- Konu Sahibi bir_ask_hikayesi
ne kdr kötü şeyler yaşamışsın canım... imkanın varsa, kuşadası aydındaki dr murat ulusoy'a kesinlikle git.. diğer konuya da YAZDIM ordan da okuyabilirsin yorumumu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim kişisel olarak söyleyebilirimki çatım dar o yüzden çok acıyor. bende en ufak bir korku yoktu tedirginlik bile yoktu. herkeste farklı olur tatlım kimisi haz duydum diyo kimisi biişi anlamadım kimiside avaz avaz bağırdım diyo. ben doktora görünmüştüm o dar olduğunu ilişkide acı çekebileceğimi hatta doğumda çok zorlanabileceğimi açılma olmazsa normal doğum yapamıcamı sölemişti. bide kızlık zarı içerde veyatta uçta oluyomuş oda farklılık gösteriyormuş sanırım.
evli değilsen canım hiç düşünme bunları. ben vajınısmus oluncaya kadar vajınama hiç bakmadım yasaklı bölge ya
vajınanı ıncele aynada yapısını ogren ne nerdedır seklı nasıldır. korkuyu hiç düşünme herkes olacak die bişi yok. benim vajınısmus olmamın sebebı bırazda cevremdekı ınsanların anlatmaları. yok cok acıdı 1 hafta kanamam oldu yuruyemedım gibi seyler e o psıkolojı olursa sende acır mı acıyacak mı dıe tabı kı vajınısmus olursun
rahatol korkma bana ark ılk evlendıgın gun yapamazsan bı daa yapamazsın demıstı haklı da cıkmıstı 1 sene yapamadım. eşim yanıma yaklaşınca hadi deneyelim diyecek die korkuyodum yatağa girdiğimiz zaman uyur rolü yapıyodum bana dokunmasın die yazık ki en güzel zamanımı boşa harcamışım
bekarsın daha korkma sakın kendını kasmadıktan sonra sorun olmuyo..
çok şükür 1 buçuk aylık hamileyim
tesekkürler arkadaşım Allah razı olsun. sanada çok geçmişler olsun. aynen bu zamana kadar hep ezildim büzüldüm artık aklım başıma geldi ama şu korkumu yenemiyorum işte. oraya her dokunduğumda afedersin çok acık olacak ama büyük bi acı var buda beni engelliyor. çok hevesliyim kararlıyımda artık ama işte şu acı yokmu. off inşallah dediğin gibi başlıcam en cesaretimi topladığımda umarım umarım başarırım çok teşekkür ederim ah keşke hayal gibi geliyo bana ..
ne kdr kötü şeyler yaşamışsın canım... imkanın varsa, kuşadası aydındaki dr murat ulusoy'a kesinlikle git.. diğer konuya da YAZDIM ordan da okuyabilirsin yorumumu...
Çatının dar olduğunu anca doktor anlıyo dimi:26:Yani öyledir gerçi soruma bak
Yok ben yapısını az buçuk biliyorum, arkadaşım da kadın doğum asistanıydı baya şey biliyorum aslında
Ya bende açıkcası şuan sıfır korku tedirginlik var ama bu kadar insan acıdı diyince durup bi'düşünüyo insan
Ama genelde 5 dakika sonra etkisini kaybediyo bende, annem evlendiğinde 19 bile değilmiş tam, erkek tarafından bi'kadın "ay çok küçük nasıl dayancak bu kız" demiş sonrası malum annem gerdekte ağlamış baya.
Sonuç hiç acımamış ama bozulduğunu anlıyosun, hissediyosun ağda acısı bile daha çok öyle diyim, kadına az küfretmedim içimden der hep
Sonra o kadın doğum asistanı dediğim arkadaşım da 2 ay kastı hep kendini bi'gün nolduysa hiç bişey düşünmedim sadece sevgimi düşündüm bi'baktım olmuş bozulduğunu bile anlamadım dedi, o da hamile şimdi
Allah bu huzursuz günlerinizi tez zamanda musmutlu günlere çevirsin inş, güzel haberlerinizi alalım.
Allah bağışlasın bebeğini, sağlıkla al kucağına canım
canım benim hayaller yaşanması için vardır, burda sana yardımcı olmaya çalışan her kadının dediği gibi önce kafanda acımayacak diye düşüneceksin yemin ediyorum kendini böyle rahatlatmayı başarırsan ufacık bir iğne batması kadar acı hissedeceksin sonrası zaten öyle güzel devam edecekki ikiniz içinde.bu kadarcıkmıydı iki yıldır çektiğim korkunun nedeni diye düşüneceksin keşke daha önceden cesaret etmiş olsaydım diyeceksin, Allah yardımcınız olsun inşaallah sağlıklı bi şekilde evliliğiniz ömür boyu sürer inşaallah meyvelerini de almak nasip olur.
evli değilsen canım hiç düşünme bunları. ben vajınısmus oluncaya kadar vajınama hiç bakmadım yasaklı bölge ya
vajınanı ıncele aynada yapısını ogren ne nerdedır seklı nasıldır. korkuyu hiç düşünme herkes olacak die bişi yok. benim vajınısmus olmamın sebebı bırazda cevremdekı ınsanların anlatmaları. yok cok acıdı 1 hafta kanamam oldu yuruyemedım gibi seyler e o psıkolojı olursa sende acır mı acıyacak mı dıe tabı kı vajınısmus olursun
rahatol korkma bana ark ılk evlendıgın gun yapamazsan bı daa yapamazsın demıstı haklı da cıkmıstı 1 sene yapamadım. eşim yanıma yaklaşınca hadi deneyelim diyecek die korkuyodum yatağa girdiğimiz zaman uyur rolü yapıyodum bana dokunmasın die yazık ki en güzel zamanımı boşa harcamışım
Amin canım hepimizden inşallah. Egzersizi mutlaka dene çünkü üzerine gittiğinde yapabileceğini anlıyorsun. Olumsuz yorumlara aldırıp canını sıkma lütfen yaşamayan bilemez bu durumu.
Bir de eğer öyle rahat hissedeceksen emla krem al. Ben onunla uyuşturarak yapmıştım ilk seferini rahat olmuştu bir araştır istersen.
Ben de umutsuz vakaydım ama üzerine gidince oluyor. Afedersin ben korkudan orama bırak dokunmayı bakamıyordum bile.
benimde tanıdığım bi abla var var 3çocukları var boyunca ama hala ağrı hissetiğini söylüyor. doktor hiç bir neden olmadığını sölemiş gerçekten tuhaf. ağda konusuna gelince ben onada dayanamıyorum artık yaptıramıyorum derim çok ince bide üstüne zayıfım vucütta yağ yok belkide ondandır. arkadaşın adına çok sevindim hem geçmiş olsun hemde sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alsın inşallah :) of bende o günleri görürüm inşallah şimdi çok uzak hayal gibi geliyo.
Allah binlerce kez razı olsun çok teşekkür ederim arkadaşım. Allah kimsenin başına vermesin inşallah. İnşallah hepimiz hep mutlu olalım böyle kötü olaylar yaşamayalım. inşallah bu durumu yenersek hiç bir şekilde korunmucam zaten Rabbim inşallah bizede anne baba olmayı nasip eder. sağol yavrum inşallah sende güzel bir yuva güzel bir hayat yaşarsın..
Merhaba hamile olduğunu öğrendim.Allah hayırlı evlat versin inşallah.Daha önce sen de vajinismusmuşsun..Ben de öyleydim 1 yıl hiçbirşey yapamadım.. Sana birşey sormak istiyorum.. Sen ilk birleşme olduğu zaman anlamış mıydın? Kan falan mı gelmişti.. Sormak istediğim şu aslında..Ben de çok şükür ki yendim..Eşini yanına yaklaştırmayan ben şimdi sürekli denemek ister oldum :)) Eşimin girdiğini görüyorum hatta inananamayıp elimle nereye kadar girdi diye kontrol bile ediyorum.. Ama bende kan falan gelmedi..P...nisin yarısına kadar girdiğini görüyorum belki daha fazla giriyor ama ben kesin olduğuna inanmak istiyorum..Kızlık zarımın bozulduğunu kesin bir şekilde evet oldu demek istiyorum , şüphe kalmasın içimde istiyorum.. Çünkü artık ben de çocuk istiyorum..Bunları niye sana soruyorum bilmiyorum ama diyeceksin bi doktora git öğren..Tabi gidicem ama işte o kesin sonuca ulaşıp öyle gitmek istiyorum..Çok uzattım ama yardımcı olabilir msiin?
canım doğru söylüyorsun üzerine gitmeyliyim artık. yıldönümümüz yaklaşıyor bide o canımı sıkıyo fazlasıyla. eşim bide süpriz yapmış yaşayamadığımız balayını yaşarız moral olur diye canım ya içim buruldu biraz. elma kremini hiç duymadım bi araştırayım. ben bakmasına bakabiliyorum ama midem bulanıyo. kafamda öle bi yer etmişki dokunmadan acı hissediyorum. dualarınızı eksik etmeyin ne olursunuz.
Amin canım hepimiz inşallah, Allah senden de razı olsun. Artık bırakıyosun 3çocukla canı yanan ablayı ve dünyadaki milyonlarca kadının bu durumdan zevk aldığını, öyle acısa herkesin bu olaydan kaçacağını beyninde tekrarlıyosunArtık olması gerek de süreyi uzatma bak popodan iğne olurken de nasıl kasarız kendimizi ama doktorun "bak iğne kırılır he" diye demesi nasıl gevşetir bizi zoraki, sonrası ufak bi'cıs Artık bi'de dünyanın şeyi var uyuşturucu kremler, kayganlaştırıcılar. Alkolü demiştin ama bence bi'seferlik dozu arttır ki o an çok bilinçli olma kafan güzel olsun azcık Güzel düşün güzel olsun, ben inanıyorum mutlu son çok yakın
Canım çocuk için kızlık zarının bozulmasına gerek yok ki, bozulmamış olsa bile orası zaten açık olduğu için spermler yolu bulacaktır en kötü doğumda bozulur
Kaldıki sen baya ilişkiye giriyoruz diyosun kızlık zarı zaten öyle çok ötelerde uzaklarda değil
Bu arada çok geçmiş olsun, artık bunları düşünme
canımm Allah bağışlasın tez zamanda kucağına alırsın inşallah :)
Merhaba hamile olduğunu öğrendim.Allah hayırlı evlat versin inşallah.Daha önce sen de vajinismusmuşsun..Ben de öyleydim 1 yıl hiçbirşey yapamadım.. Sana birşey sormak istiyorum.. Sen ilk birleşme olduğu zaman anlamış mıydın? Kan falan mı gelmişti.. Sormak istediğim şu aslında..Ben de çok şükür ki yendim..Eşini yanına yaklaştırmayan ben şimdi sürekli denemek ister oldum :)) Eşimin girdiğini görüyorum hatta inananamayıp elimle nereye kadar girdi diye kontrol bile ediyorum.. Ama bende kan falan gelmedi..P...nisin yarısına kadar girdiğini görüyorum belki daha fazla giriyor ama ben kesin olduğuna inanmak istiyorum..Kızlık zarımın bozulduğunu kesin bir şekilde evet oldu demek istiyorum , şüphe kalmasın içimde istiyorum.. Çünkü artık ben de çocuk istiyorum..Bunları niye sana soruyorum bilmiyorum ama diyeceksin bi doktora git öğren..Tabi gidicem ama işte o kesin sonuca ulaşıp öyle gitmek istiyorum..Çok uzattım ama yardımcı olabilir msiin?
aynı şekilde eşin olsa, sen boşanmayı düşünmez miydin? benim kocam bana yaklaşmasa ben düşünürüm.bu zamana kadar evli kalabilmeniz bile büyük bir sevginin göstergesi,herkes sabretmez ona göre.eşinin kıymetini bil.sonuçta ölmeyecek ve çooooook mutlu olacaksan neden beceremiyorsun anlayamıyorum.en iyisi alanında iyi bir doktora danışman olacaktır.kolaygelsin:)
arkadaşlar 5sene sonucunda eşimle evlendim. balayına gittik adetliydim eşime bitmeden olamayacağını söledim. bu zil zurna ben uyurken çok feci bi şekilde korkuttu beni acıyla uyandım. çok büyük kavga ettik balayımız kabusa dönüştü. döndük ama aramızda bi soğukluk oldu denedik ama ben kaskatı kesildim eşim acıdı bıraktı. daha sonra tatile gittik orda çok iyi bi şekilde hazırlandım ettim ama çok büyük acı çektim ağlamaya başlayınca eşim bıraktı. aylar geçti eşim uzaklaşmaya başladı kavgalar büyüdü eşim sürekli beni suçladı hizmetçi muamelesi yapmaya başladı sen ne işe yararsınki falan demeye başladı bunalıma girdi. bense içime kapandım kimseye anlatamadım zaten anlatacak insanımda yok doktora gittim alaycı bi şekilde hayvanların 12yaşındakil çocukların bile yaptığı şeyi nasıl yapamadığımı söledi bunalıma soktu beni. başka doktora gitmeyi düşünmüorum bu yüzden. arkadaşlar aylar ayları kovaladı boşanmalar atlattık kafayı yemek üzereyim. aylar önce evet bende boşanma taraftarıydım ama eşimi deliler gibi seviyorum oda beni aynı şekilde. o şimdi ılımlı yaklaştıkça ben uzaklaştım bi türlü toparlanamıyorum. kendimi çağresiz hissediyorum ucu bile girmio ya ayaklarım belim heryerim kaskatı kesilio korkudan. bi tanıdığımız içkiyle deneyin dedi içmediğimiz içki kalmadı her türlü çağrenin peşinden gittim ama yine korktum yine vazgeçtim. eşim bi keresinde ben sarhoşken olduğunu söledi kalktığımda acı vardı aama yinede olmuyo olmuyo kafayı yiyorum Allah rızası için bana yardım edin. panik atak oldum sürekli korkuyorum evliliğim bitmek üzere. hayatım boyunca aklıma gelmeyen şey başıma geldi 2sene olacak ya tam 2 sene ne olur yardım edin yoksa ömür billah kendime gelemem ben bu eksiklikle bu acıyla eşimsiz bi hayat düşünemiyorum. ne olur bunu başaran biri bana anlatsın gerçekten çok utanarak yazdım bunları yanlış birşey yazmışsam kusuruma bakmayın en kısa zamanda yanıtlarınızı bekliyorum.
Canim ben birbucuk yil cektim bu sikimtiyi ve dertten verem oldum zor bir surectesin ama eminim atlaticaksin ben suleyman eserdagin hastasiydim ankarada bu doktor 3 gunde sorunumu cozdu ayrica siddetli vajinusnus hastasi olmams ragmrn ne bir aci ne bir agri 3, 5 binliraya bana maal oldu ams deger tabiki dunya varmis dedim. Suanda cok saglikli giden mutlu bir iliskimiz var esimle o doktoru yuzde yuz sana tabsiyeederimm
Canım elma değil emla yanlış algılama. Eczanede bulunuyor.
Genellikle ağdada kullanıyolar uyuştursun acımasın diye. Bi araştır canım.
İnşallah atlatıcaksın sen de.