- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
7 yıllıkk evlıyım canımmmm daha fazla beklemek ıstemıyorum zaten ben ıstemesem bıle esımmm o cok ıstıyo engel olamam yanııı
7 yılmıııı? kaç yaşındasın canım?
ben 1 yıllık evliyim 7 aylıkken yendim vajiyi
hemencik yap o zaman bebişi
Hosgeldin cnm,cok uzuldum, bende 30 agustosta kaybettim bebegimi.. 1 ay beklemem gerekiyor benimde.. InsAllah Rabbim bidahaki hamileligimizde kucagimiza saglik icinde almayi nasip eder.. Beklenen adet tarihini yazarsan listeye ekliyim cnm..
Hosgeldin Aybicem hemen ekliyorum, sanada ugurlu gelir topik InsAllah.. Rabbim bekletmeden hemen nasip etsin hayirlisiyla
Anladm cnm geçmis olsn..ayyy canım ben neler çektim bacaklarım kasılır eşimi ittiririm(( uleynnn başa dönüyorum dedim topladım kendimi bir gün anestol sürdüm bir gün sürmedim ama biz üst üste yaptık tahriş oldu benim fıstık ondan mecbur kaldım birazda
canım kanamam devam ediyor, o yüzden bilmiyorum ne zaman adet olacağımı, biraz erken davrandım sanırım liste için..ilk adetimin olmasını beklicem yeni denemeler için, ben liste için adetimi bekleyeyim en iyisi..:)
anoyyy pamukelma yenmişmi listede gördüm şimdi
Tamam canim istersen listeden sileyim tekrar korunmayi biraktiginda yazayim.. Geçmis olsn Allah sifa versin Ins..
gunydın kızlar uzun sure mıde bulantsı,kusma vs gıremedım.hastanye yattım(bgun ayaga kalktım sızlerı merk ettım.hamıle arkd.tebrık edıyorum
kızlar bat tarihi 21 eylül. Az önce idrar testi yaptım negatif. 5 gün kala yaptım erken demi ? Üstnde beklenen adet gününde yapın yazıyor da. Mayıstan beri bekliyoruz.
Göğüslerim ay başından beri ağırıyor çok acıyor şiş. Kasık ağrım var. Özellikle sağ tarafım. akıntım var sarı renkte. Bu ay şansım var mıdır? Çok üzülüyoruz. içimden ağlamak gelior.
canım o testlerde 5 gun cok erken kımısınde adet gunu bıle hamıle oldugu halde cıkmyor sabırlı ol ınsallah melegın senınledır hıc unutmak ılk denedıgım ay reglıme 15 gun kala gıttım kan testıneo zmndan baslamıstı stresım
Kizlarr bat ne demek anlamadim.
Bide hamile kalanlar yada kalmayi dusunenler aranizda sigara kullanan varmi acaba gebelige ciiddi bo engelmi bu ciyara
fıstık naber kız görüşemiyoryz.bebiş gelince unuttun valla bizi
Kizlarr bat ne demek anlamadim.
Bide hamile kalanlar yada kalmayi dusunenler aranizda sigara kullanan varmi acaba gebelige ciiddi bo engelmi bu ciyara
kızlar bat tarihi 21 eylül. Az önce idrar testi yaptım negatif. 5 gün kala yaptım erken demi ? Üstnde beklenen adet gününde yapın yazıyor da. Mayıstan beri bekliyoruz.
Göğüslerim ay başından beri ağırıyor çok acıyor şiş. Kasık ağrım var. Özellikle sağ tarafım. akıntım var sarı renkte. Bu ay şansım var mıdır? Çok üzülüyoruz. içimden ağlamak gelior.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?