Rengarenk heAllah Güzel Günler geçirmek nasip etsin odanizda Ins
Bi önceki oglundan kalanlar duruyomu? fazla bi hazirlik görmicen herhalde benim kuzendede ikinci çocugu kiz olunca çogu önceki kizinin parçalarini kullandi bebegine tabi yani sira yine aldi ama illaki fark ediyodur
Ohoo daha durun bakalim simdiden kapismaya basladinizBizlerde variz daha talipler çok yani
adet gununun tarıhı olması gerekıyo canımm bende kullanıyorumm sıgaraaamalesefff ben 17 gunden berı korumuyoruum yendım yenelıı bakalım bu ay nolcakk sende gunde nekadar ıcıyosun sıgarayı
Kizlarrrr masaallahh dierek baslayimm..kemre gulsevdam hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim bebislerinizi..muhabbetinize koptummmmbi an once bende kertmelik yapmak istiyorummm dualarinizda unutmayin
Canım, ben artık başka kulvarlardayım, gülsevdam'ın kızı kapıldı. OĞULLARIMA başka kısmet bakıyorum. İlk oğlum 4 yaşında onu görebilirsiniz ama yeni gelenin henüz yüzü gözü belli değil....Yok ben henüz görmediğim damat istemem diyorsanız ilk oğlum bekliyor sırada....
hadı yetiş bize yetişen kapıyo kertmeyi
Topigin bukadar sessiz olmasini ben kimsenin hamile kalmak istemedigiyle bi ilgisi oldugunu zannetmiyorum
Sadece listedeki arkadaslarimiz çok seyrek giriyo, girince bakiyorlar kimse yok onlarda çikiyorlar :) Ha burda konusulan ne, bat'im bu, sonra bata kadar bekleniliyo, bat gelince, ya hamileyim yada bidahaki bat yaziliyo bitti..
Yani herhangi bi konu açan yok.. Ayrica tatil bitti, sanirim çalisanlar vardir, firsat bulamiyorlardir.. napalim sessiz topik ama, ben seviyorum burayi.. :)
Amin canım. Bu söylediğim oda ilk oğlumun. 2. oğluma henüz hiçbirşey yapmadım. Bir tane park yatağımız da var ilk oğlumdan kalan, bir süre onu kullanacağız. Canım bir önceki oğlumdan kalan çok şey var, zaten bebekler eşyalarını eskitemeden büyüyorlar. Bebek arabası, park yatağı, mama sandalyesi, oto koltukları, yürüteç, hastane çıkışları, bebek kıyafetleri, oyuncaklar.....vs. say say bitmez. 2. çocuğum kız olsaydı alacak pek çok şey bulurdum. Böyle rengarek elbiseler, etekler....vs. Şimdi ise hiçbir eksiğimiz yok nerdeyse. Sadece bebek yağı, krem, bez,...vs. o tarz şeyler lazım.
Canım, ben artık başka kulvarlardayım, gülsevdam'ın kızı kapıldı. OĞULLARIMA başka kısmet bakıyorum. İlk oğlum 4 yaşında onu görebilirsiniz ama yeni gelenin henüz yüzü gözü belli değil....Yok ben henüz görmediğim damat istemem diyorsanız ilk oğlum bekliyor sırada....
Himmm anladimm benim bat 4 agustos
insss olur canimm ben cokk istiyorum bebiss ama esim daha hic icine bo...madi neymis efendim yavas yavas yapamiomusbunu yaptigina sukret be adam diesim gelio
hamile fln degilim ama bu yatak odasini çok begeniyorum ya, kipir kipir, canli, iç açici, ve kullanisli gibi gözüküyor :)
Eki Görüntüle 513425
Bizim buralarda ilk resimdeki gibi çesit yok, hep düz beyaz, malesef, ne yazikki .. Burdakiler genelde beyaz lake mobilya alip , bi renkle kombine ediyorlar..
Aslinda sadeligi çok severim, çok hos kombine edilmis resimdeki mobilya..
Eki Görüntüle 513426
Buda renkli ve çok cicii
Eki Görüntüle 513427
Burda hangi magazaya girdiysem hep bu tarz mobilya, gördükçe sinirlerim bozuldu bu ne yaaaa, insan bebeginin odasina girince böyle farkli hissetmeli, bi renk olmali demi ama
Siz ne düsünüyosunuz? Kiziniz yada oglunuz olursa hangi renklerle kombin yapmayi, nasl bi tarzda düsünüyosunz..
Daha hamile bile degilim ama bakiyorum iste Heves degilmi :)
Eki Görüntüle 513428
ben bıseyı cok merak edıyorummm adetının gecımesınden once gebelık belırtısı yasayan yada yasamayan varmııı ? neler bunlarrr _benım 7 gun kaldııı ınsallh adet olmamm cunku hıc bı belırtı hıs yokkk delırıcemm anneme sordum adetın gecmeden anlamazsınnn dedııı
Kizlar kimse yorum yapmadi begenmedinizmi :26::26:
Belirtiler kisiden kisiye degisiyor, kimisi hiç belirti yasamiyo, kimiside yasiyo.. Benim kasiklarimda çok agri olurdu, ve çok yerdim istahim açilmisti yani hayatta fazla yemek yiyen biri degilim, böyle çabuk çabuk sanki 2 gün aç kalmisim gibi yemek yerdim etrafimdakiler hayret ederdi, birde bas dönmesi oluyodu ve ara ara migde bulantisi sen belirti yasiyomusun?
Söyle biseyde var, hani beklenti içindeyizya :) bazende psikolojik olabiliyo bulanti yada halsizlik vs.. yani oyzden ben fazla dinlemiyodum kendimi ve arastirmiyodum ne gibi belirtiler yasanir diye
elvancım ılk ve sondakı oda takımı guzelll ama sondakı daha sıkk ve sade bencee ama bızım ıcın daha erkennn ılk bas bı hamıle kalayım ondan sonraaa dusunuruz artık
hıc bı belırtı yok canım kasık agrım oluyodu ara sıra sımdı yok zaten o yenı yendıgımden oluyodu hadı anladım gebelık belırtısı yokk adetıme 7 gun kaldı onun belırtısıde yok normaldee 1 hafta onceden belım kasıklarım agrımaya baslardı sımdı hıc agrımıyooo allhım hayırlısıyla bı olsaa
Iste degisiyo canm dedigm gibi.. InsAllah olur canm sabirszlikla bekliyosun biliyorum :) sabret dicem ama çok zor biliyorumKan testi yaptirsana madem bukadar sabirsizsin, hemde kan sayimi yaptirirsin baktirirsin kandaki degerlerine eksigin varmi diye ben bikeresinde annemlerde yemekteyken misafirimizde vardi , böyle kendime hakim olamadim nasil bi agriydi o, kasigima bi agri girdi birden resmen çglik attim herkes bana bakti çok utanmistim, o gün galiba yerlestimi artik ne bilmiyorum
Iste degisiyo canm dedigm gibi.. InsAllah olur canm sabirszlikla bekliyosun biliyorum :) sabret dicem ama çok zor biliyorumKan testi yaptirsana madem bukadar sabirsizsin, hemde kan sayimi yaptirirsin baktirirsin kandaki degerlerine eksigin varmi diye ben bikeresinde annemlerde yemekteyken misafirimizde vardi , böyle kendime hakim olamadim nasil bi agriydi o, kasigima bi agri girdi birden resmen çglik attim herkes bana bakti çok utanmistim, o gün galiba yerlestimi artik ne bilmiyorum
kan testınıde dusundumm cesaret edemedımm dusuk cıkıcak dıyeee ya bılmıyorum ben cok cok ıstıyorumm esımdee sımdıden heyecanlıı bı belırtı varmı dıye sureklı soruyo bu ay adaet olursam yıkılırım herhaldeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?