Vakti geldi ayrılığın,ne yapsak boş..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nadas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nadas

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
2.925
55
358
39
İstanbul
kızlar..
düğün falan oldu salondan ya da nerdeyse işte herşey bitti
şimdi aileyle ayrılma zamanı..kendi evinize giderken yolda neler hissettiniz?
annenizle son bakışmalarınız nasıldı?
çok zor olmuştur eminim..senağlama

ben o günün geldiginde annemin yüzüne bakamam, sözde bile nasil agladik ikimiz dügünde nasil olur hic bilmek istemiyorum.. dügünü birak bide kina gecesi var allahim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama

Valla ben çok severek evlendimmidir, yoksa evlerimiz anneciğiminkiyle yakın dı (o zamanlar) hem ağlarım hem giderim durumları oldu. Ama insanın içinden birşeyler kopmuyor değil. Babam çok etkilenmişti.Sen şimdi soyadımı bırakıyormusun prensesim dedi. O gün işte, iki soyadımı da kullanmaya karar verdim. Bunlar tatlı burukluklar. Her anne baba evladının mürüvetini görmek ister çünkü. Allah başka acı vermesin. Bir de tabi gurbete gelin gidecekler var. İşte orda biraz acıtır....

Bende dusunmek bile istemiyorum, istanbulda oturcam allahin izniylen, annemde fransada, insallah zor olmaz, en cok korkutugumda kina gecesi.

düğün günü beni başka şehirde bırakıp dönerkenki vedalaşmamızı düşünemiyorum ...zor vallaaaaaaa

kızlar valla bende düşünemiyorum bunları okurken bile gözyaşlarım akıp gitti valla yaza dügün var ve ben ankaraya gelin gidiyorum annemden babamdan kadeşlerimden nasıl ayrılıcam ben orda kelıcam onlar beni orda bırakıp dönücek gerçekten çok zor allah yardımcımız olsun allah herkeside yuvasında mutlu etsin

kizlar ben bide ailemi almanyada birakip antalyaya yerlesecegim senağlama
yine agliyorum yine.. duyanda sanacak zorla evlendiriyorlar.. kendim sectim dimi :çok üzgünüm:

ben anneme çok yakın oturucam ama o evlen çıkıcam bi kere hiç birşey eskisi gibi olmayacak

senağlama ben ogunu dusundukta aglıyorum
Allah yardımcımız olsun
hem ağlarım hem giderım olcak heralde :asigim:

aya okurken bılee gözlerım doldu
bılmem nasıl olcak :)

yanerden acıldı bu konu daha 3asenağlamayvar yol boyu ağladım işe gelirken

hiç ağlamadım ben..
neticede evden temelli ayrılmıyorumki..orası benim evim..
kardeşim biraz ağladı..

bende düğünden eve giderken ağlamadım kına gecesinde de zaten bı gerginlik olduğu için ona fırsat kalmadı
sadece son gun kuaföre gitmeden annemle uzun uzun sarıldık gözlerimiz doldu ben kendımı tuttum
düğün gecesi ise babama sarılmak zor oldu ama yınede ağlamadım

ayy başlık duygusal...
içinde yazılanlar duygusal....
bende bilmiyorum nasıl çıkıcam evden.
üstelik akmadığını düşündüğüm takvim şimdilerde çok hızlı...

ben kınadan cok evden cıkarkenkı anı dusunuyorum veda sahnesiniii :ecrin_bebek:

bende o günün düşünmek bile istemiyorum offfffffff senağlama
bunun verilmesi varrrrr:a015:
kınası varrrrr:çok üzgünüm:
agla durrr artıkkkkk :bbo:

Hem aglarım senağlama
Hem giderim
olacakkk artık......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…