Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunydın kızlar uzun sure mıde bulantsı,kusma vs gıremedım.hastanye yattım(bgun ayaga kalktım sızlerı merk ettım.hamıle arkd.tebrık edıyorum
elvan cnm nerdesin yawwww...topik sensiz öldü:))))..........
Canm geçmis olsn.. Dikkat et kendinegunydın kızlar uzun sure mıde bulantsı,kusma vs gıremedım.hastanye yattım(bgun ayaga kalktım sızlerı merk ettım.hamıle arkd.tebrık edıyorum
kızlar bat tarihi 21 eylül. Az önce idrar testi yaptım negatif. 5 gün kala yaptım erken demi ? Üstnde beklenen adet gününde yapın yazıyor da. Mayıstan beri bekliyoruz.
Göğüslerim ay başından beri ağırıyor çok acıyor şiş. Kasık ağrım var. Özellikle sağ tarafım. akıntım var sarı renkte. Bu ay şansım var mıdır? Çok üzülüyoruz. içimden ağlamak gelior.![]()
Oyyyyyyyyyyyyyyy yerim onuu ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaOğlumun cinsiyeti belli oldu 3 gün önce. Bir de burdan haber vereyim dedim cinsiyetini. 2. oğlum geliyor![]()
Burdayimmmmmelvan cnm nerdesin yawwww...topik sensiz öldü:))))..........
Kizlar yumurtlama günlerini nasil takip ediyorsunuz,? Edenleriniz varmi yoksa gün asirimii deniyosunuzBiraz anlatin, canlanalim , paylasalim..
canlansin topik, senlensin ortam!
hala korunmakla beraber yumurtlamami takip ediyorum; yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
kimse hamile kalmak istemiyor demek ki![]()
Burdayimmmmmbu aralar yogun biraz cnm, ben yokkende kimsecikler pek ugramiyo
![]()
son 2 gundur kendıme geldım hel kasık agrısı ve yatıyordum
oh beeeee dunya varmıs :) selam hatunlar calısmalara devam bu topık ureme rekoru kırıcak okadar
sonra cocuklarımız kertme yapıcaz daha :)
Oyyyyyyyyyyyyyyy yerim onuu ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Allah size bagislasin miniginizi InsGöbis ne alemde
büyüdümü
Eki Görüntüle 513230
Hamile fln degilim amabu yatak odasini çok begeniyorum ya, kipir kipir, canli, iç açici, ve kullanisli gibi gözüküyor :)
Eki Görüntüle 513234
Bizim buralarda ilk resimdeki gibi çesit yok, hep düz beyaz, malesef, ne yazikki ..Burdakiler genelde beyaz lake mobilya alip , bi renkle kombine ediyorlar..
Aslinda sadeligi çok severim, çok hos kombine edilmis resimdeki mobilya..
Eki Görüntüle 513235
Buda renkli ve çok cicii :97:
Eki Görüntüle 513236
Burda hangi magazaya girdiysem hep bu tarz mobilya,gördükçe sinirlerim bozuldu bu ne yaaaa, insan bebeginin odasina girince böyle farkli hissetmeli, bi renk olmali demi ama :26:
Siz ne düsünüyosunuz? Kiziniz yada oglunuz olursa hangi renklerle kombin yapmayi, nasl bi tarzda düsünüyosunz..
Daha hamile bile degilim ama bakiyorum isteHeves degilmi :)
Amin canım. Teşekkür ederim. Göbiş büyüdü, artık hamile olduğum dışardan anlaşılıyor..![]()
![]()
Canım odalara bakamadım, ya işyerimden açmadı ya da bir sorun var linklerde. Benim oğlumun odası da beyaz. Sadece çekmeceleri renkli...Nevresim, perde, odanın badanası, halısı falan renkli..