Canim gecmis.olsun srn vajinismusu tecrube ve deneyimlerle yenelim sayfasina gel hepimz yardimci oluruz.Arkadaşlar Merhaba,
2 haftalık evliyim. Ve sanırım burdan okuduğum kadarıyla vajinusmusum.
Yani daha önceleri çok istekliydik ikimizde ama ne olduysa ilk gece oldu. Kendimi kasınca hafif bi can acımasıyla birlikte sürekli acıyacağını düşünmeye başladım. 2 haftadır sürekli deniyoruz En son dün uyuşturucu sprey kayganlaştırıcı jel denedim ama sadece orta parmağın ikinci boğumu kadar girebildi. Bi de o anda tuvaletimi tutamayacakmışım gibi hissettim. Bunun sebebi ne olabilir ?
Parmakla hiç denemedim. Parmak egzersizleriyle atlatanlar var.
Bana yardımcı olabilir misiniz nasıl oluyor bu egzersizler ?
Bitsin istiyorum bu işkence.
Kolay olacağını biliyorum kafamda kendimi de inandırıyorum ne var ki yaparım diyorum ama iş o ana gelince olmuyor.
Çaresizim yardım istiyorum.
Canim gecmis.olsun srn vajinismusu tecrube ve deneyimlerle yenelim sayfasina gel hepimz yardimci oluruz.Arkadaşlar Merhaba,
Yani daha önceleri çok istekliydik ikimizde ama ne olduysa ilk gece oldu. Kendimi kasınca hafif bi can acımasıyla birlikte sürekli acıyacağını düşünmeye başladım. 2 haftadır sürekli deniyoruz En son dün uyuşturucu sprey kayganlaştırıcı jel denedim ama sadece orta parmağın ikinci boğumu kadar girebildi. Bi de o anda tuvaletimi tutamayacakmışım gibi hissettim. Bunun sebebi ne olabilir ?
Kolay olacağını biliyorum kafamda kendimi de inandırıyorum ne var ki yaparım diyorum ama iş o ana gelince olmuyor.
Tam kan sayimi yaptirdinmi hamilelik oncesi oneriliyo canim.. bicok seye bakiyorlar kanda. gerekli dozaji doktor yaziyo benm tavsiyem kan testinden snra gerekirse belki folik yaninda vitamin ve demir eksiklign varsa demir ilacida yazabilr..
sennki gelcek benmki gitcek desenedoldu kuzucum ama bizimkinin askerlik var ya inş 2013 te başlıyyacak çalışmalar :)
benim merak ettiğim vajili birinin yendikten sonra normal doğum yaptıktan sonraki ilk ilişkisi nasıl geçiyor acaba,bu konuda bilgisi olan varsa cevap verebilir mi?
Onu bende cok merak ediyorm, birak dogumdan sonra ilk iliskiyi normal dogumu nasil gecer vajinusmuslu bi kadinin.. bu sorunun cevabini cok merak ediyorm ve sanirm ancak vajiyi yenip dogum yapms biri yanitlayablr.. Bana hep Normal dogumdan sonra iliski dahada kolaylasr diyorlar kimiside korkup bazen basa saranlar oldugunu soyluyo nekadar dogru bilemem(
Benim pc youtube açmadığından seyredemedim malesef canım
canım dün yani senin doğum gününle aynı gün vajiyi yendimherşey için çok teşekkür ederim
bir cogunuza giptayla bakiyorum. ben de böyle rahat olabilseydim biraz iyi olurdu heralde.
gene de kirmizi kart görmüsler icin tekrarlayim, smear yaninda mutlaka toksoplazma, kizamik, kizamikcik, kabakulak ve su cicegi taramanizi yaptirin (asi belgeleriniz duruyorsa, bunlari gösterin). bunlari hamile kalinca zaten yapiyorlar ama virüsleri belirli bir süre icinde kapmis iseniz ve antikorunuz yoksa malesef is isten gecmis oluyor. fetüs sag kalsa bile saglikli olamiyor. tedbirinizi alin, kafaniz rahat olsun. bunu aramizda yasamis bir arkadasimiz var =(
Arkadaşlar Merhaba,
Himmm ben bunlari bilmiodum hic.yeneli bir ay uc gun oldu heenuz esim daha istemio ama ben istiyorum .iliskiden sonra jinekolojik.muayene olmadim reglm yaklasti bitsin gitmeye cesaret edebilirsm istiorm cokk saoll canmm yardimn icin..
arkadaşlar sizleri yargılamıyorum ancak vajinusmusu yener yenmez hamile kalmak istemeniz biraz sıkıntılı değil mi? hamilelikte cinsellik illaki etkileniyor, siz yeni bir durumdan kurtulup hemen başka bir sıkıntıya girmiş olacaksınız. şöyle 5-6 ay vajinusmus sonrası bekleseniz aslında daha mantıklı olur eşleriniz ve sizin için. tabii yorum yapmak bana düşmez ama hamile ve libidosu bitmiş bir bayan olarak uyarmak istedim
sennki gelcek benmki gitcek desenenisanda benmkide gidiyo yaaaa
canlar vardı topiğe yazmıştı birara hatırlayamadım nickini.. vajili hamile kalmış normal doğum yapmış sonrasında ilk ilişkisi sanki hiç önceden vajili değilmiş gibi çok çok rahat olmuş.. öyle demişti ama mantıklı zaten doğumdan sonra vaji bayağı açılıyomuş filan..
kızlar ya çarpıntım vardı 3 aydır dr a gttm ve ritim bozukluğu varmış 1 ay hap kullanıp tekrar gidicem inş 1 ay sonra bişe çıkmaz dua edinartık hastalık hastası oldum sanki evlendiğimden beri hastayım vaji,faranjit,kürtaj bir de bu. artık kendim bile sıkldım kendimden eşim ne yapsın dua edin bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?