Vajinusmusum, şiddet görüyorum.

Vajinismus olmayanı bile vajinismus edecek bir kocaya sahipsiniz.

Dövülmeye devam, 3 yıla tam dövme girişimleri alır başını gider. Bir rahim içi araç tavsiye ediyorum. Dayakçı baba ve boşanamayacak kadar cesur olmayan anneleri olan çocuklar doğmasın. Belki tam dövülünce boşanmak için geçerli bir nedeniniz olur te allahımm

uyuşturucu sprey kullanmalısın ben onunla yendim 7. Ayda ama eşiminde destegiyle bunu onunla konuşmalısın bu tavrı yapamamana en byük sebep zatem ;(

Uydurma hikaye gibi

İki yıldır dışarıdan izlediğim bu sitenin çok kişiye yardımcı olduğunu gördüm. ......şimdiden teşekkürler.

Vajinusmus psikoljik bir problemdir. Kendi başınıza aşmanız çok zor. ........... Mutlaka doktor ve psikolog yardımı almalısınız.
Bana özelden de yazabilirsiniz.

Bu 2 mesaj sahibinin de aynı kişi olduğunu biliyor muydunuz? Nasıl bir hastalık düzeyi ise (şimdi derki seni dava edeceğim) kendi kendine yazmış desteklemiş, dert yapmış. Eposta adresleri çalışmıyor haliyle ulaşamadım kendilerine. Amaç nedir ? Soramadım Buradan Vajinismus hastalarını toplamak mı? Sosyal bir deney mi? Lakin her ne olursa olsun normal olmayan hastalıklı bir ruh hali.

Bana karşı her türlü yasal hakkınızı kullanabilirsiniz. Çok iyi bir avukatım var, kendisi adamı hem ipe götürür hem de iptekini alır.
Sağlık Bakanlığı ile öyle bir baskı kurarım ki size (sözde doktorum demişsiniz ya) inanın tıp fakültesini bir daha okursunuz. Bu arada doktor olduğunuza da inanmıyorum zira Vajinusmus diye değil Vajinismus diye yazılır.

Şu sitede binlerce kez dedik ki Vajinismus hastaları kendileri ile özelden iletişime geçen kişiler ile irtibat kurmasınlar, karşınızda ki kim bilmiyorsunuz.

Not : Sn Sibel 1923 Profilde kullandığınız fotoğraf ise Esin Handal'a aittir.

Asya’da 7 bin metreden yüksek 5 dağa tırmanan dağcılara verilen ‘Kar Leoparı’ unvanını kazandı. Handal, Tacikistan’daki 7 bin 439 metrelik Pobeda Dağı’na tırmanan ilk kadın oldu

Son düzenleme:
Ayyyyy hahaha
Rezil yaaa.
Ben bir de kendisine saygı duyuyordum. Şu an hakkında düşündüklerim yerle bir fjcjdnxdn

Neeeee

Bide ciddi ciddi cevap vermişiz. Psikolog destegine ihtiyaci olan sizsiniz. Su zamana kadar beni en cok şaşırtan kisi siz oldunuz, Allah sifa versin size. Bide kendi kendinize uzun uzun cevap yazmissiniz

Bence vajinismusu sadece kendiniz için yenin ve bu pisliği bir an önce boşayın. Sırf ihtiyaç gidermek için evlenmiş sizinle şerefsiz

Bu nasıl olurrrrrr ben de doktor olduğuna inanmıştım

Bu kadında bir şey olduğunu anlamıştım. Yorumları hiç normal değildi. Ne zaman patlayacak diye merak ediyordum patlamış

Eşiniz eğer böyle devam ederse eşinize bağlıysa zaten yenmeniz zor olur bir de süslenin püslenin siz istekli gibi davranır belki kendiliğinden gelişir

Asıl yorumum boşayın bu ayıyı demek olurdu ama siz başka çözüm arıyorsunuz o halde iş başa düştü

Eşin bir tacizci, sapik haberin var mi??? Resmen yaptiği bir suç. Ne demek tokat atmak, eli kolu baglamak. Hala bu adami tatmin etme derdinde mjsin? Ben de vajinismusdum. Ilk 3 ay çok zorlandim. Ama en buyuk destekçim eşim oldu. Yapamayip agladigimda sarilip operdi. Merak etme beraber aşicaz derdi. Bu sorunu ikimizin sorunu olarak gorurdu zaten beni en iyi tedavi eden de eşimin anlayişli tavirlari oldu. Tokat yiyecegini bilen biri zaten sorun yokken bile vajinismus olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…