- Konu Sahibi bir_ask_hikayesi
-
arkadaşlar 5sene sonucunda eşimle evlendim. balayına gittik adetliydim eşime bitmeden olamayacağını söledim. bu zil zurna ben uyurken çok feci bi şekilde korkuttu beni acıyla uyandım. çok büyük kavga ettik balayımız kabusa dönüştü. döndük ama aramızda bi soğukluk oldu denedik ama ben kaskatı kesildim eşim acıdı bıraktı. daha sonra tatile gittik orda çok iyi bi şekilde hazırlandım ettim ama çok büyük acı çektim ağlamaya başlayınca eşim bıraktı. aylar geçti eşim uzaklaşmaya başladı kavgalar büyüdü eşim sürekli beni suçladı hizmetçi muamelesi yapmaya başladı sen ne işe yararsınki falan demeye başladı bunalıma girdi. bense içime kapandım kimseye anlatamadım zaten anlatacak insanımda yok doktora gittim alaycı bi şekilde hayvanların 12yaşındakil çocukların bile yaptığı şeyi nasıl yapamadığımı söledi bunalıma soktu beni. başka doktora gitmeyi düşünmüorum bu yüzden. arkadaşlar aylar ayları kovaladı boşanmalar atlattık kafayı yemek üzereyim. aylar önce evet bende boşanma taraftarıydım ama eşimi deliler gibi seviyorum oda beni aynı şekilde. o şimdi ılımlı yaklaştıkça ben uzaklaştım bi türlü toparlanamıyorum. kendimi çağresiz hissediyorum ucu bile girmio ya ayaklarım belim heryerim kaskatı kesilio korkudan. bi tanıdığımız içkiyle deneyin dedi içmediğimiz içki kalmadı her türlü çağrenin peşinden gittim ama yine korktum yine vazgeçtim. eşim bi keresinde ben sarhoşken olduğunu söledi kalktığımda acı vardı aama yinede olmuyo olmuyo kafayı yiyorum Allah rızası için bana yardım edin. panik atak oldum sürekli korkuyorum evliliğim bitmek üzere. hayatım boyunca aklıma gelmeyen şey başıma geldi 2sene olacak ya tam 2 sene ne olur yardım edin yoksa ömür billah kendime gelemem ben bu eksiklikle bu acıyla eşimsiz bi hayat düşünemiyorum. ne olur bunu başaran biri bana anlatsın gerçekten çok utanarak yazdım bunları yanlış birşey yazmışsam kusuruma bakmayın en kısa zamanda yanıtlarınızı bekliyorum.
aynı şekilde eşin olsa, sen boşanmayı düşünmez miydin? benim kocam bana yaklaşmasa ben düşünürüm.bu zamana kadar evli kalabilmeniz bile büyük bir sevginin göstergesi,herkes sabretmez ona göre.eşinin kıymetini bil.sonuçta ölmeyecek ve çooooook mutlu olacaksan neden beceremiyorsun anlayamıyorum.en iyisi alanında iyi bir doktora danışman olacaktır.kolaygelsin:)
sen 2 seneden bahsedıyosun doktora gıttım dıyosun afedersın ama malın tekıne denk gelmıssın zaten adam doktor olmus ınsan olamamıs senın yapman gereken lafını sokup anında baska doktora gıtmektı kusura bakma ama sen cok hatalısın esımı cok sevıyorum dıyosun ama erkek bu sonucta gıder senle olmazsa baskalarıyla beraber olur ömür boyu hıcbı erkek busekılde bısey yapmadan durmaz senin sevdıgın erkek ıcın ıkınızın mutlulugu ıcın durmadan doktora gıdıp carenı araman gerekırken sen evde oturup mucıze olsun dıye beklıosun en basta psıkologa gorun bence bellkı psıkolojık asırı korku var once bunu yen
Ya kıyamam önce üzülmeyi bırak ve sarsılıp kendine gel arkadaşım
Öncelikle eşinin bu konuda çok büyük etken olduğunu düşünüyorum. Evli değilim ama çok fazla kişiden dinledim, okudum bu kişilere doktorlarda dahil.
İlk gece mümkün olduğunca erkeğin kadının hassasiyetini baz alarak ılımlı yaklaşması lazım neticede kaç yaşımıza kadar orayı -cıss diye benimsetmişiz kafamızda, öncelikle bu düşünceyi beyninden atman gerekiyor.
Diğer konuysa 2 yıldır öyle abuk bi'doktora hala gidiyor olman. Bu korku diyeyim artık ona sahip birine öyle cümle kullanılır mı? Baştan başarısızlık demek bu. Lütfen tez zamanda doktorunu değiştir.
2 yılda hiç parmak hareketi yapmadın mı? Şöyle örnek vereyim lens kullanıyorum. Göz nedir içine bi'şey batmasın, girmesin diye aynı vaji çevresindeki kaslar gibi kirpikleri kırpıştırarak koruduğumuz, sakındığımız organ. İlk lens takacağım gün mümkün değil gibiydi nezaman parmağı yaklaştırsam kırpıştırıyodum gözümü. Sonra aynı gün "dünyanın adamı kullanıyo bu lensi" deyip pörtlettim gözlerimi ve ogün bugündür aynasız bile takıyorum.
Örnek saçma gelebilir ama aynı mantık farkedersen. Beyninle konuş, içine odaklan. İlk temasta kasılman normal ama o evreyi yavaşa alırsanız o süre zarfında senin biraz daha gevşeyebileceğini düşünüyorum. Ki görücü usulü falan da değil sevdiğin adam bu da kocaman bi' + aslında.
2 yıl gerçekten çok uzun bi'süreBak arkadaşların bi'topiği vardı orda egzersizler yapıyolardı ve başaran çok sayıda arkadaşımız vardı. Lütfen bu durumun üstüne düş onlarla konuş. İnş sen de tez zamanda atlatırsın arkadaşım, üzme canını
canımbenim ne kötü şeyler yaşamışsın bende aynı hastalıkla 10 ay ugraşdım çok şükğr yendim seni çok iyi anlıyorum ama şunu söylemeliyim ki eşin çok ayıp etmiş eşinin destegi çok önemli anlayişli olmalıydi hastalık sonuçta bu kimsenin hoşuna gitmiyor bunları yaşamak hele o doktor bozuntusu neymiş öyle söyleyecek söz bulamıyorum
ama bitanem bu hastalıgın tek çözümü egzersiz yapabilirsin kendine inan gerçekten çok kolay ben yendigimde bumuymuş dedim
bunula ilgili topic var orayada giir sen hiç kimseyi umursama ben sana yardımcı olurum yeterki bi kendine gel bitanem
kimsenin seni üzmesine sakın izin verme bugünler geçeçek inan
böle birşey aklımın ucundan geçmezdi inanki. ama olunca bütün benliğimi kaybettim. hayal kırıklığı, başka bir hayat. üstüne türlü türlü sebepler. anlayışsız yargılayan bir koca. neye uğradığımı şaşırdım 5sene ben bu adamı tanıyamamışım psikolojisi. tabi onunda psikolojisinin bozulması bizi mahvetti ordan oraya savrulduk. eve gelmemeler içmeler yüzüme bakmamalar başladı. ne yaşadığımı yaşamayan kesinlikle bilemez. şimdi şimdi aklı başına geldi normale dönmeye başladı tabiiki bende toplanmaya çalışıyorum ikimiz için.
doktor zaten tamamen beni kül etti öle bi duyguyla gitmiştimki beni yerin dibine soktu. tabiki bida gitmedim ama diğer doktorlara olan inancımıda kaybettim.
verdiğin örnek ilk başta garip geldi evet ama düşününce bende lens kullandım ve korka korka sokardım gözüme. oda yanardı ederdi ama daha sonra alışırdım. söylediklerini düşünücem çok teşekkür ederim cok rahatlattın beni sağol arkadaşım
aynı şekilde eşin olsa, sen boşanmayı düşünmez miydin? benim kocam bana yaklaşmasa ben düşünürüm.bu zamana kadar evli kalabilmeniz bile büyük bir sevginin göstergesi,herkes sabretmez ona göre.eşinin kıymetini bil.sonuçta ölmeyecek ve çooooook mutlu olacaksan neden beceremiyorsun anlayamıyorum.en iyisi alanında iyi bir doktora danışman olacaktır.kolaygelsin:)
Arkadaşlar lütfen yorum yaparken biraz hassas olun empati kurun, bunu yazan kişi zaten kendini zayıf güçsüz çaresiz hissettiğini söyleyerek yazmıs bir de ustune bak esın ıyı bıle sabretmıs kusura bakma da ne var bu kadar falan...Yargılanmak için yazmamıs buraya,aynı seyı yasayanlardan motıve olmak adına deneyımlerını paylasmalarını ıstıyor ve belkı burada okuduğu bır cumle onu ıkna edıcek..Ben egzersıze oyle ıkna olmus ve yenmıstım o zamanlar benı bu sanal alemdekı bu durumnu yasayan kısıler dısında kımse anlamadı cunku herkes esın ıyı bıle sabredıyor ne var abartma 2 dklk iş o yüzden bunları duymaya tahammül edemiyorum...Kimse mucize beklemiyor lütfen anlamayı deneyin bu duruma sebep olabielcek miyonlarca neden var bu yüzden 10 kişiden biri vajinusmus bu ülkede...Belki de kendinini de deiği gibi eşinin zil zurnayken senın canını acıtması,seni korkutması ön yargıya neden oldu...Doktorum demişti ki vajinusmus iki kişiliktir tek sorumlusu kadın değildir katılıyorum burada eşin de bilinçli olması gerekiyor nerde ne zaman ne kadar hızlı olacagına nasıl davranacağına iyi karar vermesi gerekiyor
arkadaşlar 5sene sonucunda eşimle evlendim. balayına gittik adetliydim eşime bitmeden olamayacağını söledim. bu zil zurna ben uyurken çok feci bi şekilde korkuttu beni acıyla uyandım. çok büyük kavga ettik balayımız kabusa dönüştü. döndük ama aramızda bi soğukluk oldu denedik ama ben kaskatı kesildim eşim acıdı bıraktı. daha sonra tatile gittik orda çok iyi bi şekilde hazırlandım ettim ama çok büyük acı çektim ağlamaya başlayınca eşim bıraktı. aylar geçti eşim uzaklaşmaya başladı kavgalar büyüdü eşim sürekli beni suçladı hizmetçi muamelesi yapmaya başladı sen ne işe yararsınki falan demeye başladı bunalıma girdi. bense içime kapandım kimseye anlatamadım zaten anlatacak insanımda yok doktora gittim alaycı bi şekilde hayvanların 12yaşındakil çocukların bile yaptığı şeyi nasıl yapamadığımı söledi bunalıma soktu beni. başka doktora gitmeyi düşünmüorum bu yüzden. arkadaşlar aylar ayları kovaladı boşanmalar atlattık kafayı yemek üzereyim. aylar önce evet bende boşanma taraftarıydım ama eşimi deliler gibi seviyorum oda beni aynı şekilde. o şimdi ılımlı yaklaştıkça ben uzaklaştım bi türlü toparlanamıyorum. kendimi çağresiz hissediyorum ucu bile girmio ya ayaklarım belim heryerim kaskatı kesilio korkudan. bi tanıdığımız içkiyle deneyin dedi içmediğimiz içki kalmadı her türlü çağrenin peşinden gittim ama yine korktum yine vazgeçtim. eşim bi keresinde ben sarhoşken olduğunu söledi kalktığımda acı vardı aama yinede olmuyo olmuyo kafayı yiyorum Allah rızası için bana yardım edin. panik atak oldum sürekli korkuyorum evliliğim bitmek üzere. hayatım boyunca aklıma gelmeyen şey başıma geldi 2sene olacak ya tam 2 sene ne olur yardım edin yoksa ömür billah kendime gelemem ben bu eksiklikle bu acıyla eşimsiz bi hayat düşünemiyorum. ne olur bunu başaran biri bana anlatsın gerçekten çok utanarak yazdım bunları yanlış birşey yazmışsam kusuruma bakmayın en kısa zamanda yanıtlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?