merhaba arkadaşlar ben de geldiğim topiğinize. 8 ay önce vajinismustan kurtuldum ama hala tam olarak geçmiş değil galiba. ilişki sırasında bir problem yok çok şükür ama jinekolojik muayene olamıyorum. o küçüçük incecik vajinal ultrason aletinden korkuyorum. benim gibi olan varmı ne yapmam lazım. egzersizlere devam etmeli miyim. bir de ben 5 ay önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. ondan sonra hamile kalamadım. deli gibi istiyorum takıntı haline geldi bende artık. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. bu arada bat 4 eylül beni de listeye eklermisiniz
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr geçmise dalmadan size müjde vereyim istedimmmmmmmmmmmmmmmmmmm HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Allahim isteyen herkese nasip etsin InsAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inşallah.. birkaç ay önce doktora gittim muayene için. o zamndan beri folik asit ve diaformin kullanıyorum. pcos var bende. haziran ayında yumurtlama takibi yaptı doktor. yumurta oluştu, çatladı ama döllenme olmadı.. temmuzda da şehir dışındaydım, gidemedim. bakalım bugünlerde gidecğm tekrar, şu an regl dönemindeym.. Hayırlısı..
elvan alexanderettede hamıle ekle onu da:)
işte beklenen haber tebrikler tatlımmm yaşasın topik güzelleşiyoorrr hamile haberleri ardarda geliyor Allahım dahada arttırsın bu sayfalar bembeyaz olsun herkesin isteyen herkesin bebişi olsun yeni topiklerimiz olsun :) ben bu bekleme yarışına bir kaç ay sonra katılıcam inş o güne kadar sizi takipteyimmmm
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr geçmise dalmadan size müjde vereyim istedimmmmmmmmmmmmmmmmmmm HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Valla geçmisi okuyorum merak içindeyim kimler hamile kaldi diye, amiiiiiiiiiiiiiiin negüzel konustun
Hayirlisiyla sende en uygun en hayirli zamanda hamile kalirsin ins canimmmmmm
hanzadem de hamile
kızlar vitaminler bende kilo yaptı, iştahım açıldı resmen, birde hamile kalamazsam bu kilolarla iyice depresyona girerim.
evet yaa hıç umıt vermıyo sadsece suan hamılesın dedı.929 bhcg degerı bana dusuk gelmedı ama ne bıleyım gıcık kadın iştebu degerın katlanması gerekıyo dedı dedım evet bılıyorum.acaa baska dr.damı gıtsem bıde ozel hastane guya.bu degere gore kac haftalık dedım hafta ultrasonda bellı olur dedı.sen yat dınlen dedı sadece.olacak ıhtımallerı soledı ama ne bıleyım yaaa.ınsan gebe olduguna sevınmezmı,içime kurt dusurdu şimdı.daha yenı bı gebelık bu gorunmuyo dedı
Yaa kızlar benim migrenim var ve iki gündür başağrısı çekiyorum dayanmaya çalışıyorum ama ilaç almayınca acillik oluyorum bazen ondan da korkuyorum .Sizce ağrı kesicilerin eğer hamileysem kötü bi etkisi olur mu ? Hamile arkadaşlarıma sormuştum onlar bu durumda doktor parol fln veriyo bişey olmaz dediler ama tedirgin oluyo tabi insan bi bilgisi olan var mı ?
elvan cnm çok sevindim...çok mutlu oldum yaww..allah hepimize versin...allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
vajiyi yendiğimizde halay çekiyoduk şimdi de hamile kalanlar için çekelim oleyyy
burdan da tebrik edek, halaylar gelsin efenim
Canim çok tskr ederm aynen vaji bittiginde böyle gelip çiglik atiyoduk simdide hamilelik için.. Sonsuz Sükürler olsunnsen naptin nasilsn cnm
sela cnm benim seninde halayını çekmek istiyorum burada doyasıya..lütfen güzel haberlerle gel...bitanesin sen...senin hamile haberini dört gözle bekliyorm...
sağol kuzum, inşallah. hayırlısı ne zamansa o zaman olsun. senin de halayını çekeriz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?