- 27 Aralık 2012
- 1.983
- 440
- 373
- Konu Sahibi istanbulsultani
-
teşekkür ederim :)Tebrik ederim, eminim tadı da goruntusu kadar guzeldir.
Ben acil durumlar dışında margarin asla kullanmam, maliyetli olmasını ragmen hep tereyagı kullanırım. yarışmacılar arasında margarin yerine tereyagı kullanan bir tek sen varsın dilviin, oyum sana.
Ellerinize emeğinize sağlık, çok görünüyor
Başarılar dilerim
teşekkürler efendimçok güzeller ve bayağı emekliler elinize sağlık başarılar dilerim
Oooo
Maşallahh Maşallahh
Karpuzlara bayildimmmm :)
teşekkür ederim canımEllerıne saglık cnm baya oyalayıcı tarıfler ama cok guzel olmuslar, basarılarsarkıda super
Ama ama bende tereyag kullandımTebrik ederim, eminim tadı da goruntusu kadar guzeldir.
Ben acil durumlar dışında margarin asla kullanmam, maliyetli olmasını ragmen hep tereyagı kullanırım. yarışmacılar arasında margarin yerine tereyagı kullanan bir tek sen varsın dilviin, oyum sana.
teşekkürlerKarpuzz kurabiyeye bayildimmm
çok tatlısınızAma ama bende tereyag kullandımtarıflerın hepsını ıncelememıssınız gercekten zararlı oldugunu dusunenlerdenım o yuzden ben uzun zamandır almam evıme zeytınyag ve tereyag herseye
aa evet :) ama sen ben yorum yazdıktan sonra eklemişsin tarifini :) madem tereyaglılar cogaldı o zaman oyum için tekrar bir degerlendirme yapayım. Sorry dilviin :)Ama ama bende tereyag kullandımtarıflerın hepsını ıncelememıssınız gercekten zararlı oldugunu dusunenlerdenım o yuzden ben uzun zamandır almam evıme zeytınyag ve tereyag herseye
Pardon ben msj tarıhıne bakmamısım:)aa evet :) ama sen ben yorum yazdıktan sonra eklemişsin tarifini :) madem tereyaglılar cogaldı o zaman oyum için tekrar bir degerlendirme yapayım. Sorry dilviin :)
teşekkürler sizin güzel görüşleriniz onlarmaşallahhh maşallahhh kk ne kadar becerelikli bayanlar neler yapıyorlar..helal olsun..ellerinize sağlık super ötesi görünüyor
teşekkür ederimUğraştıcı,farklı ve çok güzel bir tarif..
Ellerinize sağlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?