• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinusmusum çok korkuyorum lütfen yardıma çok ihtiyacım var bana yardım edin :'(

canım çok geçmiş olsun sanada kurtulmuşsunuz ne güzel. çok teşekkür ederim kesinlikle aklımda olacak. Ne mutlu size Allah bir ömür boyu mesut etsin Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah..
Benim tedavimdede emla kullanildi uyusturucu krem kendine surutosun onu esinede bepanten die bi krem var onu al bol sur ve kayganlastirici bide jel al bizim tedavimizde bunlar kullanildi allah yardimciniz oosun bende o gunleri hatırladım cok kotu hissetim icini ferah tut üzülme mutlaka atlaticaksiniz

öncelikle geçmiş olsun diyorum canım.. ilkilişkmde benm de çokk canım yanıyodu ağlıcak gibi oluyodum ama zamanla yendim. burda eşine çok iş düşüyo seni rahatlatması gevşetmesi gereken o. sen de kendini biraz rahatlatmaya çalışmalısın. özelden yazarsan daha detaylı konuşurşz istersen :)

arkadaşlar 5sene sonucunda eşimle evlendim. balayına gittik adetliydim eşime bitmeden olamayacağını söledim. bu zil zurna ben uyurken çok feci bi şekilde korkuttu beni acıyla uyandım. çok büyük kavga ettik balayımız kabusa dönüştü. döndük ama aramızda bi soğukluk oldu denedik ama ben kaskatı kesildim eşim acıdı bıraktı. daha sonra tatile gittik orda çok iyi bi şekilde hazırlandım ettim ama çok büyük acı çektim ağlamaya başlayınca eşim bıraktı. aylar geçti eşim uzaklaşmaya başladı kavgalar büyüdü eşim sürekli beni suçladı hizmetçi muamelesi yapmaya başladı sen ne işe yararsınki falan demeye başladı bunalıma girdi. bense içime kapandım kimseye anlatamadım zaten anlatacak insanımda yok doktora gittim alaycı bi şekilde hayvanların 12yaşındakil çocukların bile yaptığı şeyi nasıl yapamadığımı söledi bunalıma soktu beni. başka doktora gitmeyi düşünmüorum bu yüzden. arkadaşlar aylar ayları kovaladı boşanmalar atlattık kafayı yemek üzereyim. aylar önce evet bende boşanma taraftarıydım ama eşimi deliler gibi seviyorum oda beni aynı şekilde. o şimdi ılımlı yaklaştıkça ben uzaklaştım bi türlü toparlanamıyorum. kendimi çağresiz hissediyorum ucu bile girmio ya ayaklarım belim heryerim kaskatı kesilio korkudan. bi tanıdığımız içkiyle deneyin dedi içmediğimiz içki kalmadı her türlü çağrenin peşinden gittim ama yine korktum yine vazgeçtim. eşim bi keresinde ben sarhoşken olduğunu söledi kalktığımda acı vardı aama yinede olmuyo olmuyo kafayı yiyorum Allah rızası için bana yardım edin. panik atak oldum sürekli korkuyorum evliliğim bitmek üzere. hayatım boyunca aklıma gelmeyen şey başıma geldi 2sene olacak ya tam 2 sene ne olur yardım edin yoksa ömür billah kendime gelemem ben bu eksiklikle bu acıyla eşimsiz bi hayat düşünemiyorum. ne olur bunu başaran biri bana anlatsın gerçekten çok utanarak yazdım bunları yanlış birşey yazmışsam kusuruma bakmayın en kısa zamanda yanıtlarınızı bekliyorum.
geçmiş olsun canım. öncelikle yalnız değilsin bunu yaşayan bir sürü insan var, bu da bir hastalık ve Allah şükür tedavisi var. ben de vajinismustum, 2 yıl eşimle birlikte olamadık. ama çok anlayışıydı, bu konuda hiç tartışmadık. eşine bunun bir hastalık olduğunu ve sana yardım etmesi gerektiğini anlat hatta istersen bu yazıyı okut.hangi şehirdesin? istanbuldaysan istanbul ünv. çapa tıp fakültsinde arşaluys kayır adında bir hoca var. ben orda tedavi oldum. maddi durumun müsaitse yine istanbulda prof. dr. süleyman engin akhan var. bulunduğun şehirlerde de mutlaka bunun tedavisini yapan doktorlar vardır. netten araştır ve bir an önce tedaviye başla. ben de senin gibiydim, anlattıklarını yaşadım ama elhamdullilah geçti. Allahın izniyle senin hastalığında geçecek. Rabbim acil şifalar versin

Benim tedavimdede emla kullanildi uyusturucu krem kendine surutosun onu esinede bepanten die bi krem var onu al bol sur ve kayganlastirici bide jel al bizim tedavimizde bunlar kullanildi allah yardimciniz oosun bende o gunleri hatırladım cok kotu hissetim icini ferah tut üzülme mutlaka atlaticaksiniz

canım kusura bakma sayfamı kontrol etmeyi unutmuşum.. ben ilişkiden tamamen soğudum hiç birşey hissetmiyorum malesef. hala egzersizlere başlayamadım :S Allah razı olsun dediklerin aklımda alıcam ama bakalım ne zaman cesaretimi toplayacam.. gerçekten çok zor durumdayım beynen bedenen tükenmiş durumdayım lütfen dualarınızı eksik etmeyin çok teşekkürler

öncelikle geçmiş olsun diyorum canım.. ilkilişkmde benm de çokk canım yanıyodu ağlıcak gibi oluyodum ama zamanla yendim. burda eşine çok iş düşüyo seni rahatlatması gevşetmesi gereken o. sen de kendini biraz rahatlatmaya çalışmalısın. özelden yazarsan daha detaylı konuşurşz istersen :)

cok teşekkür ederim canım. kusura bakma şimdi gördüm. özelden yazamıyorum mesaj hakkımı doldurmadım :( eşimde artık ben hayır diyeceğim diye yaklaşmıyor moralim bozulmasın diye. şaşırdım kaldım ne yapacağıma.. çok teşekkür ederim

geçmiş olsun canım. öncelikle yalnız değilsin bunu yaşayan bir sürü insan var, bu da bir hastalık ve Allah şükür tedavisi var. ben de vajinismustum, 2 yıl eşimle birlikte olamadık. ama çok anlayışıydı, bu konuda hiç tartışmadık. eşine bunun bir hastalık olduğunu ve sana yardım etmesi gerektiğini anlat hatta istersen bu yazıyı okut.hangi şehirdesin? istanbuldaysan istanbul ünv. çapa tıp fakültsinde arşaluys kayır adında bir hoca var. ben orda tedavi oldum. maddi durumun müsaitse yine istanbulda prof. dr. süleyman engin akhan var. bulunduğun şehirlerde de mutlaka bunun tedavisini yapan doktorlar vardır. netten araştır ve bir an önce tedaviye başla. ben de senin gibiydim, anlattıklarını yaşadım ama elhamdullilah geçti. Allahın izniyle senin hastalığında geçecek. Rabbim acil şifalar versin

Allah razı olsun canım benim. geç yazıyorum kusura bakma. evet gerçektende benim gibi bir sürü insan varmış. ama bende hiç bir cesaret yok ne egzersize başlayabildim nede yakınlaşabiliyorum eşimle. doktora gitme imkanım yok malesef eşimin hiç izni yok yalnızda göndermez.. eşim şimdi çok anlayışlı ama depresyona girdi yakınlaşmıyor artık bana ben üzülmeyeyim diye. senden bekliyorum artık dedi. 2sene dolacak bizimde o kadar çok üzülüyorumki anlatamam. araştırdım bir sürü yazı okudum kitap okudum burdaki arkadaşlardanda Allah bin kere razı olsun çok yardımcı oldular. ama iş bende sanırım 0 . hiç bir şekilde konsantre olamıyorum berbat durumdayım gerçekten çok kötüyüm. kendime tüm inancımı kaybettim.. Allah bin kere razı olsun teşekkür ederim umarım geçer umarım

Çok geçmiş olsun başlığın hepsinin okumadım şu an durumun nedir bilmiyorum umarım daha iyisindir..
Yatağa sırf o birleşmeyi yaşamak için girmeyin birbirinizi istediğiniz an birleşmeden birbirinizi rahatlatmaya çalışın. Bir süre vücutlarınız birbirine alışsın. Sonra yavaş yavaş birleşme çalışmalarına başlarsınız kendiliğinden olur. Her seferinde biraz daha ileri ileri sonra bi bakmışsın bitmiş.
Öyle dayanılmaz bir acı hissetmeyeceksin ki basınç ve acı değişik bir acı ama.
Umarım yol kat etmişsinizdir, eşini de anlamak lazım tabi Allah yardımcınız olsun...

Allah razı olsun canım benim. geç yazıyorum kusura bakma. evet gerçektende benim gibi bir sürü insan varmış. ama bende hiç bir cesaret yok ne egzersize başlayabildim nede yakınlaşabiliyorum eşimle. doktora gitme imkanım yok malesef eşimin hiç izni yok yalnızda göndermez.. eşim şimdi çok anlayışlı ama depresyona girdi yakınlaşmıyor artık bana ben üzülmeyeyim diye. senden bekliyorum artık dedi. 2sene dolacak bizimde o kadar çok üzülüyorumki anlatamam. araştırdım bir sürü yazı okudum kitap okudum burdaki arkadaşlardanda Allah bin kere razı olsun çok yardımcı oldular. ama iş bende sanırım 0 . hiç bir şekilde konsantre olamıyorum berbat durumdayım gerçekten çok kötüyüm. kendime tüm inancımı kaybettim.. Allah bin kere razı olsun teşekkür ederim umarım geçer umarım

Canim seni en iyi ben anlayabilirim, bizimde ikinci yilimiz dolmak uzere ama hala beraber olamadik, malesef.

Her yaklastiginda bana esim kaskati kesiliyorum heryerime bi kramp giriyor denemeden vazgeciyoruz her defasinda her seferinde hayalkirikligi. Esim hala anlayisli ama nereye kadar, cocuk istiyor bide. Yani daha beraber bile olamadik, cocuk derdinde.
Benim icin cok buyuk bir sorun bu kendimi eksik hissediyorum ona karsi. Oram o kadar hassaski affedersiniz azcik degsin hemen heryerim titremeye basliyor korkudan nolcak halim bilemedim. Cok uzuluyorum rabbime dualar ediyorum, kimse bilmiyor bu durumuzundan. Esim bile dio milyonlarca kisi yapio, cocuklar bile yapiyor, sen neden korkuyorsun doganin kanunu bu diyor, ama iste anlamiyor. Napicagimi sasirdim, parmak egzersizini asla yapamam bana cok igrenc bisey gibi geliyor.. Disardan cok mutlu cok tutkulu cift gibi gozukuyoruz ama gel gorki bende tik yok. Yani iki yil olacak, adamin bosa giden iki yili sonucta.

Aynen benim esimde artik yakinlasmiyor, her defasinda husran oldugu icin. Artik ilk adimi senden bekliyorum diyor. Ama bana kalirsa hiiiiiiiiiiiic olmaz bu is, boyle kanka gibi yatiyoruz. Nereye kadar ama?

ya kızlar .. :( valla beni üzdünüz ya... bende çok korkuyodum .. yıllarca nası olcak diye düşündüm. ama tamamen pskolojik bişey, kendinizi kitliyosunuz, o an hiçbişey olmayacağını düşünün,inanın hissedin. yada deli cesareti gelsin acıyacaksa acısın abi diye girişin. her şeklini denediniz mi ?

Aynen benim esimde artik yakinlasmiyor, her defasinda husran oldugu icin. Artik ilk adimi senden bekliyorum diyor. Ama bana kalirsa hiiiiiiiiiiiic olmaz bu is, boyle kanka gibi yatiyoruz. Nereye kadar ama?

merhaba arkadaşlar bu konuyla alakalı sayfam var incelemenizi tavsiye ediyorum daha doğrusu uygulamanızı :)
yeni başladık ama deneyen söylediğim şekilde deneyen Allahın izniyle aşıyor buyrun bekliyorum isteyen msn adresimi özelden yazıp maille konuşup ayrıntılı anlatabiliyorum yada soruları olurda sitede yazmaya utanırsa mail atıyor. hepinize yardım etmek isterim lütfen kimse pes etmesin ve yazdıklarımı ciddiye alın.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim-1.html

Son düzenleme:
Bu konuya yazmak istedim çünkü o kadar zor bi psikoloji ki üzüldüm ve yardımcı olmak istedim..
Ben hiç vaji olayı yaşamadım.
İlk kendimi kastım sizler gibi biraz da korktum ama yapamam deyip geri çekilmedim.
Çünkü nereye kadar kaçabilirim ki sonuçta?
Çoğu kişi aynı şeyi söylüyor biliyorum ama bu psikoloji sizi yiyip bitirmesin..
Çünkü bu olay korkunçluktan öte zevkli bir şey :17:
Bir yerden sonra çok sevdiğiniz bir şeyi zevkle ve mutlulukla yapmak gibi bişi..
Bu fiziksel bir hastalık değil tamamen sizin kafanızda bitiyor.
Bence kendinize tamamen inandığınız bir gün 'bu gün olacak deyin' ve kesinlikle geri çekilmeyin..
Kafaya koyun ve yapın ama korkuyu kafanızdan atın ve sadece sevdiğiniz adama ve duygularınıza odaklanın.
Bu bir görev değil çünkü aşk'ı daha güçlü ve heyecanlı yaşamak..
Umarım bi nebze olsa işe yarar yazdıklarım sevgiyle kalın
:16:

aynı şekilde eşin olsa, sen boşanmayı düşünmez miydin? benim kocam bana yaklaşmasa ben düşünürüm.bu zamana kadar evli kalabilmeniz bile büyük bir sevginin göstergesi,herkes sabretmez ona göre.eşinin kıymetini bil.sonuçta ölmeyecek ve çooooook mutlu olacaksan neden beceremiyorsun anlayamıyorum.en iyisi alanında iyi bir doktora danışman olacaktır.kolaygelsin:)

sen 2 seneden bahsedıyosun doktora gıttım dıyosun afedersın ama malın tekıne denk gelmıssın zaten adam doktor olmus ınsan olamamıs senın yapman gereken lafını sokup anında baska doktora gıtmektı kusura bakma ama sen cok hatalısın esımı cok sevıyorum dıyosun ama erkek bu sonucta gıder senle olmazsa baskalarıyla beraber olur ömür boyu hıcbı erkek busekılde bısey yapmadan durmaz senin sevdıgın erkek ıcın ıkınızın mutlulugu ıcın durmadan doktora gıdıp carenı araman gerekırken sen evde oturup mucıze olsun dıye beklıosun en basta psıkologa gorun bence bellkı psıkolojık asırı korku var once bunu yen

böyle şeyler yazacaksanız hiç yazmayın ya nasıl bayanlarsınız siz ben anlamıyorum valla sinir oldum. yaşayan bilir bazı şeyleri insanların morali zaten bozuk ne yaşadığını bilmeden yorumlar yapıpta moral bozmayın Allah size vermesin rahatsızlık o zaman böyle konuşmaların ne kadar yaralayıcı olduğunu anlarsınız ama iş işten geçer.
doktora gitmek malesef öyle kolay olmuyor maddi durum gerektiriyor, devlettede herzaman iyisi denk gelmiyor ne yapsın insanlar kabuğuna çekilip çaresizce burdaki insanlardan destek bekliyor, köstek olmanın anlamı yok.

Çok geçmiş olsun başlığın hepsinin okumadım şu an durumun nedir bilmiyorum umarım daha iyisindir..
Yatağa sırf o birleşmeyi yaşamak için girmeyin birbirinizi istediğiniz an birleşmeden birbirinizi rahatlatmaya çalışın. Bir süre vücutlarınız birbirine alışsın. Sonra yavaş yavaş birleşme çalışmalarına başlarsınız kendiliğinden olur. Her seferinde biraz daha ileri ileri sonra bi bakmışsın bitmiş.
Öyle dayanılmaz bir acı hissetmeyeceksin ki basınç ve acı değişik bir acı ama.
Umarım yol kat etmişsinizdir, eşini de anlamak lazım tabi Allah yardımcınız olsun...

canım çok teşekkürler. durum aynı malesef. eşim bu aralar içine kapandı biraz uzaklaştık malesef. üstüne gitmiyorum inşallah atlatırız Allah razı olsun..

canım aynı cümleyi eşimde bana kullanıyor. hoş yakınlaşacak bile olsa hemen kasılıyorum ya neyse bilmiyorum ama yeter artık deyip kurtulmamız lazım bu durumdan ya.. Allah yardımcın olsun canım seninde inşallah..

ya kızlar .. :( valla beni üzdünüz ya... bende çok korkuyodum .. yıllarca nası olcak diye düşündüm. ama tamamen pskolojik bişey, kendinizi kitliyosunuz, o an hiçbişey olmayacağını düşünün,inanın hissedin. yada deli cesareti gelsin acıyacaksa acısın abi diye girişin. her şeklini denediniz mi ?

hiç sorma canım benim ya o kadar çok üzülüyorumki anlatamam. psikolojik olduğuna yüzde yüz katılıyorum çünkü kendim yaratıyorum. hiç birşey yokken bile düşünürken acı hissediyorum orada.. o deli cesareti 2kere geldi 2sindede inanılmaz acı çekince bıraktık. dahada ne deneme var ne birşey.. cinsel isteğim bile yok kafayı sıyırmak üzereyim..

böyle şeyler yazacaksanız hiç yazmayın ya nasıl bayanlarsınız siz ben anlamıyorum valla sinir oldum. yaşayan bilir bazı şeyleri insanların morali zaten bozuk ne yaşadığını bilmeden yorumlar yapıpta moral bozmayın Allah size vermesin rahatsızlık o zaman böyle konuşmaların ne kadar yaralayıcı olduğunu anlarsınız ama iş işten geçer.
doktora gitmek malesef öyle kolay olmuyor maddi durum gerektiriyor, devlettede herzaman iyisi denk gelmiyor ne yapsın insanlar kabuğuna çekilip çaresizce burdaki insanlardan destek bekliyor, köstek olmanın anlamı yok.

ağzına sağlık canım benim Allah razı olsun. burda çok büyük bir kadın dayanışması var herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor sağolsunlar. Doktorlara güvenim olsa zaten tekrardan giderdim malesef güven kırıldımı kırılıyor bende. teşekkür ederim.

Canim seni en iyi ben anlayabilirim, bizimde ikinci yilimiz dolmak uzere ama hala beraber olamadik, malesef.

Her yaklastiginda bana esim kaskati kesiliyorum heryerime bi kramp giriyor denemeden vazgeciyoruz her defasinda her seferinde hayalkirikligi. Esim hala anlayisli ama nereye kadar, cocuk istiyor bide. Yani daha beraber bile olamadik, cocuk derdinde.
Benim icin cok buyuk bir sorun bu kendimi eksik hissediyorum ona karsi. Oram o kadar hassaski affedersiniz azcik degsin hemen heryerim titremeye basliyor korkudan nolcak halim bilemedim. Cok uzuluyorum rabbime dualar ediyorum, kimse bilmiyor bu durumuzundan. Esim bile dio milyonlarca kisi yapio, cocuklar bile yapiyor, sen neden korkuyorsun doganin kanunu bu diyor, ama iste anlamiyor. Napicagimi sasirdim, parmak egzersizini asla yapamam bana cok igrenc bisey gibi geliyor.. Disardan cok mutlu cok tutkulu cift gibi gozukuyoruz ama gel gorki bende tik yok. Yani iki yil olacak, adamin bosa giden iki yili sonucta.

canımm inanki çok üzüldüm bizimde 2hafta sonra 2.senemiz dolacak ve düşündükçe daha kötü oluyorum. eşim tatil ayarlamış birde balayı yapamadık diye iyice ümitsizleştim. bende aynı senin gibiyim egzersizden midem bulandı bıraktım. zaten o kadar hassasımki ağda bile yaptıramıyorumki ben. bende çok şiddetli acı yaşadım yoksa bu kadar korkmazdım heralde. yani evlenmeden hiç bir korkum yoktu. yaşamayan asla bilemez gerçekten. çocuk konusuna gelince bizde çok istiyoruz göya hayaller kuruyoruz ama daha icraat yok. bizden sonra evlenenlerin bile çocukları oldu biz hala mutlu rolündeyiz ne yazıkki.. boşa giden zaman diye bende diyorum bazen ama öyle deme hastalık bu sonuçta onlar hasta olsa biz sabırla beklemeyecekmiydik. ama bir an evvel kurtulmamız lazım bu durumdan. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah :(

Bu konuya yazmak istedim çünkü o kadar zor bi psikoloji ki üzüldüm ve yardımcı olmak istedim..
Ben hiç vaji olayı yaşamadım.
İlk kendimi kastım sizler gibi biraz da korktum ama yapamam deyip geri çekilmedim.
Çünkü nereye kadar kaçabilirim ki sonuçta?
Çoğu kişi aynı şeyi söylüyor biliyorum ama bu psikoloji sizi yiyip bitirmesin..
Çünkü bu olay korkunçluktan öte zevkli bir şey :17:
Bir yerden sonra çok sevdiğiniz bir şeyi zevkle ve mutlulukla yapmak gibi bişi..
Bu fiziksel bir hastalık değil tamamen sizin kafanızda bitiyor.
Bence kendinize tamamen inandığınız bir gün 'bu gün olacak deyin' ve kesinlikle geri çekilmeyin..
Kafaya koyun ve yapın ama korkuyu kafanızdan atın ve sadece sevdiğiniz adama ve duygularınıza odaklanın.
Bu bir görev değil çünkü aşk'ı daha güçlü ve heyecanlı yaşamak..
Umarım bi nebze olsa işe yarar yazdıklarım sevgiyle kalın
:16:

ne güzel cesaretliymişsin sen. ben ağda bile yaptıramıyorum tenim çok hassas malesef. başlarda eşim anlayışlı olsaydı bu iş belkide buralara kadar gelmezdi oda aynı şekilde düşünüyor. şimdi zaman geçtikçe daha çok pasif duruma düştüm kendime güvenim saygım gitti. dediklerin çok doğru o acı aklımdan hiç bir şekilde gitmiyor umarım unuturum. dediğini yapıcam bütün gün aynı şeyi tekrarlıycam umarım işe yarar. Allah razı olsun canım benim çok teşekkürler..

merhaba arkadaşlar bu konuyla alakalı sayfam var incelemenizi tavsiye ediyorum daha doğrusu uygulamanızı :)
yeni başladık ama deneyen söylediğim şekilde deneyen Allahın izniyle aşıyor buyrun bekliyorum isteyen msn adresimi özelden yazıp maille konuşup ayrıntılı anlatabiliyorum yada soruları olurda sitede yazmaya utanırsa mail atıyor. hepinize yardım etmek isterim lütfen kimse pes etmesin ve yazdıklarımı ciddiye alın.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim-1.html

canımm teşekkür ederim.

Back