- 9 Nisan 2022
- 138
- 78
- 28
- Konu Sahibi Calikusucuk
Vaji iken hamile olduğumu öğrendim. Daha önce yaşayanlar mutlaka olmuştur.
Bu süreçte ne yapmam gerekiyor beni bir aydınlatın.
Bu süreçte ne yapmam gerekiyor beni bir aydınlatın.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim☺ çok sevindim böyle düşünmenize. Inanın karar verince oluyor net olun. Hatta ben kendime 2 ay tanıyorum dedim 1.5 ayda yendim. Öncesinde kac kez başlayıp bırakarak 1.5 yılımı boşa geçirmişim. Topiğin linkini buraya bırakıyorum tıklayıp hemen yazabilirsiniz üye olmanıza gerek yok. Orada hic yalnız kalmazsınız. Sizin gibi sizi anlayan birçok arkadaş olacak .Çok Tşk ediyorum inşallah bende boş durmayacağım halledicem Allahın izniyle. O bahsettiğiniz şeye üye mi olunuyor artık nasılsa isterim bakinmayi
İnşallah aşarızhamilelikte tavan yapan gece sevişmelisin sevişmelisin diye uyandiran hormonlara vajinusmusunuz karşı koyamaz inşallah da bu sorunuda aşmış olursunuz
Çok tsk ediyorum Allah razı olsunBir miktar da olsa girebiliyor ve vajina ağzına boşalmışsa olabilir bence. Umarım yenersiniz, sağlıcakla gelsün, süreç istediğiniz gibi ilerler umarım.
Doktorun kullan demesine bakma hiç ilk 3 ay ben olsam ilişkiye dahi girmem zaten girmiyorsunuz gerçi...ama 3 ay sonra hadi garanti olsun 3 buçuk ay sonra bir sıkıntı yoksa vur patlasın çal oynasın yani yapabildiğiniz kadar yapmaya çalışın derim birde hiç sıkıntı yapmayın video vs izlemeyin hiç planlamaya gelmiyor bu işler bir şekilde su akıyor yolunu buluyor...siz sadece bebeğinize odaklanın böyle minnacık tatlı bir şey büyücek içinizde, öyle güzel öyle mucizevi bir duygu ki , düşünsenize ... Hele doğduğunda ilk 1 ay ( eğer kocan ve ailesi tatlı ise ) öyle güzel aşk dolu geçiyor ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin....Aparat ilk iki denemiştim sonra hamile olduğumu duyunca yapmadım Dr sordum kullan dedi kullandım ama bnden hafifçe leke geldi yapmıyorum biraktim
Yaaaaa hayırlı olsun inşallah vajinusmusuda yenersiniz rabbim iki mutluluğu birlikte yaşatır, bakın ben hem vajiyim birde çocuğum yok.Vajinusmus iken hamile olduğumu öğrendim. Daha önce yaşayanlar mutlaka olmuştur.
Bu süreçte ne yapmam gerekiyor beni bir aydınlatın. Tşkler
Doğru söylüyorsunuz bende önlem alıp denemeyeceğim çok Tşkler tavsiyeleriniz içinDoktorun kullan demesine bakma hiç ilk 3 ay ben olsam ilişkiye dahi girmem zaten girmiyorsunuz gerçi...ama 3 ay sonra hadi garanti olsun 3 buçuk ay sonra bir sıkıntı yoksa vur patlasın çal oynasın yani yapabildiğiniz kadar yapmaya çalışın derim birde hiç sıkıntı yapmayın video vs izlemeyin hiç planlamaya gelmiyor bu işler bir şekilde su akıyor yolunu buluyor...siz sadece bebeğinize odaklanın böyle minnacık tatlı bir şey büyücek içinizde, öyle güzel öyle mucizevi bir duygu ki , düşünsenize ... Hele doğduğunda ilk 1 ay ( eğer kocan ve ailesi tatlı ise ) öyle güzel aşk dolu geçiyor ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin....
Birde sevgi saygı merhamet ve gerçek aşk varsa karı koca arasında bebek sonrasında cinsel yaşama kaldığınız yerden devam ediyorsunuz bu yüzden rahat olun
Özelden yazayımYaaaaa hayırlı olsun inşallah vajinusmusuda yenersiniz rabbim iki mutluluğu birlikte yaşatır, bakın ben hem vajiyim birde çocuğum yok.
Her iki acıyı birlikte yaşıyorum,
Şükür edin ve tevekkül edin Allah yardımcınız Olcak.
Bana da yardımcı olurmusunuz?
Tabi beklerimÖzelden yazayım
Aslında tam tersi. Hamilelikte vajina açılıyor zamanla. Normalden daha rahat olur yani.O kadar haklısınız ki ama yapamıyorum deniyorum hamilelikte denemek daha zormuş
Cidden mi o zmn daha çok denerim inşallahAslında tam tersi. Hamilelikte vajina açılıyor zamanla. Normalden daha rahat olur yani.
Hadi inşallah içim ferahliyor böyle dalga geçmeden tavsiye verenler oluncaMucize degil ama çok sık rastlanan bir durum da degil. Sezaryenle doğum yapsanız bile vajinada genişleme oluyor. Doğumdan sonra düzelme şansınız çok yüksek.
Aynen öyle dünyanın binbir türlü hali varBundan sonra sevgilimle surtunduk hamile kalmismiyimdir diye konu acanlarla dalga gecilmesin
Neden dalga gecelim ayol. Vajinusmus yüzünden kaç kişi evliliklerini yürütemeyip ayrılıyor. Bence asıl bu zamana kadar evli kalarak bir mucizeyi gerçekleştirmişsiniz.Hadi inşallah içim ferahliyor böyle dalga geçmeden tavsiye verenler olunca
Bakalım o gün gelsin ruh halim nasıl olacak bilmiyorumNormal doğum yaparsan belki vajinismustan da kurtulursun. Doktorla konuşsana belki yardımı olur
Tuhaf degil ki . Ona bakarsan fındık kadar penis boyu olanların da bir düzüne çocukları olmazdıBundan sonra sevgilimle surtunduk hamile kalmismiyimdir diye konu acanlarla dalga gecilmesin