bıraktım artık onsuzda olabilir tabi bıraz agrı oluyodu ondan
gelecek ay adetimde gidicem doktora yani ekim 20 si gibi.. tahlil yapılacak hastalık geçtiyse çalışma yapabiliriz ... ama ben hala kararsızım sanki aynı şeyleri yaşıcam gibi geliyo Allah korusun... bir de kendimi hazır hissetmiyorum ya annelik kim ben kim gibi düşünceler sarmaya başladı malesef. hayırlısı olsun her şeyin..
kızlarrrrrrrrr bebişi olanlara bol bol tebrikler... birde elvan doğru mu duydum bilmiyorum ama geçmiş olsun ALLAH tan hayırlısı ama inşaallah doğru duymamışımdır tatlım ...
kızlar lütfen böyle hırpalamayın kendinizi,35 yaşındayım ve gerçekden bende çok istiyorum,eşim daha erken diyordu zar zor ikna ettim,ama herşeyin hayırlısı,vakit saat geldiğinde olur inşallah Rabbim kimseyi uğraştırmaz..
Birde şöyle düşünün daha düne kadar hepimiz vaji denen bir bela ile uğraşıyorduk,evliliklerimizde huzursuzluklar yaşadık hatta bazılarımızınki çatırdama noktasına geldi,çok şükür ki kurtulduk ,böyle bir illeti yendik demek ki güçlüyüz,çocuk için de mücadele etmemiz gerekirse edicez tabiiki Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..
Amin, agzina saglik ya
Bencede parçalamayin kendinizi bukadar bakin bana ben düsükten sonra daha hala adet olmadim nezaman olacagim bilmiyorum
Daha düne kadar harbiden esimle ayrilma noktasina gelmistik vajinusmus yüzünden çok çok sükür bugünlerimize
Allah Ins sanada nasip eder hemencik bitane melek cnm
Ohh sevindim ya :) Artik akisina birak ozaman.. yumurtlama günlerini takip et ama stres yapmamak sartiyla :)
balım bak nılayda 9 ay uğraştı catlama ıgnelerı herseyı denedı ve hep ona soyledım kafanda oldugu stres yaptıgın ıcın olmuyor
eslerı bıle etkılıyor show tvde eve düşen yıldırım dıye bır dızı var ılk bolumdeydı galıba
adam esıyle beraber olmak ıstıyor kadın hemen not defterını acıp yumurtlama takıbıne bakıyor bugun olabılır yumurtlama gunu vs.. adam esınden soguyor ..
herseyı akısına bırakınca Allah Kerım nasıpse olur nılay hıc dusunmedıgı ay hamıle kaldı..
canım ben jelle hamıle kaldım ısteyınce engel degıl o ama sana tavsıyem p. ucu degıl yanlarına sür jelı ..
ve yenı yenenler ılk bır kac ay regl gunlerı ya erken ya gec olabılıyor bu normal hepımız yasadık ..
canım sende hamişsinnnnnnn hayırlı olsun.sen hangi jeli kullanıyorsun adını versen sakıncası yoksa
arkadaşlar birşey sormak istiyorum. vajiyi tam anlamıyla yendim sayılmaz. ama bu ay adetim gecikti ve normalde de gecikir. ama ilk defa göğüslerim şiş ve elleyemedim sonra indi bi kaç gün sonra tekrar şişti adet günü olcakmış gibi ağrım vardı geçti. akıntım var bende normalde çok akıntı olmaz. akıntı süt beyazı şeklinde her geldiğinde adet oldum sanıyorum tuvalete gidiyorum ama bişey yok... test yapmaya da gerek duymadım psikolojik de olabilir. stresli bir dönem geçirdim işten kaynaklı. ayrıca göğüslerimde damarları yeni farkediyorum önceden bu kadar belirgin miydi bilmiyorum. yorumlarınızı bekliyorum ama umut da bağlamıyorum sadece kafa karıştı...
canım ınan ben suan anne olucagıma ınanamıyorum hıc hazır hıssetmıyorum hatta sevınmıyorum bıle ablam halıme şaştı
zamanla gelır bu duygu merhamet olan ınsanda bebek gordugunde tebessum edebılıyorsak ıyı bır anne olucaz inşallah
gecmısı sıl at kafandan geleceğe guzel gunlere odaklan canım
O psikolojiye girmissin.. çok normal böyle düsünmen ister istemez düsüncelerimiz kayiyo o tarafa.. Bikere basina geldiyse sanki bidaha yasicakmissin gibi.. biraz daha zaman tani istersen kendine.. yada hiç tanima.. sonuçlar iyi çikarsa belki sana yeni bi hamilelik iyi gelecektir.. Ben senin çok iyi bi anne olacagina inaniyorum.. Kendini böyle yargilama herseyin hayirlisini dile herzaman Allahtan..
Güzel haberlerini bekliyorum :)sagol canımyaaaaaa takip ediyorum stresten de uzak durmaya calısıyom yarın genel kontrole gidiyom dua edin kızlar
arkadaşlar birşey sormak istiyorum. vajiyi tam anlamıyla yendim sayılmaz. ama bu ay adetim gecikti ve normalde de gecikir. ama ilk defa göğüslerim şiş ve elleyemedim sonra indi bi kaç gün sonra tekrar şişti adet günü olcakmış gibi ağrım vardı geçti. akıntım var bende normalde çok akıntı olmaz. akıntı süt beyazı şeklinde her geldiğinde adet oldum sanıyorum tuvalete gidiyorum ama bişey yok... test yapmaya da gerek duymadım psikolojik de olabilir. stresli bir dönem geçirdim işten kaynaklı. ayrıca göğüslerimde damarları yeni farkediyorum önceden bu kadar belirgin miydi bilmiyorum. yorumlarınızı bekliyorum ama umut da bağlamıyorum sadece kafa karıştı...
nice mutlu yıllara canım.muayenem süper geçti.zarım esnek yapıya sahipmiş.gebelige hiç bir engelim yokmuşşşşşşşşşşşşşş. herşey normal folik asit verdi doktor çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sagol canim ay cok sevindim yafoliki ihmal etme Allah hayirli zamanda nasip eder Ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?