cnm allah korusun öle dış gebelik felan düşünce kötü şeyler..inş dua ediyorum hamilesindir ki inan test yapmışsan bir kaç tane ve çift çizgi gördüysen tamamdır...allah korusun seni...cnm hamilelik belirtisi kasık ağrısı mide bulantısı göğüs şişmesi gözbebklerinin büyümesi felan...hepsi bi arada olck diye bir şey yok...nova mı vardı sende...cnm benim elimde de bir tane var aynı marka nova yani...inan mıyorum bende günümü bekliyorm ilk testimi onunla yapayım diye..güzel tesadüf...kendimin hamile olduğunu düşünmüyrm cnm benim...bellerim çok ağırıyo sadece adet öncesi oluyorm öle...gögüslerim şiş ama beni rahatsız etmiyo..senin herşey çok açık ve net ortada..sakın kötü düşünme...pztesi ver tahlilleri ve mutlu haberle gel..dua etcm sana...sonra bizi deneyimlerinle aydınlat...
evet canm ins.iyi doktrla karsılsırz.sende pzrtsı gıtceksın degılmı.aynı anda guzel haberler verırız buraya
sagol canm ıns.guzel haberler verırım.bu sabh yıne yaptım son testımdı oda pozıtıf..yarın saat 10 da randevum var dua et canım bana,sızlerdende guzel haber alcaz ıns.elınde varsa yap canım ben dayanamdım yoksa yoktur dedım umıtlenmem en azından dıye dusundum ve 2.cızgı cıkmıstı novada.snede cıkmazsada uzulme canım ,adete yaklastıkca ve gectıkce dahada netlesıyo hersey.darısı basına canım,bu arada bugun kasık agrım baya azaldı akşm baya korkmustum,hersey yolunda gıtsın saglıklı bı bebiş olsun yarabbım.amın
Evet canı yarın sabaha randevu aldım inş güzel haberler alırız ...bu sabah yine test yaptım bu sefer 2. çizgi gayet netti hayırlısı bakalım
Evet canı yarın sabaha randevu aldım inş güzel haberler alırız ...bu sabah yine test yaptım bu sefer 2. çizgi gayet netti hayırlısı bakalım
inş cnm güzel haberlerini bekliyorum..bak merak ederim lütfen gelir gelmez yaz buraya durumu...ama dua ediyorum inş hamilesindir....ben bugün iyiyim kasık ağrısı bel ağrısı kalmadı...hiç bir ağrı felan yok herşey geçti.üşütmüşte olabilirim çok sıcak var camı felan açıyorz klima felan belim ağrımış olabilir...daha 8 gün var regl olmama fakat bazen 1 veya 2 gün oynar aşağı yukarı...evt bir nova testim vr ama boşa inan harcamak istemiyorm onu moralim sıfır zaten hepten kötü olurum...sende vardı bayağı belirtiler bende tık yok hele bugün hiç...erken testin göstermiş ama..geçmişi okudum 7 gün kala yapmışın çıkmış normalde çıkmaz bu kadar erken kaldıki regl gününz geçsin diyorlr idrarla yapılan test böle anck doğru gösteriyomuş.. neyse cnm önemli olan çift çizgi çıkması.. allah sana hayırlı sağlıklı bi bebiş versn...unutma güzel haberini yarın bekliyorm cnm
kızlar ben geldım.dr. gıttım alttan ve karından ultsonla baktı keseyı goremedıkan testı yaptı Bhcg degerım 929 cıktı gebesın dedı :) fakat cuma gunu tekrar gelceksın keseyı goremesek ve hormonların artmışssa dış gebelıktır dedı,iğneyle gebelıgı sonlandırırz dedı.tepe taklat oldum,hamıle olduguma sevındım ama hersey cuma gunu bellı olacakmış.moralım cok bozuk saatlerce aglamak ıstıyorum,ya kese gorunmezse of allah ım offfffff
kızlar ben geldım.dr. gıttım alttan ve karından ultsonla baktı keseyı goremedıkan testı yaptı Bhcg degerım 929 cıktı gebesın dedı :) fakat cuma gunu tekrar gelceksın keseyı goremesek ve hormonların artmışssa dış gebelıktır dedı,iğneyle gebelıgı sonlandırırz dedı.tepe taklat oldum,hamıle olduguma sevındım ama hersey cuma gunu bellı olacakmış.moralım cok bozuk saatlerce aglamak ıstıyorum,ya kese gorunmezse of allah ım offfffff
Kızlaaaaarkan testinin sonucuna göre 5 haftalık hamileyim... Allahım çok şükür yarabbim Tüm isteyenlere nasip olur inşallah
Kızlaaaaarkan testinin sonucuna göre 5 haftalık hamileyim... Allahım çok şükür yarabbim Tüm isteyenlere nasip olur inşallah
cnm benim sakın sakın kötü düşünme hamileliğin çok yeni olduğundn olabilir cnm...olabiliyo bazen keseyi göremeye biliyor arkadşlarımdn biri senin gibi olmuştu..bir hafta sonra gitti göründü kese...lütfen kötü düşünme allah korusun çocuğuna bişey olur...doktorda herşeyi pat sölemiş emin olmadn böle konuşulur mu yawww...cuma günü belli olacaksa o gün sölesin emin olsun sinir oldm doktoruna....sakın ağlama lütfen...
biz hayırlı dusunelım hayırlı olsun canım ınsallah hamılesındır cuma gunu guzel haberle burda olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?