kimse yok bu topikte yawwwww... ovulasyon testi kullanan var mı yumurtlama günlrinizi nasıl hesaplıysnz buradaki sitedn mi? aktif olun yaww....hamile kalan var mı ???
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr geçmise dalmadan size müjde vereyim istedimmmmmmmmmmmmmmmmmmm HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Allahim isteyen herkese nasip etsin InsAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Kiznerdesınnnnnnnnnn sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cbk burayaaaaaaa gellllllllllllllllllllllll
Birazdan doktor arayacak degerlerin artip artmadigini söylicek. ben dayanamayip test yaptim 4-5 haftalik gösteriyoya dur bakalim azsonra belli olcak ne olduguarkadaşım sonuç gayet iyi büyük ihtimal çok yeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
tatlım katılıyorum sana kutlamalardan kaçıyor galiba.................................
Canimmmmmmmmmmmmmmmm Tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmgunaydın kızlar,bugun reglı gunum,sabah yıne test yaptım hemen 2. cızgı belırdı,dune gore daha koyu cıktı,sanırım hamıleyım,yavas yavs emın olmaya basladım,çooook guzel bı duygu orda 2 cızgı gormek,ısteyen herkesın tutsun ınsallah bu ay.pazartsı doktra gıtcez reglı olmassam,karnımı oksayıp duruyorumcokta heveslenmıyeyım dıyorum ama farklı marka testlerde hep 2.çizgı cıkıyor,umarım guzel sonuç alırız hepimiz.....
Topıgımızın ılk hamılesısın hadı sonucları ogrende kutlamalara baslayalım bı tane daha kacak hamısımız var galıbaa bı gelsınn bakalım
sonuç fln derken Elvan da bi durumlar mı var yoksa ???
Ayy inş. güzel haberlerini alırız
öncelikle tebrikler...ikinci çizgi silik olması çok önemli değil zaten hamilelik testlerinin üzerinde yazıyo silkte çıksa hamileliktir diye...benimde ilk ayım ama işte alışmak lazım vajiyi yeni yendm...tebrikler tekrar..biri daha hamile kim yawww...yaşasın vajilerin hamilelik haberleri beni umutlandırıyor...benim pek olacağına inan mıyorumda ondn((
kızlar adet oldum listeyi kim düzenliyordu benim yeni bat 7 eylül
zaten moralim bozuktu bu da üstüne tuz biber ekti
canim regl oldum yazamadim buraya kusura bakmayin giremiyorum pek bu aralar :)
kızlar sizi tekrar tebrik ediyorum, allah analı babalı büyütsün, sağlıklı bir hamilelik, kolay bir doğum ve sağlıklı bir bebek diliyorum sizlere. halaylar size ve bebişlere gelsin
hanzadem kese konusunda çok endişelenme, çok yeni olduğundan görünmemiştir. bu arada sen dış gebelik mi diye daha test aşamasında kendini yiyordun, keşke böyle yapmasaydın((( sürekli aklında bu olduğunda doktor söyleyince de iyice moralin bozuldu tabi. ama bence korkma, her şey normal gidecek. cumaya kadar sakin ol, aklına getirme, aklını bundan uzak tutacak şeyler yap. aklına getirme ki başına gelmesin.
hanzade tebrıkler canımumarım hamılesındır kesın haberı bıranonce alırız :)
ve ben son regl inşallah yaşıyorum artık korunmayı bırakıyoruz benıde lısteye alırmısınız kızlar
bunu dıcegımı hıc dusunemıyordum :)
yumurtlama dönemide nette hesaplama yaptım tatıle cıkıcagımız güne gelıyor :) ( hadı hayırlısı
şimdilik herşeyi akışına bırakıcam bu konularda pek bilgili değilim yumurtlama dönemide sizin sayenızde öğrendim :)
Rabbim herkese istediği vakit nasip etsin bu güzel duyguyunilayım hadi yariş başlıyor aramızda:)
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:ben işten çıkıyorum kızlar bu çiçekler hamiş arkadaşlarıma canlarım Allah kucagınıza almayıda nasip etsin hep güzel haberlerle gelin bizlere de dua edin su mubarek gunlerde hamılelerın duası kabul olurr unutmayın kızlar dualarınzıda bızı opuyorumm alexanderette hanzadem ve elvan tekrar tebrıklerrr
Evet ya ben de merak etmeye başladım walla onsuz topicin tadı da olmuyo walla
Geldim geldim ballarim canlarimayyyyyy kiz sen ben hanzadem ayni zamanlarin anne adaylariyz galiba çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaa kaçak hamile olmusum da haberim yok benim snowflaken sagolsun
kızlar ben geldım.dr. gıttım alttan ve karından ultsonla baktı keseyı goremedıkan testı yaptı Bhcg degerım 929 cıktı gebesın dedı :) fakat cuma gunu tekrar gelceksın keseyı goremesek ve hormonların artmışssa dış gebelıktır dedı,iğneyle gebelıgı sonlandırırz dedı.tepe taklat oldum,hamıle olduguma sevındım ama hersey cuma gunu bellı olacakmış.moralım cok bozuk saatlerce aglamak ıstıyorum,ya kese gorunmezse of allah ım offfffff
Kızlaaaaarkan testinin sonucuna göre 5 haftalık hamileyim... Allahım çok şükür yarabbim Tüm isteyenlere nasip olur inşallah
tebrıkler canım rabbım analı babalı büyütsün inşallah gelecek ayda bu güzel haberı bızlerde verırız inşallah
vajıyı yenıp anne olmak Allahım ne guzel bır duygu
çokkkkkkkkkkkkkk tebrik ederim....allah sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder....allahım darısı bizim başımıza...amin...amin...tekrar tebrikler....
elvan nerde kızlar haberı olan varmı ?
bat ne oldugunu bılmıyordum gogleden bakıp öğrendim
bırde yumurtlama donemı kadında akıntı değişiyormus arastırırken onuda gördüm buna dıkkat edıyormusunuz kızlar ?
canıkom normal evlıler bıle ılk yıllarda zorlanıyor daha once defalarca dedım tekrar olucak ama
bır tanıdıgım 3 aylık evlıydı cok acı cektıgını soyledı her ılıskıde kıza jel tavsıye ettım ablamda oyle ..
doktorumda 1 yıl falan alısma surecı zamana bırak dedı ve haklıda cıktı bazı sorunlarım olmasına ragmen zamanla dahada kolay oluyor hersey
amin canım hayırlısı ,le hayırlı zamanda sağlıklı evladı nasip etsin rabbim bizide lütflandırsın evlatla
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:ben işten çıkıyorum kızlar bu çiçekler hamiş arkadaşlarıma canlarım Allah kucagınıza almayıda nasip etsin hep güzel haberlerle gelin bizlere de dua edin su mubarek gunlerde hamılelerın duası kabul olurr unutmayın kızlar dualarınzıda bızı opuyorumm alexanderette hanzadem ve elvan tekrar tebrıklerrr
canım hayırlı olsun,bhcg degerın kac cıktı.ultrasonda gorundumu sende kese.alttan ultrason hıç acıtmıyo dr.dedım ben vajınısmus tedavsı gordum acırmı,kasılmalırım oluyo dıye,bısey olmaz dedı,sagolsun yavasca soktu.jel surupte ılerletıyo zatenn.sadece vajına ıçinde bı bogum varya orda bıraz kasıldım nefes al ver dedı,hemen gectı zaten.vajılıyken calıştgımız aparatlardan daha ınce bısey,ucu uzaylıların kafasına benzıyobekledgımın aksıne hıcte utanmadım.oncelıgın bebış oluyo onu dusunuyosun.içini ferah tut canım
burdan da tebrik edek, halaylar gelsin efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?