Vajinusmusum hamile olduğumu öğrendim

Neden dalga gecelim ayol. Vajinusmus yüzünden kaç kişi evliliklerini yürütemeyip ayrılıyor. Bence asıl bu zamana kadar evli kalarak bir mucizeyi gerçekleştirmişsiniz.
Ya hersey cinsellik midir biz severek evlendik bu şey gibi bişey o zaman birinin kolu bacağı gözü kulağı kopsa da karşı taraf hemen bırakıp terk mi etmeli ya nerde burda sabır kötü günde iyi günde birliktelik için söz veriliyor. Şükür ki biz hiç düşünmedik ayrılık felan Rabbim çocuk vermiş üstelik hiç düşünmeyiz allahin izniyle

İnanın ki bizde şaşkınız hiç olmadı ilişki felan yaşamadık ama doktorum olur olur normal bu dedi bn önce hamilelik için gitmedim doktora adet gecikmesi için gitmiştim durumumuda anlattım bakalım bi dedi baktı hamilesin dedi demekki Allah dilerse oluyormuş

İlişki yaşamadan nasıl hamile kalabildiniz?

Ya hersey cinsellik midir biz severek evlendik bu şey gibi bişey o zaman birinin kolu bacağı gözü kulağı kopsa da karşı taraf hemen bırakıp terk mi etmeli ya nerde burda sabır kötü günde iyi günde birliktelik için söz veriliyor. Şükür ki biz hiç düşünmedik ayrılık felan Rabbim çocuk vermiş üstelik hiç düşünmeyiz allahin izniyle
Evlilikte cinsellikle kafa göz kol kopmasını bir tutamazsınız kriteleriniz yanlış. Hiç ilişki yaşamadan demek hiç yanyana gelmemişsiniz demek değil. Bir arkadaşım da bu konudan muzdaripti bir süre sonra bebeği oldu. Sormadım kendi anlatmadığı sürece hala devam edip etmediğini. Ama doğumunu da yaptı gayette iyi şükür. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Mucize degil ama çok sık rastlanan bir durum da degil. Sezaryenle doğum yapsanız bile vajinada genişleme oluyor. Doğumdan sonra düzelme şansınız çok yüksek.
Sezeryanla doğum yapınca nasıl genişleme oluyor cidden merak ettiğim için soruyorum

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini hayırlı olsun :) ama keşke önce vajinusmusu yenseydin. Bende vajinusmus durumu yaşadım ve dr sayesinde tedavim oldu ve yendim . Hatta vajinusmusu yendiğim zaman 2 ay korun çocuk olmasın demsti o arada da normal ilişkiye alışcaksn alışmadan bi anda hamile kalırsan ara vermiş olcaksın ve tekrar korkma gibi şeyler tetikler gibi konuşmuştu. Yani vajinusmus yenmeden cocuk sahibi olmak bilemedim. Bence bi doktora kesinlikle gitmelisin. Çünkü bebek oluyo evet ama sorun üstü kapanıyo. Daha sonra sana problem olabilir benim düşüncem. Umarım herşey yoluna girer. :)

Tuhaf degil ki . Ona bakarsan fındık kadar penis boyu olanların da bir düzüne çocukları olmazdı 😅
Hormonal bir durum. Emzirmesen dahi göğüs ucları büyür hatta göğüslerin sarklamasına sa hormonlar sebep oluyor , emzirme degil. Vajina be doğum kanalı açılarak vücut kendini doğuma hazırlıyor. Yani hiç bir vajina doğumdan önceki halinde kalmaz. Şimdi burda yok benimki hala aynı vs diyenler de olabilir ama öyle degil maalesef.

Hormonal bir durum. Emzirmesen dahi göğüs ucları büyür hatta göğüslerin sarklamasına sa hormonlar sebep oluyor , emzirme degil. Vajina be doğum kanalı açılarak vücut kendini doğuma hazırlıyor. Yani hiç bir vajina doğumdan önceki halinde kalmaz. Şimdi burda yok benimki hala aynı vs diyenler de olabilir ama öyle degil maalesef.
Doguma hazirlanirken genisliyor olabilir ama dogum sonrasi normal dogum yapilmadigi takdirde eski haline donuyor diye dusunuyorum ve mantigim bu yonde fikir veriyor 😊 ama tabi bilirkisi degilim
Normal dogumda bile buyuk oranda toparlaniyor diyorlar ki kesi ve dikis oldgu takdirde tamamen eski hali gbi olmuyor sanirim blmiyorum normal dogum yapmadim ama sonucta ordan bir bebek gecmesi ile gecmemesi ayni degildir .

Gayet de olağan bisey bu insanlar neye şaşırıyor anlamiorum. Cogu çift geri çekilme yöntemiyle korunup hamile kalmıyor o yuzden şaşırıyorlar bence. Tamam çok ihtimalli degil de zor bisey de degil sürtünmeyle elbetteki hamile kalınır. Hala bakire misiniz bu arada? Yani hala ara ara kan geldigi oluyor mu iliskide?
Yani şöyle söyleyeyim bn girmedi diye biliyorum ama zaman zaman tam oraya geldiğinde aci hissediyordum ondan sonrada ittiğim için daha ileri gitmiyordu. Hic girmedim ki ilişkiye kan falan gelmedi ama aparat kullanırken gelmişti ama o ne lekesiydi bilemiyorum

Evt ödüm patlıyor zaten ilişkiye giremiyorum
Hamilelik boyunca 3-6 ay hormonlar coşar çok istekli olursunuz onsurecte bol bol deneme yapım korkma doktor aksini soylemdigi sürece birseycik olmaz ben de 3 ay çektim vajinismusu sonra yendim parmak egzersizi kayganlastirici kullan orada duvar var hissini yenmenin en güzel yolu girilebildigini ve birsey olmadığını görmek esin parmak egzersizi yapsın yağ sürüp kayganlastirici sürüp

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun hiç üzmeyin kendinizi zaman geçtikçe yapmadıkça bu seferde insanlar çocuk diye tutturuyor şuan bende de bu gerginlik var hatta bende hamile olsam diyorum hamilelikten sonra daha rahat yenerim diye düşünüyorum

Back
X