• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusum hamile olduğumu öğrendim

Çok Tşk ediyorum inşallah bende boş durmayacağım halledicem Allahın izniyle. O bahsettiğiniz şeye üye mi olunuyor artık nasılsa isterim bakinmayi
Rica ederim☺ çok sevindim böyle düşünmenize. Inanın karar verince oluyor net olun. Hatta ben kendime 2 ay tanıyorum dedim 1.5 ayda yendim. Öncesinde kac kez başlayıp bırakarak 1.5 yılımı boşa geçirmişim. Topiğin linkini buraya bırakıyorum tıklayıp hemen yazabilirsiniz üye olmanıza gerek yok. Orada hic yalnız kalmazsınız. Sizin gibi sizi anlayan birçok arkadaş olacak🤗 .

Konu Mesajı 'Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim' Popüler Konu - Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gayet de olağan bisey bu insanlar neye şaşırıyor anlamiorum. Cogu çift geri çekilme yöntemiyle korunup hamile kalmıyor o yuzden şaşırıyorlar bence. Tamam çok ihtimalli degil de zor bisey de degil sürtünmeyle elbetteki hamile kalınır. Hala bakire misiniz bu arada? Yani hala ara ara kan geldigi oluyor mu iliskide?

Bir miktar da olsa girebiliyor ve vajina ağzına boşalmışsa olabilir bence. Umarım yenersiniz, sağlıcakla gelsin, süreç istediğiniz gibi ilerler umarım.

Son düzenleme:
Aparat ilk iki denemiştim sonra hamile olduğumu duyunca yapmadım Dr sordum kullan dedi kullandım ama bnden hafifçe leke geldi yapmıyorum biraktim
Doktorun kullan demesine bakma hiç ilk 3 ay ben olsam ilişkiye dahi girmem zaten girmiyorsunuz gerçi...ama 3 ay sonra hadi garanti olsun 3 buçuk ay sonra bir sıkıntı yoksa vur patlasın çal oynasın yani yapabildiğiniz kadar yapmaya çalışın derim birde hiç sıkıntı yapmayın video vs izlemeyin hiç planlamaya gelmiyor bu işler bir şekilde su akıyor yolunu buluyor...siz sadece bebeğinize odaklanın böyle minnacık tatlı bir şey büyücek içinizde, öyle güzel öyle mucizevi bir duygu ki , düşünsenize ... Hele doğduğunda ilk 1 ay ( eğer kocan ve ailesi tatlı ise ) öyle güzel aşk dolu geçiyor ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin....

Birde sevgi saygı merhamet ve gerçek aşk varsa karı koca arasında bebek sonrasında cinsel yaşama kaldığınız yerden devam ediyorsunuz bu yüzden rahat olun

Vajinusmus iken hamile olduğumu öğrendim. Daha önce yaşayanlar mutlaka olmuştur.
Bu süreçte ne yapmam gerekiyor beni bir aydınlatın. Tşkler
Yaaaaa hayırlı olsun inşallah vajinusmusuda yenersiniz rabbim iki mutluluğu birlikte yaşatır, bakın ben hem vajiyim birde çocuğum yok.
Her iki acıyı birlikte yaşıyorum,
Şükür edin ve tevekkül edin Allah yardımcınız Olcak.
Bana da yardımcı olurmusunuz?

Doktorun kullan demesine bakma hiç ilk 3 ay ben olsam ilişkiye dahi girmem zaten girmiyorsunuz gerçi...ama 3 ay sonra hadi garanti olsun 3 buçuk ay sonra bir sıkıntı yoksa vur patlasın çal oynasın yani yapabildiğiniz kadar yapmaya çalışın derim birde hiç sıkıntı yapmayın video vs izlemeyin hiç planlamaya gelmiyor bu işler bir şekilde su akıyor yolunu buluyor...siz sadece bebeğinize odaklanın böyle minnacık tatlı bir şey büyücek içinizde, öyle güzel öyle mucizevi bir duygu ki , düşünsenize ... Hele doğduğunda ilk 1 ay ( eğer kocan ve ailesi tatlı ise ) öyle güzel aşk dolu geçiyor ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin....

Birde sevgi saygı merhamet ve gerçek aşk varsa karı koca arasında bebek sonrasında cinsel yaşama kaldığınız yerden devam ediyorsunuz bu yüzden rahat olun
Doğru söylüyorsunuz bende önlem alıp denemeyeceğim çok Tşkler tavsiyeleriniz için 🌸

Back