• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinusmusum çok korkuyorum lütfen yardıma çok ihtiyacım var bana yardım edin :'(

O illetin nasıl birşey olduğunu bende bilirim....İlk evlendiğimiz dönem bende yaşadım,o psikolojiyi yaşamayan bilemez...Dışardan konuşmak kolay gelir,gereksiz yorumlar ve gereksiz insanlara aldırma sakın,görmezden gel canım...

İlk ve son sayfaya baktım,durum hala aynıymış malesef...Canım yaşadığım için biliyorum benimde birkaç önerim olabilir aslında çekiniyorumda yazmaya,ama ben o şekilde kurtuldum...Kesinlikle bu rahatsızlık psikolojik,herşeyden önce kafanı boşalt,sakinleş,strese girme,yatağa o iş olacak endişesi içinde girme sakın.Acaba bugünde olur mu diye yersiz kaygılara girme...Eşlerinde anlayışı çok önemli kesinlikle...Benim eşim bu konuda hiçç üstüme gelmedi,o iş için evlenmediğini söyledi Allah razi olsun eşimden,başımdan eksik etmesin...

Sana şimdi elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalışıcam,açık şekilde yazmak istemem herşeyi mahrem konular ama artık ne kadar kapalı anlatılır bilemiyorum...İnşaallah bir faydam dokunur canım...

....Eşinle flört ediyormuş gibi zaman geçirin.Yani vakit gece de olsa o işin olmayacağını bilmek stres yapmaz sende..

....O noktaya getirmeden birlikte kaçamaklar yapın....O işle sonlandırmayın...

....İkinizde kafanızı dağıtın öncelikle.Gezin,spor yapın,film izleyin,beraber mutfakta vakit geçirin.Birbirinize zaman ayırın...

....Evde geceliklerle dolaş,zaten öylesindir ama evde dahada dikkat et bakımına,makyaj yap,saçını yap;kocana karşı cilveli ol herzamankinden çok,oda kendini değerli hissedecektir bu durumda...

....Onunla üzüntülerini kaygılarını konuş,hassas olduğunu,onun desteğiyle yeneceğini anlat....

....Onu istediğini arzuladığını başka yollardan belirt,ki eşin özel hissetsin kendini...

....Bunlar önemli yerleriydi...İş o noktaya gelene kadar kafanın muhakkak boş olması lazım...Kendini hazır hissettiğin gün,jeller gevşelticiler vs istiyorsan kullan ama ben kullanmadım,çünkü alışmak istemedim ama sen bilirsin...

.....Hemen olacak diye birşey yok.Olmuyorsa üzülme sakın,zamanla daha çok yol katedersiniz.Yeter ki vazgeçme,pes etme hemen...

.....Çokk afedersiniz ama pozisyonda önemli..Çok utanarak yazıyorum böyle şeyleri konuşmaktan yana değilim ama bu hastalığı yenmen için yapıyorum bunu,emin ol faydasını göreceksin...Yatağın en kenarına geç canım,eşin ayakta olsun ve kesinlikle ö.syi çok uzun tutun,hem kuruluk sorununa çözüm olur hemde rahatlığın etkisiyle daha güvende hisserdesin kendini...Dediğim şekle geldikten sonra,Euzu Besmele çek,önce Allaha güven,sonra eşine teslim et kendini.İnan bana herşey kendiliğinden gelişecek.Anlamayacaksın bile ve bunun için mi bekledim diyeceksin...

....Ve erteleme sakın.Olmuyosa bile hergün deneyin...Denemediğiniz ve uzun süre ayrı kaldığınız dönemlerde,tekrar başa alıyor çünkü bu rahatsızlık...Emin ol yeneceksin,güven ve inan kendine.Rabbim yardımcın olsun canım,yardımcı olabileceğim birşey olursa burdayım herzaman;güzel haberlerini bekliyoruz :16:

hiç sorma canım benim ya o kadar çok üzülüyorumki anlatamam. psikolojik olduğuna yüzde yüz katılıyorum çünkü kendim yaratıyorum. hiç birşey yokken bile düşünürken acı hissediyorum orada.. o deli cesareti 2kere geldi 2sindede inanılmaz acı çekince bıraktık. dahada ne deneme var ne birşey.. cinsel isteğim bile yok kafayı sıyırmak üzereyim..

kıyamam ya..nası bi acı hissediyosun peki yanma yada sancı gibimi. kendini serbest bıraksan hiçbişey olmadığını görceksin aslında.3.sünde olcak bence ;)) bide kaç aylık ewlisin ??

korkmana hiç gerek yok saçma sapan yorumlar yapanlara da aldırış etme yaşamayan bilemez bu hastalığı canım. egzersiz yapman şart daha ayrıntılı bilgi almak için vajinismus topiği var oraya girmeni tavsiye ederim ordaki arkadaşlar yardımcı olacaktır sana

canımm teşekkür ederim.
rica ederim canım mutlaka denemeni tavsiye ediyorum ikna ettiğim arkadaşlar tam söylediğimi yaptıklarında aynı tepkiyi veriyor hamdolsun hiçbirşey hissetmedik acı falan yok diyorlar,inşallah Rabbim yüzümü hiç kara çıkarmasın.

Vallahi üzülüyorum sizler için.
Aslında benim derdim de ayrı.
Benim de eşim yaklaşmıyo. Ayda yılda bir. 2 yıllık evliyim daha. Ben de depresyonlara girdim geceleri hiç uyuyamıyordum neden neden diye. Başka biri olduğunu düşündüm hep, hala da devam ediyor sorun hala da bilmiyorum nedenini. Ben de bıraktım uzun zamandır ne yanaşıyorum ne aklıma getiriyorum. Ev arkadaşı gibi yaşayıp gidiyoruz evliyken bu halde olmak çok zor çoook. Ve bu şekilde ne kadar devam edebilirim bilmiyorum. Adam arkasını dönüp yatıyo yaa :((( :'(

Bi gayret edin eminim çok zordur ama doktora gitmezseniz çaresi olmayacaktır. Eşiniz ister istemez soğur benim gibi. Elinde değil ki o da insan.
Televizyon programlarına zaman zaman çıkar bu hastalar yılllaar sonra başarabilenler doktorlarıyla. Ve hep söylenen cümle keşke daha önce gitseymişiz yazık olmuş onca yıla...

Son düzenleme:
kıyamam ya..nası bi acı hissediyosun peki yanma yada sancı gibimi. kendini serbest bıraksan hiçbişey olmadığını görceksin aslında.3.sünde olcak bence ;)) bide kaç aylık ewlisin ??

sanki etim kıstırılıyormuş gibi dayanılamayacak bir acı yanma sızı hepsi bi arada. keşke serbest bırakabilsem ama kaskatı kesiliyorum malesef. 2Sene dolacak malesef..

korkmana hiç gerek yok saçma sapan yorumlar yapanlara da aldırış etme yaşamayan bilemez bu hastalığı canım. egzersiz yapman şart daha ayrıntılı bilgi almak için vajinismus topiği var oraya girmeni tavsiye ederim ordaki arkadaşlar yardımcı olacaktır sana

canım çok teşekkür ederim topiği takip ediyorum sağolasın

Vallahi üzülüyorum sizler için.
Aslında benim derdim de ayrı.
Benim de eşim yaklaşmıyo. Ayda yılda bir. 2 yıllık evliyim daha. Ben de depresyonlara girdim geceleri hiç uyuyamıyordum neden neden diye. Başka biri olduğunu düşündüm hep, hala da devam ediyor sorun hala da bilmiyorum nedenini. Ben de bıraktım uzun zamandır ne yanaşıyorum ne aklıma getiriyorum. Ev arkadaşı gibi yaşayıp gidiyoruz evliyken bu halde olmak çok zor çoook. Ve bu şekilde ne kadar devam edebilirim bilmiyorum. Adam arkasını dönüp yatıyo yaa :((( :'(

Bi gayret edin eminim çok zordur ama doktora gitmezseniz çaresi olmayacaktır. Eşiniz ister istemez soğur benim gibi. Elinde değil ki o da insan.
Televizyon programlarına zaman zaman çıkar bu hastalar yılllaar sonra başarabilenler doktorlarıyla. Ve hep söylenen cümle keşke daha önce gitseymişiz yazık olmuş onca yıla...

bende inanınki hepimiz için üzülüyorum. Rabbim hepimizi bu dertten kurtarsın inşallah. kanka gibi dolaşmak çok koyuyor artık. eşim şakasına takılmaya başladı kız arkadaşım ev arkadaşım falan gırgırına yapıyor biliyorum ama içimi dert aldı götürdü. artık ipin ucu kaçtı bugün kararlıyım birşeyler yapmak lazım oturmakla olmuyo çok uzun zaman oldu denemeyeli. hiç bir istek duymuyorum zaten ben bu yüzden bu hale geldim sanıyorum. hadi toplanalım birşeyler yapalım artık canım ben üzülmekten bıktım artık 40kilonun altına düştüm çocuk gibiyim aynı dahada beter olmadan kurtulalım şu illetten yaa.

O illetin nasıl birşey olduğunu bende bilirim....İlk evlendiğimiz dönem bende yaşadım,o psikolojiyi yaşamayan bilemez...Dışardan konuşmak kolay gelir,gereksiz yorumlar ve gereksiz insanlara aldırma sakın,görmezden gel canım...

İlk ve son sayfaya baktım,durum hala aynıymış malesef...Canım yaşadığım için biliyorum benimde birkaç önerim olabilir aslında çekiniyorumda yazmaya,ama ben o şekilde kurtuldum...Kesinlikle bu rahatsızlık psikolojik,herşeyden önce kafanı boşalt,sakinleş,strese girme,yatağa o iş olacak endişesi içinde girme sakın.Acaba bugünde olur mu diye yersiz kaygılara girme...Eşlerinde anlayışı çok önemli kesinlikle...Benim eşim bu konuda hiçç üstüme gelmedi,o iş için evlenmediğini söyledi Allah razi olsun eşimden,başımdan eksik etmesin...

Sana şimdi elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalışıcam,açık şekilde yazmak istemem herşeyi mahrem konular ama artık ne kadar kapalı anlatılır bilemiyorum...İnşaallah bir faydam dokunur canım...

....Eşinle flört ediyormuş gibi zaman geçirin.Yani vakit gece de olsa o işin olmayacağını bilmek stres yapmaz sende..

....O noktaya getirmeden birlikte kaçamaklar yapın....O işle sonlandırmayın...

....İkinizde kafanızı dağıtın öncelikle.Gezin,spor yapın,film izleyin,beraber mutfakta vakit geçirin.Birbirinize zaman ayırın...

....Evde geceliklerle dolaş,zaten öylesindir ama evde dahada dikkat et bakımına,makyaj yap,saçını yap;kocana karşı cilveli ol herzamankinden çok,oda kendini değerli hissedecektir bu durumda...

....Onunla üzüntülerini kaygılarını konuş,hassas olduğunu,onun desteğiyle yeneceğini anlat....

....Onu istediğini arzuladığını başka yollardan belirt,ki eşin özel hissetsin kendini...

....Bunlar önemli yerleriydi...İş o noktaya gelene kadar kafanın muhakkak boş olması lazım...Kendini hazır hissettiğin gün,jeller gevşelticiler vs istiyorsan kullan ama ben kullanmadım,çünkü alışmak istemedim ama sen bilirsin...

.....Hemen olacak diye birşey yok.Olmuyorsa üzülme sakın,zamanla daha çok yol katedersiniz.Yeter ki vazgeçme,pes etme hemen...

.....Çokk afedersiniz ama pozisyonda önemli..Çok utanarak yazıyorum böyle şeyleri konuşmaktan yana değilim ama bu hastalığı yenmen için yapıyorum bunu,emin ol faydasını göreceksin...Yatağın en kenarına geç canım,eşin ayakta olsun ve kesinlikle ö.syi çok uzun tutun,hem kuruluk sorununa çözüm olur hemde rahatlığın etkisiyle daha güvende hisserdesin kendini...Dediğim şekle geldikten sonra,Euzu Besmele çek,önce Allaha güven,sonra eşine teslim et kendini.İnan bana herşey kendiliğinden gelişecek.Anlamayacaksın bile ve bunun için mi bekledim diyeceksin...

....Ve erteleme sakın.Olmuyosa bile hergün deneyin...Denemediğiniz ve uzun süre ayrı kaldığınız dönemlerde,tekrar başa alıyor çünkü bu rahatsızlık...Emin ol yeneceksin,güven ve inan kendine.Rabbim yardımcın olsun canım,yardımcı olabileceğim birşey olursa burdayım herzaman;güzel haberlerini bekliyoruz :16:

canım Allah razı olsun çok güzel anlatmışsın gerçekten. kendimi anlatayım azıcık. evlenene kadar inanılmaz derecede istekliydim aslında utanarak yazıyorum bunu. korktuktan sonra bütün isteği kaybedince kendime olan bütün güvenimi yitirdim. kendime sürekli bakarım eşimi pijamalarla karşılamam saçım başım hep yapılıdır onlarda tamam. kendimi sexy hissetmiyorum artık bununda etkisi var sanırım. üzüntüden 40kgnun altına düştüm görüntümde sanırım beni epey üzüyor. eşimle çok sıkı dostuz birlikte sinemaya gider birlikte alışveriş yaparız yemek yapmama yardım eder toplamaya vs. beraber oyunlar oynarız gezer tozarız Allah bin kere razı olsun ondan. epey çektirdi ilk evlendiğimizde ama şimdi onu anlıyorum. şuan benim psikolojim nasıl bozuksa onunda ilk evlendiğimizde öyle oldu geçmişe sünger çektik. tamamıyla cesaret meselesi sanıyorum birde eşim tamam zorlama diyip yataktan kalkıyordu o beni hepten üzüyordu. söylediklerini uygulayacam aksini düşünemiyorum artık bu şekilde sürdürmek istemiyorum. Allah razı olsun umarım iyi haberler vericem bu saatten sonra :) dualarınızı eksik etmeyin ne olursunuz herşeyden çok duanıza ihtiyacım var. sevgiyle kalın

kkaderim
Özel msjını aldım ama maalesef cevaplayamıyorum ordan.
Teşekkür ederim lakin durum öyle değil, mesaj sayım 100 olsun cevabını yazar dertleşirim.

bir_ask_hikayesi
Kanka kanka olmuyor inan bana. Madem ev arkadaşıyız ne diye adamın arkasını toplım ki diye düşünüyorsam ben senin durumunda erkek tarafını da anlamak lazım. O sana yüklenenler de aslında bunu demek istemişlerdir ama üslupları lanlış olmuş. Umarım başını ağrıtmıyorumdur vajinusmus değilsin konuşma demiyorsundur ben karşı tarafın durumunda olduğum için sana empati kurdurmaya çalışarak güç ve azim vermeye çalışıyorum.

güzel haberlerini bekliyoruz ;)

kkaderim
Özel msjını aldım ama maalesef cevaplayamıyorum ordan.
Teşekkür ederim lakin durum öyle değil, mesaj sayım 100 olsun cevabını yazar dertleşirim.

bir_ask_hikayesi
Kanka kanka olmuyor inan bana. Madem ev arkadaşıyız ne diye adamın arkasını toplım ki diye düşünüyorsam ben senin durumunda erkek tarafını da anlamak lazım. O sana yüklenenler de aslında bunu demek istemişlerdir ama üslupları lanlış olmuş. Umarım başını ağrıtmıyorumdur vajinusmus değilsin konuşma demiyorsundur ben karşı tarafın durumunda olduğum için sana empati kurdurmaya çalışarak güç ve azim vermeye çalışıyorum.

güzel haberlerini bekliyoruz ;)

tamam canım durumu bilmediğim için sadece kendimden örnek verdim bu arada 100 msj olsun diye msj doldurma sayfası varmış biliyor musun bilmem
http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/619092-mesajimi-doldurmaya-calisiyorum-104.html

Son düzenleme:
arkadaşlar eşli parmak egzersizine başladık.. baya bi zorlandım panik atak falan geçirdim ama psikolojikmanda olsa daha iyiyim.. adet oldum bitene kadar bekliycez mecbur. inşallah tatile gitmeden bu durum çözülür.. herkese teşekkür ederim

arkadaşlar eşli parmak egzersizine başladık.. baya bi zorlandım panik atak falan geçirdim ama psikolojikmanda olsa daha iyiyim.. adet oldum bitene kadar bekliycez mecbur. inşallah tatile gitmeden bu durum çözülür.. herkese teşekkür ederim
canım nerelerdesin sanırım regl bitti lütfen irtibatı kesme bugün yarın kurtulursun inşallah Allahın da izniyle

öncelikle herkese merhaba.bu vajınısmus sorununu 2 gun önce asmış olan biri olarak size deneyimlerimi yazayım.Biz bu sorunla 10 ay eşimle mücadele edip sonra psikolojik destek almaya karar verdik ki iyiki de daha geç kalmamışım.6 seansta problemımı astım.Verilen ödevler oluyor mutlaka ancak bunlar o kadar aşamalı ve basit ki tedavi kısmında iğne batması kadar canım yanmadı inanın bana çünkü doktora gitmeden önce en büyük korkum verilecek ödevlerdi.Eşim çok destek oldu genellikle beraber gittik kontrollere.Bu süreçte denemeler yapmadan tamamen kendinizle basbasa kalıp kendinizi tanıyorsunuz.6.seansta verilen ödevle (biz bile anlamadan inanın bana bu kadar kolay hale geliyor )ilişkiye girmiş olduk.Su anda hersey normal hızında olmasa da zamanla onu da asacağız.Bu problem bizi çok yıprattı .Soru sormak isteyen tüm arkadaslara yardımcı olabilirim elimden geldiğince.

Merhaba,ilişkiye girmek istiyorum partnerimle de ilgili bir sorunum yok.Ön sevişmeyi uzun da tutuyoruz. Islanıyorum da fakat dış kısmı ve vajina girişinde kuruluk yaşıyorum.Tahriş oluyorum.Bazen ilk seferinde değilde 2.seferinde yaşıyorum bazen de hep. Kayganlaştırıcı jel kullandık ama cok bir fayda etmedi aynı zamanda cok istememe ragmen zevkte alamıyorum hiç bir şey hissedemiyorum, vajinal orgazm olamıyorum.İlişkimi bu durum cok olumsuz etkilemeye basladı ne yapmalıyım bilemiyorum!Sağlık acısından da bir problemim yok.Lütfen yardım edin.

canım öncelikle geçmiş olsun.seni çook iyi anlıyorum bende de aynı sorun vardı daha bugün sana yemin ediyorum yendim bunu ağrısız acısız hemde.ben çok araştırdım bunu doktorlara gittim inan hiç bi işe yaramamıştı benimde 1 sene oldu evleneli.takii internette gezinirken haydar dümenin reçetesi görene kadar.denemekten bişey çıkmaz dedim yazan ilaçları aldım ve birebir uyguladım ve oldu halaaa inanamıyorum olduğunaa:46: bak reçeteyi ve uygulamasını yazıyım ama birebir uygulaa canım
Kuiflex (kas gevşetici + ağrı kesici)
Spazmol (spazm giderici + ağrı kesici)
Emla Tegaderm (lokal anestezik)
vemcaine pumb sprey (lokal anestezik)
Vazelin (kayganlaştırıcı olarak)
Gleitgelen (su bazlı kayganlaştırıcı)
Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres)
3 adet hapı yutun (2 kuiflex + 1 spazmol)
15 dk. sonra 1/3 vazelin sıkılmış sıcak su dolu tencerede 15 dk. oturun.
Kalkın
Bacaklarınızı açıp sprey sıkın (vemcaine)
Bu sırada jel 3-4 dakika tencerede kaynamış olsun
Jeli ince bir havlu ile sarın ve bacaklarınızın arasına koyun
Bacaklarınızı kapatın
Beklemeden sonra spreyi (vemcaine) tekrar 3-4 defa sıkın
Tekrar 4-5 dakika jeli koyun
Emla pomadı nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün
2-3 dakika ovalayarak bekleyin
3-4 dakika bekleyin
Gleitgelen ilişkiden hemen önce vajen içine ve eşinin organına üzerine uygulanacak.bukadar:9:
ama bişi daha sölüycem vemcaine pumb sprey eczanelerde bulunmuyor internet üzerinden ilaç sitelerinden siparişle getirtebilirsin emin ol bunları birebir uygula tamamdır.yardımcı olabilirsem ne mutlu bana:1: bu arada isimim çıkmıyor yada ben yapamadım adım derin

Back