vajinusmusum çok korkuyorum lütfen yardıma çok ihtiyacım var bana yardım edin :'(

Bu ne biçim bİR yoruM BöylE YAa..........

mrb öncelikle seni çok iyi anladığımı bilmeni isterim. benzer durumları bende yaşadım. eşim bana yaklaşınca sanki canavar görüyormuş gibi oluyordum ağlama krizleri başlıyordu. canım çok yanmasına rağmen hiçbirşey olmuyordu. evliliğimin 1. ayında kadın doğum doktoruna gittim ve çok iyi motive etti beni melek doktorum. olmazsa hymenektomi yöntemini yani cerrahi müdahale ile kızlık zarımı açacağını söyledi. 15 gün kadar daha denedik ama yine olmadı, canım çok acıyor ve hiç birşey olmuyordu. sonra genel anestezi altında 10 dk.lık bir operasyonla kızlık zarım alındı. uyandığımda çok hafif bir sızlanmam vardı. hatta doktorum alışmam için vajinama tampon doldurmuştu, çekti çıkardı hiç acımadı. dikişlerim var biraz bi 10 gün sonra kontrole gitcem ve sonra eşimle birlikte olabilirim :) evliliğin için bu operasyonu olabilirsin. Korkulu gerdek gecesi anısı yaşamaktansa keşke ilk gün bu operasyonu olsaymışım.

çok teşekkür ederim yardımlarınız için. eşimle herşeyi konuştuk daha duyarlı. bende daha rahat davranmaya başladım. uzun zaman sonra daha umut doluyum. kendimle barışmaya başladım en önemlisi. kendimi bulmaya çalışıyorum şimdi. beynime hükmedicem inşallah en kısa zamanda haber veririm size tekrar tekrar teşekkürler

mrb beni anlayan dinleyen insanların olması ne kadar güzel. evet onu duymuştum hatta eşimle dün gece konuştuk bu konuyu. kafamı biraz topladıktan sonra denicez ama olmazsa kesinlikle doktora gidicem. sen en iyisini yapmışsın geçmişler olsun arkadaşım. bende öle bi bunalıma girmişimki bugüne nasıl geldik anlamıyorum. çok teşekkür ederim ilginiz alakanız için.

Bu ne biçim bİR yoruM BöylE YAa..........

canım benim gülsem mi ağlasam mı 2lemde kaldım :) ne güzel anlattın sen öle yaa ağzın bal yesin. çok haklısın ya yaşanmışlıklar işte üstüste gelen sorunlar vs. hepsi ağır geldi depresyona girdim.. o jellerden denedik ama kasılınca ağlama krizlerim tuttu. meyvelisini görmemiştim bide onu alayım çok teşekkür ederim umarım umarım çözüm olur artık. çok teşekkür ederim

önündeki kahveyi attım üstüne yetti zaten. cahillikmi aptallıkmı ne denir bilmiyorum hep erteledik ha bugün ha yarın sorun sorun sorun nasıl anlatayımki. o çok saçmaladı ilk zamanlarda ya naptığını ne sölediğini bilmedi hiç. şimdi hepsinden pişman benim yüzümden oldu diye kabul edio artık. ilginiz için teşekkür ederim.

canım merhaba. doktordan zaten öle bi tepki alınca hepten battım kime güveneceğimi şaşırdım. parmak egzersizlerini araştırıyorum şimdi tabii öle korkak oldumki cesaretimi toparlıyamıyorum bi türlü. ya inanmazsın belki uçaktan korkmazdım şimdi 2kattan aşağıya bakamıyorum herşeyden korkar oldum. panik atak geçiriyorum onu atlatmaya çalışıyorum bide. kitap önerisi içinde çok teşekkür ederim alıcam gidipte en kısa sürede. evet durup beklemekle büyük aptallık etmişim arkadaşım Allah razı olsun sanada çok geçmişler olsun. denicem sölediklerini çok teşekkür ederim Allah razı olsun

çok teşekkür ederim gerçekten ben kırmamak adına duymamazlıktan gelmiştim. gerçekten çok düşüncelisin tekrar tekrar teşekkür ederim. sözlerinin üzerine açıkçası hiç birşey yazamıcam teşekkür ederim sizede geçmiş olsun.

kötü niyetinin olmadığına eminim ama bu şekilde yorum yapma canım,yaşamdığın bir. dugu bu belliki ama şöyle düşün.bu gaerçekten bir hastalık. yani bir fobi yükseklik korkusu,kapalı alan korkusu ,uçak korkusu gibi bişey yani bazı kaslarımız var ve kişinin isteği dışında kendi kendine kasılıyor. bacaklar kapanıyor,ve ilişki sen istesende olmuyor.

merhaba arkadaşım bende yaklaşık 3 senedir bu durumu yaşıyorum.ama ben ilk zamanlar 2-3 kez yapabildim ne olduysa anlamyorm bidaha yapamaz oldum benmde psikolojim sıfır parmak egzersizleri tedavisini yapamıyorum beynim vücudum kabul etmiyo belkide önce beynimi rahatlatmam lazım gerçekten çok zor bi durum ayrıca benim eşim bu durumda olsaydı ve tıpta bu bi hastalık olarak geçseydi ben asla onu bırakmazdım asla onu üzmezdim evet cinsellik önemli ama insanın eşini bırakması kadar önemli değil ve cinsellikle ilgili hiç bi sıkıntısı olmayan evliliklerin bittiği çok kişi tanıyorum demekki evliliği yürüten tek şey o değil.Hayat bu kimin başına ne geleceğini bilemeyiz bitirdiğimiz evliliğin ardından yapacağımız birlikteliklerde mutlu olmanın garantisi yok bence önemli olan gerçek sevgi felç olduğunu düşünüm eşinizin bırakacakmısınız onu sırf cinsellik için hayatta bazen sevdiklerimiz için fedakarlık yapmalıyız yoksa mutlu olmamızın imkanı yok.şunu söyleyebilirimki kadının işi gerçekten çok zor çünkü kadın için herşey kolay gibi gösteriliyo kadın herşeyi yapabilmeli herşey onun için basit olmalı yoksa bişeyi eksik yapıyorsan tamamen eksiksin yarımsın bu duyguyu bize yine kadınlar benimsettiriyo hemcinslerimizin bize o kadar zararı dokunduki geçmişten bu yana anlatılamaz

çok teşekkür ederim ..

sağol arkadaşım ne diyeceğimi şaşırdım inanki. bende parmak egzersizlerine başlıcam korkuyorum ama hiç cesaretim yok. sen ne güzel cesaret edip halletmişsin çok geçmiş olsun. umarım bende başarırım 2senemiz heba oldu artık çocuk istiyorum normal bi evliliğim olsun istiyorum. tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

sağol arkadaşım. ben bu tip insanları anlamıyorum zaten. kendim aşabilseydim buraya yazıp sormazdım. hem akıla hem bilgiye hemde yaşayan arkadaşlardan tecrübe almak için yazdım. herkesin kardeşi bacısı var olsun banada çok uzaktı duysam başıma geleceğini aklıma bile gelmezdi ama geldi işte. teşekkür ederim.

tesekkürler arkadaşım Allah razı olsun. sanada çok geçmişler olsun. aynen bu zamana kadar hep ezildim büzüldüm artık aklım başıma geldi ama şu korkumu yenemiyorum işte. oraya her dokunduğumda afedersin çok acık olacak ama büyük bi acı var buda beni engelliyor. çok hevesliyim kararlıyımda artık ama işte şu acı yokmu. off inşallah dediğin gibi başlıcam en cesaretimi topladığımda umarım umarım başarırım çok teşekkür ederim ah keşke hayal gibi geliyo bana ..

canım benim sendemi ya üzüldüm şimdi inanki.. çok zor bi durum Allah yardımcımız olsun inşallah.. aynen bizden herşey bekleniyor bi sorun bi püsür oldumu bizim suçumuz oluyo. olabilir yani insanlık hali napalım biz isteyerek hasta olmadıkki inan çok acı veriyo. kimseye anlatamıyorsun sürekli rol halindesin. niye kilo almadın diyen yüzlerce insan? bende senin gibi düşünüyorum Allah korusun erkeğe birşey olduğu zaman kadın boşanmaya kalksa adam bakarken ii bi hastalandı karısı terketti denir. ama adam en ufak şeyde boşanmaya kalkarsa yine kadın suçlu. bu ön yargılardan bıktım usandım artık. benim ailemde sağlıklı insanlar olsaydı anlatırdım onlara destek görsem belkide bu kadar büyümezdi. kendimi hep yalnız hissettim hiç birşey anlatmadılar öğretmediler kötü şeyler dışında. ben tamamen kitleniyorum ağlamaya başlıyorum ve yatışmıyorum çoğu zaman ya su fırlatıyo eşim yada tokatlıyo hafiften kendime geleyim diye. ama cidden en son ne zaman denediğimizi hatırlamıyorum uzun bi zaman oldu. benim aklıma geldiğinde bile oramda acı hissediyorum yok böyle birşey. umarım en kısa sürede kurtuluruz canım benim ne diyeyim ben artık kaldırdım kafamı kötü olan hiç birşeyi duymuyorum sende tıka kulağını. yaşadığımızı bi tek biz biliriz nasıl ölümü tatmayan ölümü bilemezse. hayat çok zor birden yeni bi ev yeni bi ortam sevdiğin adamda olsa yeni biriyle aynı evi paylaşıyorsun. ailenden uzaklaşıyosun belki parasız kalıosun. başkalarının mutluluğunu görünce iç çekiyosun. hiç birşey kolay deil gerçekten kadınız ama taş değiliz. evlenene kadar gayet istekliydim hiç problemim yoktu. başkalarına basit olan şey bize göre çok zor olabilir. sende inan kendine ben şeyi keşfettim dün bak söliim sırt üstü yatarak bacaklarımı açtım nefes alışverişi yaptım uzun uzun. baktımki nefes verirken bi açılma var buda bi işaret gibi çaktı beynimde. öncelikle kendimizi rahatlatmalıyız kendimizi unuttuk çünkü. Allah yardımcımız olsun inşallah dualarımızı eksik etmeyelim.

Kızlar açık sormuş olucam ama başta korkudan ziyade acıyo da oyüzden mi korku oluşuyo:26:
Yoksa genel olarak beyinde o bölge yasak bölge diye nitelendirdiğinizden istemsiz bi'kasılmamı oluyo:44:
Ben evli değilim ama şu acı kısmı beynimde bi'soru işareti konu sahibide acısından bahsetmiş ama çevremdekilerde çok ufak bi'yanma gibi bi'şey oluyo onu da o an zaten çok hissedemiyosun geçiyo diyolar o bölgenin yapısından yapısına değişiklik mi gösteriyo yoksa herkesde:26:

canım benim kişisel olarak söyleyebilirimki çatım dar o yüzden çok acıyor. bende en ufak bir korku yoktu tedirginlik bile yoktu. herkeste farklı olur tatlım kimisi haz duydum diyo kimisi biişi anlamadım kimiside avaz avaz bağırdım diyo. ben doktora görünmüştüm o dar olduğunu ilişkide acı çekebileceğimi hatta doğumda çok zorlanabileceğimi açılma olmazsa normal doğum yapamıcamı sölemişti. bide kızlık zarı içerde veyatta uçta oluyomuş oda farklılık gösteriyormuş sanırım.

Senin yaşadıklarının aynısın yaşadım.Hatta içkiyle denemekten alkolik oluyordum az daha.Bursa da Doktor Çiğdem TEZCAN var.İnternetten buldum ve gittim.O kadar kısa sürede çözüldüki sorunum,eşimle ben inan hala şoktayız.Kendime çok kızdım bütün bunları neden yaşadım, daha önce gitmedim diye.Bence hemen tedavi ol ,tedavisi çok kolay ve sonunda mutluluk var.Bunları yaşamaya inan değmez kardeşim.

evli değilsen canım hiç düşünme bunları. ben vajınısmus oluncaya kadar vajınama hiç bakmadım yasaklı bölge ya
vajınanı ıncele aynada yapısını ogren ne nerdedır seklı nasıldır. korkuyu hiç düşünme herkes olacak die bişi yok. benim vajınısmus olmamın sebebı bırazda cevremdekı ınsanların anlatmaları. yok cok acıdı 1 hafta kanamam oldu yuruyemedım gibi seyler e o psıkolojı olursa sende acır mı acıyacak mı dıe tabı kı vajınısmus olursun
rahatol korkma bana ark ılk evlendıgın gun yapamazsan bı daa yapamazsın demıstı haklı da cıkmıstı 1 sene yapamadım. eşim yanıma yaklaşınca hadi deneyelim diyecek die korkuyodum yatağa girdiğimiz zaman uyur rolü yapıyodum bana dokunmasın die yazık ki en güzel zamanımı boşa harcamışım
bekarsın daha korkma sakın kendını kasmadıktan sonra sorun olmuyo..
çok şükür 1 buçuk aylık hamileyim

Amin canım hepimizden inşallah. Egzersizi mutlaka dene çünkü üzerine gittiğinde yapabileceğini anlıyorsun. Olumsuz yorumlara aldırıp canını sıkma lütfen yaşamayan bilemez bu durumu.
Bir de eğer öyle rahat hissedeceksen emla krem al. Ben onunla uyuşturarak yapmıştım ilk seferini rahat olmuştu bir araştır istersen.
Ben de umutsuz vakaydım ama üzerine gidince oluyor. Afedersin ben korkudan orama bırak dokunmayı bakamıyordum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…