sık gidiyorum
eftelya65 vanlı onunlada orda tanıştım çok ii, çok sevecen, cana yakın biri...ben onu çok sevdim :)

sevgili nane. benim de nişanlım vanlı. sen nerelisin merak ettim de sormak istediğim bir kaç şey var. özel mesaj da atabilirsin.

sasibo nane diye bana mı söyledin ?eğer söylemişsen
ben sitede yeniyim özelden nasıl mesaj atılır bilmiyorum

slm vanlı kardeşlerim nerelerdesiniz bi ses verin yahuu sırnaşık şey sırnaşık şey

X