- 9 Nisan 2022
- 138
- 78
- 28
- Konu Sahibi Calikusucuk
Vaji iken hamile olduğumu öğrendim. Daha önce yaşayanlar mutlaka olmuştur.
Bu süreçte ne yapmam gerekiyor beni bir aydınlatın.
Bu süreçte ne yapmam gerekiyor beni bir aydınlatın.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar haklısınız ki ama yapamıyorum deniyorum hamilelikte denemek daha zormuşHamilelik surecinde cinsellik işini mumkunse birakmayin bu sorunu halletmeye calisin. 4 aylik evlilik 2 ay hamilelik cok yenisiniz daha suan sorunsuz gibi gorunebilir ama kotu cinsellikle mutlu evlilik çok zor.
Bilemedim, herşeyden geçtik çok iddialı bir söylem. Umarım yolunda gider her şey sizin için.
Aparat ilk iki denemiştim sonra hamile olduğumu duyunca yapmadım Dr sordum kullan dedi kullandım ama bnden hafifçe leke geldi yapmıyorum biraktimAparatlarla çalıştınız mı hiç? Gerçi hamileyken kullanılıyor mu bilmiyorum ama?
O kadar haklısınız ki ama yapamıyorum deniyorum hamilelikte denemek daha zormuş
Çaresizlikten böyleyimBilemedim, herşeyden geçtik çok iddialı bir söylem. Umarım yolunda gider her şey sizin için.
İç açıcı bir sohbet olsun Allah yardımcım olur eminimO yuzden dedim zaten darbe inmiş diye. Normal cinsel hayati olan insanlar bile doğum sonrasi sıkıntıya giriyor. Hamilelikte yenseniz bile doguma yakin ve dogum sonrasi yine bozulacak derken neyse felaket baykuşu gibi oldum. Kolaylik diliyorum.
İnşallah zaten araştıracağım böyle olmuyor düşün düşün hiç bi faydası yokBence de iyi bir doktora gidin
Kontrollerde bazen doktor parmağıyla muayene edecek. Bunları atlatabilmeniz için anlayışlı bir doktır bulun
Tşk ederim. Konuştum sorun yok dedi bn aparat kullanıyorum vajinusmus tedavisi için ondada sorun yok dedi Dr ama galiba riskli olacak hamileyken aparatlar bi kere kullandım kan gibi leke geldi bıraktımVay be mucize gibi bir şey.. vardır bunda da bir hayır tebrik ederim hayırlı olsun.
Bence doktorunuza başvurarak bir sıkıntı teşkil etmeycekse cinsel ilişki denemelerine devam edin belki o sorunda çözülür
İnşallah diyelim o halde:)Çok iyi ya darısı başıma
İnşallah diyelim o halde :)Çok iyi ya darısı başıma
Ne güzel bi yazı çok Tşk ederim size inşallah gönlümüzce olur herseyHamilelik ve vajinismus tedavisini birlikte yürütebilirsiniz. Anne olacak olmak belki size güç ve cesaret verir çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben de zamanında vajinismus tedavisi gördüm ve astığımi düşünüyordum ama şu an tekrar biraz zorlanıyorum acı hissediyorum şimdi doktordan randevu aldım tekrar gideceğim doktora ve inşallah bu sefer rahatlayamama olayını çözeceğim. Bence evliyken düzenli bir ilişki varken yenmek daha kolay. Pes etmeyin sakın. Ertelemeyin ama paniğe de kapılmayın derim.
Çok tskler bulacağım inşallahVakit kaybetmeden uzmanlıklarında vajinismus olan bir gebe takip doktoru bulun. Gebelik sürecinde de sorunu tamamiyle ortadan kaldıracak şeyleri uygulatır, sağlıklı şekilde kucağınıza alın insallah
Lekelenme yanlis yapip tahris etmenizden de kaynaklanmis olabilir, zarla da ilgisi olabilir.Tşk ederim. Konuştum sorun yok dedi bn aparat kullanıyorum vajinusmus tedavisi için ondada sorun yok dedi Dr ama galiba riskli olacak hamileyken aparatlar bi kere kullandım kan gibi leke geldi bıraktım
Karmakarışığım görüldüğü üzere:) ama halledicem allahin izniyle Tşk ederimLekelenme yanlis yapip tahris etmenizden de kaynaklanmis olabilir, zarla da ilgisi olabilir.
Uzucu olmus cunku hamilelik daha hassas hale getirecektir sizi ve belki esinizi de.
Burda oldugu gibi ilgisi olmasa da iliskiyi de denemeyi de hamilelik sebebiyle erteleyeceksiniz psikolojik olarak.
Ki anliyorum ama aparatin da iliskinin de ekstra farkli bir durumunuz (dusuk, kanama vs) yoksa bebege zarar veren bir yönü yoktur muhtemelen stabil, normal hamileliklerde.
Zaten doktorunuz da onaylamis.
Acilen vakit kaybetmeden bir uzmandan destek almalisiniz.
Hem evliliginiz cok yeni hem hamilelik hem cozulememis bir sorun varken mutlaka esiniz de siz de hem cinsel terapi hem de es terapisi almalisiniz bence gucunuz yettigince.
Bebek icin de yine mutlaka duzenli takip edildiginiz kadin dogum doktorunuz olmali ve bu uc ayagi birlikte goturmelisiniz.