• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusum hamile olduğumu öğrendim

Evliliğe sağlam darbe inmiş bana göre. Burdan sonra boşanmadan devam edebilirseniz veya mutlu evlilik olursa mucize gibi olur.😁
Bence de 😨 birbirlerini yerler artık çocuktan sonra

Vajiyi yeneyim başka bisey istemiyoruz herseyden geçtik
Boyle demeyın bebegınizi saglıkla kucagınıza alın dogumdan sonra vajıyı yenersınız hıc zor degıl burada bır suru topık var yardımcı olurlar. Bebegınız hayırlı olsun guzel bır hamılelık ve dogum dılerım 🌺

Boyle demeyın bebegınizi saglıkla kucagınıza alın dogumdan sonra vajıyı yenersınız hıc zor degıl burada bır suru topık var yardımcı olurlar. Bebegınız hayırlı olsun guzel bır hamılelık ve dogum dılerım 🌺
Tabiki doktor veya psikolog destegı de şart. Yıne de suan buna uzulmeyın dogumdan sonra yenenler de var.

Öncelikle hayırlı olsun. Hamilelik sırasında da dr izin verdiği kadar denersiniz belki aşarsınız hiç belli olmaz.
Yalnız bir şey merak ettim kusura bakmayın. Biri yazmış ya aparat kanaması zardan kaynaklı olabilir diye, ordan aklıma geldi. Sizin zar bozulmadan mı hamile kalmışsınız, yoksa bir defa ilişki oldu da devamı mı gelmedi. vaji. İken tam ilişki olmadan hamile kalmanız neredeyse imkansız değil mi ya.
İnanın ki bizde şaşkınız hiç olmadı ilişki felan yaşamadık ama doktorum olur olur normal bu dedi bn önce hamilelik için gitmedim doktora adet gecikmesi için gitmiştim durumumuda anlattım bakalım bi dedi baktı hamilesin dedi demekki Allah dilerse oluyormuş

Valla geçmiş olsun, 2 aylık evliyken hamile kalmışsın yani, daha sevişmeyi bile keşfedemeden bir de bebek. allah sonunuzu hayretsin 🥲yerinizde olsam sevinmezdim pek açıkçası.
Ama kocaman bir maşallah bırakıyorum bu başarıya 😎
Bir de cinsel ilişkiye giremezken doğum nolacak acilen cinsellik terapisine koşmanızı tavsiye ederim
Sevinemiyorum ki zaten ama Rabbim in gücüne gitmesin diye şükür ediyorum napayim yapacak biseyim yok.

İnanın ki bizde şaşkınız hiç olmadı ilişki felan yaşamadık ama doktorum olur olur normal bu dedi bn önce hamilelik için gitmedim doktora adet gecikmesi için gitmiştim durumumuda anlattım bakalım bi dedi baktı hamilesin dedi demekki Allah dilerse oluyormuş
Tam bilgi sahibi değilim fakat sezeryan yapılir sizin durumunuzda diye düşünüyorum. Doktor sizi daha iyi yönlendirecektir . Stres yapmamaya çalışın . Vajinismus tedavisi olan bir rahatsızlık sonuçta .

Sevinemiyorum ki zaten ama Rabbim in gücüne gitmesin diye şükür ediyorum napayim yapacak biseyim yok.
Tedavisi olam bir rahatsızlık Allahtan. Sıkı bir terapi destek alın benim size tavsiyem. Yoksa doğum yaklaştıkça başka psikolojik korkular çıkabilir.

Tabii ki Allah dilerse her şey olur.
Hani hep soruluyor ya burda Tam ilişkiye girmeden hamile kalmış olabilir miyim diye, bir daha gülmeyeceğim öyle bir soruya :)))

Bebeğiniz hayirli olsun Calikusucuk. Jinekoloji başlığında güncel vajinusmus topigimiz var siz de gelin isterseniz :) yeneli henüz iki ay olmamış biri olarak size onerim kesinlikle doğum sonrasına bırakmamaniz. Normal ilişki yasak değilse aparat denemekte yasak değildir. Icinize sinmiyorsa bir başka doktordan daha görüş alın mutlaka vaji de iyi olan bir doktor olsun. Ertelemeyin derim hatta daha da çok yenme hissiniz artsın. Öyle bir kafa rahatlığı ki size anlatamam.
Cinsel terapi alabilirsiniz ben o şekilde yendim gerçekten çok faydalı ve meğerse hicbir şey bilmiyormuşum dedim. Benim etrafımda kimse benimle bu konuyu konuşmamıştı evlilik öncesi. Bende ne de olsa olur dedim insan zaten çekiniyor da sormaya. Ama terapistimle her şeyi konuşabildik. Rahatladım, öğrendim. Öğrenince korkularım azaldı. Kesinlikle tavsiye ediyorum sizin durumda hamilelikle birlikte daha da önem kazanıyor terapi.
Ve bebeğiniz hayirli olsunn..Darısı başımıza🤩

Biz herseyin Allah'tan geldiğine inandığımız için sorun yok sen takılma buna
Alakası yok ki çocuk çok büyük bir sorumluluk . Tamamen cinsellik yaşanmamış ve üzerine bir çocuk sorumluluğu gelmiş olay o yani

Bebeğiniz hayirli olsun Calikusucuk. Jinekoloji başlığında güncel vajinusmus topigimiz var siz de gelin isterseniz :) yeneli henüz iki ay olmamış biri olarak size onerim kesinlikle doğum sonrasına bırakmamaniz. Normal ilişki yasak değilse aparat denemekte yasak değildir. Icinize sinmiyorsa bir başka doktordan daha görüş alın mutlaka vaji de iyi olan bir doktor olsun. Ertelemeyin derim hatta daha da çok yenme hissiniz artsın. Öyle bir kafa rahatlığı ki size anlatamam.
Cinsel terapi alabilirsiniz ben o şekilde yendim gerçekten çok faydalı ve meğerse hicbir şey bilmiyormuşum dedim. Benim etrafımda kimse benimle bu konuyu konuşmamıştı evlilik öncesi. Bende ne de olsa olur dedim insan zaten çekiniyor da sormaya. Ama terapistimle her şeyi konuşabildik. Rahatladım, öğrendim. Öğrenince korkularım azaldı. Kesinlikle tavsiye ediyorum sizin durumda hamilelikle birlikte daha da önem kazanıyor terapi.
Ve bebeğiniz hayirli olsunn..Darısı başımıza🤩
Çok Tşk ediyorum inşallah bende boş durmayacağım halledicem Allahın izniyle. O bahsettiğiniz şeye üye mi olunuyor artık nasılsa isterim bakinmayi

Cinselliğin olmadığı bir evlilik düşünemiyorum.Her iki kişi içinde eziyet bence.Fakat ben sizi oldukça soğuk buldum ve çözüm odaksiz.Evliligin sağlıklı ilerlemesi için tedavinizi olun.Bu kafada biten birşey milyarlarca kadın bu yoldan geçtik inandığımız Allah vücudumuzu buna göre yarattı .

Back