Hosgeldin balimgeçmis olsun yorma kendini nekadarlik oldun nasil gidiyo hamilelik zorluyomu?
Hahha kertme olayina koptumAllah o günleride gösterir InsAllah
Oğlumun cinsiyeti belli oldu 3 gün önce. Bir de burdan haber vereyim dedim cinsiyetini. 2. oğlum geliyor
doktor hesabına gore bugun tam 6 haftalık ama sat baslangıcı esas alıyorlar bana gore enfazla 4 hafta
bayagı zorladı uyku yorgunluk ve kasık agrıları abartısız 1 hafta yataktan cıkmadı mama esım elını kırdıgı ıcın kolu alcıda
onu yıkamka dahıl herseye kosturdum bu halde
ama sımdı cok sukur eskı ben gıbıyım dopıng almıs gıbı ayaktayım :)
kertme olayına taktım kızım olursa nurşenın oglunu alcam :)
yasasın vajı kertmeliği :):)
doktor hesabına gore bugun tam 6 haftalık ama sat baslangıcı esas alıyorlar bana gore enfazla 4 hafta
bayagı zorladı uyku yorgunluk ve kasık agrıları abartısız 1 hafta yataktan cıkmadı mama esım elını kırdıgı ıcın kolu alcıda
onu yıkamka dahıl herseye kosturdum bu halde
ama sımdı cok sukur eskı ben gıbıyım dopıng almıs gıbı ayaktayım :)
kertme olayına taktım kızım olursa nurşenın oglunu alcam :)
yasasın vajı kertmeliği :):)
Canlarım ya, bu cümlemde anlatım bozukluğu yapmışım, KİMSE UYARMIYOR...
Ne demek "oğlumun cinsiyeti belli oldu"
Hahahahha koptumHiç farketmemisim, sende o anki heyecanla öyle yazmissin
Bi önceki sayfada resimleri yükledim canim bakarmisin, benim favorilerim ilk 3'ü
Canlarım ya, bu cümlemde anlatım bozukluğu yapmışım, KİMSE UYARMIYOR...
Ne demek "oğlumun cinsiyeti belli oldu"
Kız hani benim oğlumla yapacaktık
Ben de şimdi farkettim. Sonra da güldüm kendi kendime. Canım odalara baktım hepsi çok güzel. Ben ilk 2'yi daha çok beğendim. Oğlumun odası 2.'ye benziyor. Ama çekmeceler renkli. Tek bir renk yok bizim odamızda çekmeceler turuncu, mavi, sarı renkli çekmeceler. Yatağı sırf beyaz...Sadece dolap ve komidinin çekmeceleri renkli
Kız hani benim oğlumla yapacaktık
şy kem kum kum kemya nursenın ogluda fecı karızma ama :)
bakalım cınsıyet bı bellı olsun oglum olursa hayallerımız suya düşer :)
kızım olursa hangınızınkını secerse artık
Allah seni napmasin.. Hele bi dogurda ondan sonra bellimi olur bakarsin baska talipleri çikar
Canm dikkat et neden okadar kosturuyosun dicem ama geçmis olsun esine..
Yorma kendini fazla, folike devam ediyosun demiaksatma sakin
Ohoo daha durun bakalim simdiden kapismaya basladinizBizlerde variz daha talipler çok yani
cnm benim geçmiş olsun...bebiş seni biraz zorluyo anladığım kadarıyla ama boşver bebişin seninle ya önemli değil...benim bu ay da fos çıktı kırmızılar gününe beni buldu..sevindiğim tek şey adetlerim düzene girdi çok düzenszdi öncedn okadr....okullar başladı senin için inş herşey güzel olur arada gir merak etmeylm seni...bebişine iyi bak...
ıcıyorum canım doktor bırak dıyene kadar devam
gunde 1lt ayran yarım lt sut besın acısından ful enerjı alıyorumda ılk zamanlar boyle olması ozellıkle ılk gebelıkte normalmıs gectı co ksukur
ve sağol canım baba oldugunu ögrendıgı gun kırmıs her sorana babaoldugunu ogrenınce mutluluktan kırdı dıyoruz :):)
en ıyısı hepsı doğsun saldım cayıra mevlam kayıra hepsını bır araya getırırz kım kıme nasıp bakalım :)
korunmayi birakinca burdan hamile kalan birisinin flux görüntüsünü istiycem, ne zaman yumurtlamis, ne zaman miki yapmis
SAGOL CANIM DAHA IYIYIM BIDE SU İÇMEYE BASLASAMOKULA gıtmıyorum 10 gun rapor aldım,hıç gıdesımde yok takatim yok daha doğrusu...folık asıt dahıl agızdan hıç bı ılac içemiyorum cıkartıyrum hepsını,evde serum ve iğneyle ıdare ettım,onlrda dun bıttı,bu gunlerde gececek ıns.bu ay olmdysa uzulme canım ılerıye bakıyoruz ümitszlık yok,calışmalara devam et,enınde sonunda Allah ın ıznıyle senınde tuttacak bebiş,
Bana doktorum hamileyken ilk 3 ay folik kullan sonra gel degistircez baska bi ilaç yazcaz demisti, içinde demir vitamin fln olan..
Kisiden kisiye degisiyo iste belirtiler canm kimisi ilk ayini çok kolay atlatiyo kimi çok agir, yeterki meleklerimiz bizimle olsun canimz feda onlara
Süt, yogurt, ayran, brokoli, sebze, meyve, balik özellikle beslenmene dikkat et cnmbol vitaminler ye bebisin için
Babayada geçms olsun tekrar, Allah nazarlardan korusun mutlulugunuzu
yaa cnm benim ben şaka yaptım herhalde herkesn işi gücü var sonuçta her dakika burada olck değil ya....ovulasyon testi bu ay deniyorm saolsun diğer topikteki kızlar yardım ediyolr sorularıma cvp alıyrm..ben buradaki arkadaşlrı merak ediyorm okadr....vajiyi yenip hamile kalanlr olunca sevniyrm..neyse herkes iidir..selanın dediği gibi kimse hamile kalmak istemiyo demk herzamn doğru der selacm
ben okur okumaz anladım ama bısey demedım o anki heyacanından öyle yazmıssındır :)
şy kem kum kum kemya nursenın ogluda fecı karızma ama :)
bakalım cınsıyet bı bellı olsun oglum olursa hayallerımız suya düşer :)
kızım olursa hangınızınkını secerse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?