Bisküvi - Kurabiye Tarifi Valide Sultan Sponsorluğunda Sepet Örgü Kurabiye ve Karpuz Kurabiyelerim

Tebrik ederim, eminim tadı da goruntusu kadar guzeldir.
Ben acil durumlar dışında margarin asla kullanmam, maliyetli olmasını ragmen hep tereyagı kullanırım. yarışmacılar arasında margarin yerine tereyagı kullanan bir tek sen varsın dilviin, oyum sana.

teşekkür ederim :)
bizim eve rahat 10 yıldır margarin girmez belki daha fazla
ciddi şekilde zararlı çünkü umarım bir gün herkes bunun bilincine varır..
çok teşekkür ederim buyurmaz mısınız kahve ikram ediyim

Ama ama bende tereyag kullandım tarıflerın hepsını ıncelememıssınız gercekten zararlı oldugunu dusunenlerdenım o yuzden ben uzun zamandır almam evıme zeytınyag ve tereyag herseye

Ama ama bende tereyag kullandım tarıflerın hepsını ıncelememıssınız gercekten zararlı oldugunu dusunenlerdenım o yuzden ben uzun zamandır almam evıme zeytınyag ve tereyag herseye
aa evet :) ama sen ben yorum yazdıktan sonra eklemişsin tarifini :) madem tereyaglılar cogaldı o zaman oyum için tekrar bir degerlendirme yapayım. Sorry dilviin :)

aa evet :) ama sen ben yorum yazdıktan sonra eklemişsin tarifini :) madem tereyaglılar cogaldı o zaman oyum için tekrar bir degerlendirme yapayım. Sorry dilviin :)
Pardon ben msj tarıhıne bakmamısım:)
Ama ben oy kısmına degıl tereyag kısmına takılmıstım rakıbemın oyunu engellemek ıstemem cvp ıcın tesekkurler

maşallahhh maşallahhh kk ne kadar becerelikli bayanlar neler yapıyorlar..helal olsun..ellerinize sağlık super ötesi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…