- 2 Nisan 2012
- 656
- 0
- 46
Rengarenk heAllah Güzel Günler geçirmek nasip etsin odanizda Ins
Bi önceki oglundan kalanlar duruyomu? fazla bi hazirlik görmicen herhalde benim kuzendede ikinci çocugu kiz olunca çogu önceki kizinin parçalarini kullandi bebegine tabi yani sira yine aldi ama illaki fark ediyodur
Amin canım. Bu söylediğim oda ilk oğlumun. 2. oğluma henüz hiçbirşey yapmadım. Bir tane park yatağımız da var ilk oğlumdan kalan, bir süre onu kullanacağız. Canım bir önceki oğlumdan kalan çok şey var, zaten bebekler eşyalarını eskitemeden büyüyorlar. Bebek arabası, park yatağı, mama sandalyesi, oto koltukları, yürüteç, hastane çıkışları, bebek kıyafetleri, oyuncaklar.....vs. say say bitmez. 2. çocuğum kız olsaydı alacak pek çok şey bulurdum. Böyle rengarek elbiseler, etekler....vs. Şimdi ise hiçbir eksiğimiz yok nerdeyse. Sadece bebek yağı, krem, bez,...vs. o tarz şeyler lazım.
Ohoo daha durun bakalim simdiden kapismaya basladinizBizlerde variz daha talipler çok yani
![]()
Canım, ben artık başka kulvarlardayım, gülsevdam'ın kızı kapıldı. OĞULLARIMA başka kısmet bakıyorum. İlk oğlum 4 yaşında onu görebilirsiniz ama yeni gelenin henüz yüzü gözü belli değil....Yok ben henüz görmediğim damat istemem diyorsanız ilk oğlum bekliyor sırada....