• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusum hamile olduğumu öğrendim

Vajinismus ilişkiye girememek değil mi? Bölünerek mi çoğalıyorsunuz anlamadım?
Burda benzer bi konu vardı, konu sahibi vajinismus olduğu için ilişkiye giremiyordu ama huni tarzı birşeyle hamile kalmıştı. Burda öve öve anlatmıştı yöntemini, tüm vajinismulu arkadaşlara müjde vermişti ben hamile kaldım sizde deneyin diye.
O geldi aklıma konuyu okuyunca.

Bu tarz mesajları neden beğenmiyorlar hiç anlamıyorum.kötü birşey demiyoruz ki.bu arada 4 ay yine iyi valla.bazen diyorum doya doya seks yapıyoruz şanslıyız.bazen de şu şahane üreme sistemlerini kıskanmıyor değilim.
Yani o kadarda olmak istemezdim
Şut ve gol 😅
Durum böyleyse ultra koruma olması lazım
Biz normal şartlarda tedirgin oluyoruz aman bişey olmasın diye
Konu sahibinin dahada dikkatli olması gerek
Belki şanstır orasını kimse bilemez
böyle ceketi üstüme attı hamile kaldım sözüde boş değil yani
Böyle bayanlarda var 😅

Burda benzer bi konu vardı, konu sahibi vajinismus olduğu için ilişkiye giremiyordu ama huni tarzı birşeyle hamile kalmıştı. Burda öve öve anlatmıştı yöntemini, tüm vajinismulu arkadaşlara müjde vermişti ben hamile kaldım sizde deneyin diye.
Huniyi bu amaçla kullanmak nasıl akıllarına gelmiş yuh yani. Yakında bebe hunisi diye piyasaya sürülmez umarım 🤦🏻‍♀️

Huniyi bu amaçla kullanmak nasıl akıllarına gelmiş yuh yani. Yakında bebe hunisi diye piyasaya sürülmez umarım 🤦🏻‍♀️
Ya huni dediysem o tarz birşey tarif etmişti
Benim gözümde hata şey canlanmıştı
Çok eskiden muslukların ucuna plastik birşey takılırdı muslukların ayarlması yoktu su etrafa sıçramasın diye uzun bi hortum tarzı bişey olurdu (genelde sarı olurdu 😅) öyle birşey tarif etmişti
Çok fazla bebek baskısı olunca vajinismus olduğunuda kimseye söyleyemeyence karı koca öyle dahihane fikir bulmuşlardı anlatığında göre
O konusahibini merak ettim doğurdumu acaba.
O konuyu benim dışımda hatırlayan var mı diye düşünüyorum şuan 🙈

Ben de bebek sahibi olmanın cinselliğe kötü etki ettiğini düşünmüyorum. Hatta doğumdan sonra daha keyifli oldugunu düşünmeye başladım 2 aydır. Bebeğin eşleri birbirine daha da bağladığı bir gerçek. Zaman problemi olabilir doğumdan sonra sex yapabilmek için ama 6. Aydan sonra Bebiş geceleri sık uyanmaz bu sorun da ortadan kalkar.
Bebeğin evliliği cinselliiği kötü yönde etkilediğini ifade eden pekçok yorum okudum. Ancak tecrübelerim bunun tersi yönde.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz🌸🙏🏻

Çok eskiden muslukların ucuna plastik birşey takılırdı muslukların ayarlması yoktu su etrafa sıçramasın diye uzun bi hortum tarzı bişey olurdu (genelde sarı olurdu 😅) öyle birşey tarif etmişti
Çok fazla bebek baskısı olunca vajinismus olduğunuda kimseye söyleyemeyence karı koca öyle dahihane fikir bulmuşlardı anlatığında göre
Evet bende hatırlıyorum onu 🤣🤣 şırınga deneyende vardı 🙈

Az evvel bir 'aydın' gördüm elindeki spermle hamile kalacağını düşünüyordu şimdide siz tam ilişki olamadan gebesiniz. Biz yanlış yapıyoruz demek bu işi keramet sürtünmekte sanırım🤣 hayırlı olsun bu arada ama çok zorlu bir süreç olacak vajinal muayne falan olmanız gerekebilir dahada önemlisi eşinizle iyice uzaklaşabilirsiniz 9 ay boyunca tam rayına oturtamamışken cinselliği,sağlıkla gelsin...

Yok artık bu inanılmaz bi durum

Hortum sari olacak diyorsun. Bu hortumun başını sonunu nereye takmış. :KK70::KK70::KK70:o_O

Zaten sizin denemeleriniz varmış.hatta kan geldi diyede yazmışsınız.esinizle olan denemelerinizde girip girmediğinden emin değilim ama acı duymadım demissiniz.insan girdi mi girmedi mi bilmez mi? Burada başka bir konu sahibi de öne mi girdi arkaya mi girdi haberi yoktu🙄 buyuk olasılıkla girdi ve hamile kaldınız.. sadece yüzeye bosalmayla, üstelik kızlık zarı duruyorken, 15 cm yolu telef olmadan gidip yumurtayı dollemek de....ne biliyim🙄

3 yıldır biz neyi ya lış yapıyoruz anlamıyorum artık bende bu yöntemleri deniyeceğim 3 embriyo transferi 3 yıl düzrnli ilişki 0 a 0 elde var sıfır 😂

Sizi çok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün ♥️

Ama buradaki olumsuz yorumlari, cinsellik, ask hayati, evlilik bittileri vs dikkate almayin.

Kendiniz farkli bir deneyim yaşamiş olabilirsiniz tamam da öyle bir yaziyorsunuz ki biz olumsuz yorum yazanlar sanki uyduruyoruz asilsiz şeyler soyluyoruz gibi dikkate almayin diyorsunuz. 😁
Normal cinsel hayati oldugunu soyleyen bir çok kişi cocuktan sonra zorlandigini soyluyor, uyduruyor mu bu insanlar. Bence siz istisnalardansiniz eger soylediginiz gibiyse.

Ayrica siz vajinismusken eşinizde de zaten cinsel isteksizlik sorunu varmiş zaten. Bunca şey degişip herşeyin sonradan renklenmesi filan hele de cocuklardan sonra kusura bakmayin çoook zor iş. Siz başardiysaniz ne hoş, mutluluklar.

Ya hersey cinsellik midir biz severek evlendik bu şey gibi bişey o zaman birinin kolu bacağı gözü kulağı kopsa da karşı taraf hemen bırakıp terk mi etmeli ya nerde burda sabır kötü günde iyi günde birliktelik için söz veriliyor. Şükür ki biz hiç düşünmedik ayrılık felan Rabbim çocuk vermiş üstelik hiç düşünmeyiz allahin izniyle
Bak bu kol bacak yokluğu gibi değil, fizyolojik ihtiyaç, karnını doyurmak tuvalete gitmek uyumak gibi olmazsa olmaz. Şu kurduğun cümleler tam vajinismus hastası cümleleri uzmandan yardım al acilen çöz, cinsellik aşk ve sevginin parçası birbirinden ayıramazsın, sevişiyorsunuz zaten ki hamile kaldın. Şimdi ertelersen ileride sancım var bebek büyüdü lohusayım emziriyorum diye daha da erteleyeceksin içinden çıkılmaz hale gelecek. Eşin sana alacağı bekaret raporuyla bebeğe rağmen tek celsede boşayabilir seni canına tak ettiğinde kadınlık görevini yapmamaktan, tabi o noktaya gelmesin ama gelmeyeceğini de bilemezsin

Sezeryanla doğum yapınca nasıl genişleme oluyor cidden merak ettiğim için soruyorum

onu ben de merak ettim şimdi.
Bebek büyüdükçe aşağa baskı yaptığından genişleme olur, doğum anındaki genişleme bundan bağımsız.
Hamilelik boyunca 3-6 ay hormonlar coşar çok istekli olursunuz onsurecte bol bol deneme yapım korkma doktor aksini soylemdigi sürece birseycik olmaz ben de 3 ay çektim vajinismusu sonra yendim parmak egzersizi kayganlastirici kullan orada duvar var hissini yenmenin en güzel yolu girilebildigini ve birsey olmadığını görmek esin parmak egzersizi yapsın yağ sürüp kayganlastirici sürüp
Herkeste aynı olmuyor o ya, bir de konu sahibi olmasa da olur modunda zaten

Kendiniz farkli bir deneyim yaşamiş olabilirsiniz tamam da öyle bir yaziyorsunuz ki biz olumsuz yorum yazanlar sanki uyduruyoruz asilsiz şeyler soyluyoruz gibi dikkate almayin diyorsunuz. 😁
Normal cinsel hayati oldugunu soyleyen bir çok kişi cocuktan sonra zorlandigini soyluyor, uyduruyor mu bu insanlar. Bence siz istisnalardansiniz eger soylediginiz gibiyse.

Ayrica siz vajinismusken eşinizde de zaten cinsel isteksizlik sorunu varmiş zaten. Bunca şey degişip herşeyin sonradan renklenmesi filan hele de cocuklardan sonra kusura bakmayin çoook zor iş. Siz başardiysaniz ne hoş, mutluluklar.
Benim 6 seneme mâl oldu 2 çocuk, adam boşanmayı bile düşünmüş o sürede, beni etkilemedi daha iyi oldu diyen arkadaşların bebekleri melekti anlaşılan.

Konu sahibi yıllarca erteleyecek bu işi adım gibi eminim, buradan da aldı gazı kimse onu bu sorunu çözmeye ikna edemez artık

Back