- 9 Nisan 2022
- 138
- 78
- 28
- Konu Sahibi Calikusucuk
Vaji iken hamile olduğumu öğrendim. Daha önce yaşayanlar mutlaka olmuştur.
Bu süreçte ne yapmam gerekiyor beni bir aydınlatın.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk alıntılamak suç mu? Cevap vermeseydiniz konuşmayı ilerletmek gibi bi düşüncem yoktu. Balıklar da bi canlı.Sizi güldürmek gibi bir amacım hiç yok.
Sizde balık hafızalısınız galiba
Beni ilk alıntılayan sizsiniz
Ha diyorsunuz ki ben istediğime istediğimi istediğim şekilde söyleyeyim ama kimse bana cevap vermesin.İlk alıntılamak suç mu? Cevap vermeseydiniz konuşmayı ilerletmek gibi bi düşüncem yoktu. Balıklar da bi canlı.
2 dk da nasıl çıkarım da bulundunuz. Siz de bendensiniz galiba. Ama dediğiniz doğru değil. Sizin mantığınız bu. Siz istediğiniz duyguyla kullanabilirsiniz.Ha diyorsunuz ki ben istediğime istediğimi istediğim şekilde söyleyeyim ama kimse bana cevap vermesin.
Güzel mantıkmış. Güle güle kullanın.
Hop balık hafıza olayına geri dönüyoruz2 dk da nasıl çıkarım da bulundunuz. Siz de bendensiniz galiba. Ama dediğiniz doğru değil. Sizin mantığınız bu. Siz istediğiniz duyguyla kullanabilirsiniz.
Çok utandırdınız beni. Köşeme gidip ağlıyorum.Hop balık hafıza olayına geri dönüyoruz
Siz yukarıda bunu kendiniz söylediniz.
Ben alıntı yaptım ama siz cevap vermeseydiniz devam etmezdim dediniz.
Neden vermeyeyim? Ne üstünlüğünüz var?
Size karşı hissedebileceğim tek bir duygu var ama dünyayı daha güzel yaşayabilmek için olumsuz duygulardan arındırıyorum kendimi.
Mersi.
Tamamdır anlaştık. En azından bunu yapabilin :)Çok utandırdınız beni. Köşeme gidip ağlıyorum.
Olay kadının vajinusmus olması. Örümcek fobisi olan birine örümcek çıkıcak karşına bak demekle aynı elle muayene olacaksın demek. Ne gerek var?Konu sahibinin elle muayenesi sizleri neden geriyor?hamilelik sorunsuz olacak diye birsey yok.kanama olur hoppp elle muayene..arkadaşımın tansiyonu çıkıyordu,hastanede yattı,hoooppp elle muayene..devlet hastanesinde doğuracaksan zaten mecburi normal dogum oluyor..zorunlu olanlari sezeryan yapiyorlar...(haa yapamam derse parayı bayılır özelde sezeryan olur)
Bende hiç elle muayene olmadım ama sorun yaşasaydım mecbur olacaktım.
Bırakın konu sahibi dertlensin
Herşey yolundaysa zaten olmasına gerek yok.bende olmadım..ama bir sorun olursa mecbur olacak.korkunun ecele faydası yokOlay kadının vajinusmus olması. Örümcek fobisi olan birine örümcek çıkıcak karşına bak demekle aynı elle muayene olacaksın demek. Ne gerek var?
Acı duyduğum için korkuyorum zaten nasıl acı duymuyormuşum girme olmadı belki girdi ittirdim hatirlamiyorum daha önce bilen yaşayan olmuştur diye bisey yazdık önüne gelen yaziyor artık lutfen aklına geleni yazmasin kimse hamileyim benKendin yazmışsın denemelerde kan geldi diye.esimle ilişkiye girmeye çalıştık ama acı duymadım demissin.bende soruyorum sen girip girmediğini bilmiyor musun?en kotu ucu girdi ve boşaldı,hamile kaldın.. o zaman nasıl vajinismussun
Özelden konuşalım lütfenMalesef bende öyle olmustum
Ben de Vajinusmustum.Planli olarak hamile kaldım fakat hamileliğim direkt riskli başlayıp riskli devam ettiği için 9 ay boyunca ilişkiye girmedim (devamında da ilişki olmadı da neyse) Araya vakit girince vajinal muayenelerden biraz tırstım tabi,hamilelik sürecinde çocuk iyi mi diye korkumdan iki kere spekulum ile muayene,bir kez de açıklık var mı diye parmsk ile muayene oldum.Cocuk uğruna katlandim o igrencccc çatala yatmaya şimdi yatabilir miyim bilmiyorum Çocuk için katlaniliyormus ama tabi ben sonuçta istemsiz kasılma olayını engellemeyi öğrenmiştim korksam da uyguluyordum konu sahibi inşallah bunu yener hatta hiç vajinal muayenelik durumu olmaz.Herşey yolundaysa zaten olmasına gerek yok.bende olmadım..ama bir sorun olursa mecbur olacak.korkunun ecele faydası yok
Şimdi oluyor mu?(devamında da girmedim de neyse)
Olur da boşanma aşamasındayız.Şimdi oluyor mu?
Bende akışına bıraktım olacak olan olur:) tsk ediyorumKonu sahibi, kesinlikle vajinusmus konusunda uzman birini bulun Sizi zora sokmasın vajinal muayene gerekirse ki olması muhtemel çünkü bu önceden bilinmeyen bir hamilelik süreci
Bazı üyeler yukarıdan teminat almış kimse vajinama dokunmayacak diye ama öyle bir durum yok.
Benim doğum şeklim doğum anına kadar belli bile değildi.
TşklerBen de Vajinusmustum.Planli olarak hamile kaldım fakat hamileliğim direkt riskli başlayıp riskli devam ettiği için 9 ay boyunca ilişkiye girmedim (devamında da ilişki olmadı da neyse) Araya vakit girince vajinal muayenelerden biraz tırstım tabi,hamilelik sürecinde çocuk iyi mi diye korkumdan iki kere spekulum ile muayene,bir kez de açıklık var mı diye parmsk ile muayene oldum.Cocuk uğruna katlandim o igrencccc çatala yatmaya şimdi yatabilir miyim bilmiyorum Çocuk için katlaniliyormus ama tabi ben sonuçta istemsiz kasılma olayını engellemeyi öğrenmiştim korksam da uyguluyordum konu sahibi inşallah bunu yener hatta hiç vajinal muayenelik durumu olmaz.
Sezaryen vajinal muayeneye engel değil vallaTam bilgi sahibi değilim fakat sezeryan yapılir sizin durumunuzda diye düşünüyorum. Doktor sizi daha iyi yönlendirecektir . Stres yapmamaya çalışın . Vajinismus tedavisi olan bir rahatsızlık sonuçta .
Tşk ederim canımYazılan yorumlara ben bile üzüldüm ki siz ne yapasınız. Hem vajinismus hastası hem de bir anne adayına ne kadar ayıp ya. Eşi için üzülmüş de vs. Sanki isteyerek hasta oldu kadın. Ben de vajinismustum. Biz 7. Ayımızda yendik hem de hiç inancım yoktu. Şimdiye kadar hiç mesele de etmedik. İlla ki bir gün olacak diye düşündük. Kendimi eksik, aciz vs. hissetmedim(herkes bu yönde yorumlar yazıyor da). Bu süreçte eşim hiç kötü hissettirmedi zaten beni desteklemeyecekse neden "eşim" diyorum ona? Her şey cinsellik değil, ben eşimi çok seviyorum. Tabii ki onunla cinselliği de yaşamak isterim ama sonuçta bu bir hastalık. Yani bizim tercih ettiğimiz bir şey değil. Konuya gelince de tarihte ilk değilsiniz. Kendinizi doğuma kadar diye şartlamayın. Bazen hiç olmayacak gibi geliyor ama aşınca anlıyorsunuz ki çok basitmiş. Bunu mu dert etmişim diyor insan. Şu an en ihtiyacınız olan şey anlayış ve destek. Ben hiç beklemediğim bir anda yendim. Aparatlarla çalıştım. İnanın bende cinsellik bir tabuydu. Aparatları aldım 2 ay kullanamadım. Neyse bunları detaylı anlatmayacağım. Demek istediğim umudunuzu kaybetmeyin bu kanser, verem gibi bi hastalik değil psikolojik bir rahatsızlık ve beynimizin bize oynadığı bi oyun(duvar var hissi). Aslında duvar falan yok vajina penisin şeklini alan uçsuz bucaksız bir organ.
Merhaba nasılsınız nasıl ilerliyor hamileliğinizVaji iken hamile olduğumu öğrendim. Daha önce yaşayanlar mutlaka olmuştur.