- 31 Ağustos 2011
- 140
- 0
cnm allah korusun öle dış gebelik felan düşünce kötü şeyler..inş dua ediyorum hamilesindir ki inan test yapmışsan bir kaç tane ve çift çizgi gördüysen tamamdır...allah korusun seni...cnm hamilelik belirtisi kasık ağrısı mide bulantısı göğüs şişmesi gözbebklerinin büyümesi felan...hepsi bi arada olck diye bir şey yok...nova mı vardı sende...cnm benim elimde de bir tane var aynı marka nova yani...inan mıyorum bende günümü bekliyorm ilk testimi onunla yapayım diye..güzel tesadüf...kendimin hamile olduğunu düşünmüyrm cnm benim...bellerim çok ağırıyo sadece adet öncesi oluyorm öle...gögüslerim şiş ama beni rahatsız etmiyo..senin herşey çok açık ve net ortada..sakın kötü düşünme...pztesi ver tahlilleri ve mutlu haberle gel..dua etcm sana... sonra bizi deneyimlerinle aydınlat...
sagol canm ıns.guzel haberler verırım.bu sabh yıne yaptım son testımdı oda pozıtıf..yarın saat 10 da randevum var dua et canım bana,sızlerdende guzel haber alcaz ıns.elınde varsa yap canım ben dayanamdım yoksa yoktur dedım umıtlenmem en azından dıye dusundum ve 2.cızgı cıkmıstı novada.snede cıkmazsada uzulme canım ,adete yaklastıkca ve gectıkce dahada netlesıyo hersey.darısı basına canım,bu arada bugun kasık agrım baya azaldı akşm baya korkmustum,hersey yolunda gıtsın saglıklı bı bebiş olsun yarabbım.amın