nice mutlu yıllara canım.muayenem süper geçti.zarım esnek yapıya sahipmiş.gebelige hiç bir engelim yokmuşşşşşşşşşşşşşş. herşey normal folik asit verdi doktor çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadı bakalım en kısa surede guzel haberler alırız senden ve dıger arkadaşlardan inşallah
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn melegimmmmtopik sahibimize nice mutlu bebişli sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum :)
elvanım yenı yasın hayırlı olsun rabbim sağlıkla nıce senelere kavusmanı nasıp eylesın sevdıklerınle
nice mutlu yıllara canım.muayenem süper geçti.zarım esnek yapıya sahipmiş.gebelige hiç bir engelim yokmuşşşşşşşşşşşşşş. herşey normal folik asit verdi doktor çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Amiiiiin, tskr ederm gül'ümmNasilsin bebis nasil cnm
pek ıyı degılız kasık agrısı yorgunluk derken sımdıde mıde yanması
hep evde yatıyorum cok sıkıldım ama gecıcek bu gunler dıye tevekkul edıyorum canım..
Canim Allah yardimcin olsn geçecek bu günler dedigin gibi, sabret cnm :) Nekadarlik oldn, kalp atisini fln duydunuzmu
pazartesı yada salı gunu kalp atısı ıcın gıdıcem doktora 5 haftalığım benım hesaba gore canım doktorlar cok erkenden hesaplıyor
dısarı cıkıcaktım yıne yanma basladı uzanıcam gecıcek ınsallah bu gunlerde ıste sabretmek
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN nice mutlu ve sağlıklı yıllara
oh kurtuldun. rahat bir muayene gecirmene ve beraberinde aldigin güzel haberlere cok sevindim. hehe.
kızlar adate 1hafta kala kanda gebelik belli oluyomu yarına bi kaç testim varda
Yumurtanin döllenmesinden 6 gün sonra bile anlasilir, ben 10 gün sonra gitmistim yumurtladigim gunden sonra ve belli olmustu.. Hemen git yarinve bizede haber veeeeeeeeeeeer Ay Ins hamissindir kiz
inş canım ya bakalım kısmet hayırlısı olsun
doğum günün kutlu olsun kuzum,sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara...
canımmmm nice yıllara herşey gönlünce olsun:119:
pazartesı yada salı gunu kalp atısı ıcın gıdıcem doktora 5 haftalığım benım hesaba gore canım doktorlar cok erkenden hesaplıyor
dısarı cıkıcaktım yıne yanma basladı uzanıcam gecıcek ınsallah bu gunlerde ıste sabretmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?